שאלה ליום הולדת

שאלה ליום הולדת

בעוד שבועיים לי ולבנותי יש יום הולדת באותו תאריך ורציתי לעשות להם הפתעה משהו שונה לא כול הזמן ארוחה או מסיבה ,מה אתם מציעים

מנורה

New member
עליזה ../images/Emo49.gifהייתי לוקחת אותן

למחזמר יפה או עושה יום כיף בתל אביב היות וספרת שאת גרה בצפון תלוי מה הן אוהבת לעשדות בגיל 13.

emmy5

New member
עליזה ,אני לקחתי את הנכדים שלי ,

לנסיעה ברכבת , טיול בתל אביב , דיזנגוף סנטר ,ארוחה קלה בעיר , סרט ...קניתי להם חולצה בשוק הכרמל ...ובחזרה הביתה כייף .. לקחתי איתי שלושה סנדביצים וביצים קשות , נעמדנו על יד אופנוע ענק ואכלנו ארוחת בוקר ... היגענו על יד קולנוע , לא מתוכנן ...סבתא בוי ...וסבתא הסכימה אבל אוי ויי לא סמתי לב הסרט היה "אידאו שלי " סרט טוב אבל עם חומואים ... הם עשו חיים ולא השכחו לעולם זה היה לפני יותר 10-12 שנים

misu007

New member
אממי שלום אני מתכנן להיות בפגישה

אני הסכמתי עם יעלי כי הפגישה תתקיים בהרצליה בשעה 30\9 אני יכול לעזוב ב 1130 כי בשעה 1400 יש לנו ברית במסעדת פא פגיו בחיפה לכן באם תירצי להצתרף לנסיע יש מקום אנא תודיעי לי גם באיזה מקום זה מתקיים

אמי את יודעת שהשירים ששמת בפורום

בבוקר לא מפסיקים להתנגן לי על המחשב? לא להאמין איזה אוצר זה דף השירים שהבאת
מאתיים שירים נפלאים אחד אחד...
ולמי שלא ראה אז גם אני מצרפת את הקישור כדאי לשמור במועדפים ולהאזין מידי פעם... זה מעיין של הנאה..

ora11

New member
ערב טוב לכם חברי היקרים../images/Emo24.gif

אממי
איזה יופי של שירים שמרתי. עכשיו חזרתי מהעבודה גשם זלעפות אצלנו ו
היום נערכות בחירות לראשי מועצות הלכתי להצביע ולהשפיע. לא משעמם כל הזמן אקשן. עוד מעט אלך לספרייה להחליף ספר ,ארוחת ערב צריך?צריך קצת פורום צריך?צריך קצת לדבר עם הבעל, הסטודנטים עוד לא חזרו מיום הלימודים. וכשיחזרו צריכים לאכול משהו צריכים. הנכדים לא היגיעו אליינו היום ולכן נקפוץ להגיד שלום. ערה טוב לכווולם

נֵנָה

New member
אורה אשת חיל איך את עושה את זה ../images/Emo6.gif

עובדת, מבשלת לילדים, מטפלת בנכדים וקוראת ספרים ועוד נשאר לך זמן לפוליטיקה? טפו טפו טפו
שתהיי בריאה ותשאירי קצת זמן גם בשבילנו
אני ממש מעריצה אותך

yaely2

New member
מנהל
לליצ'יק ולכולם ערב טוב ../images/Emo98.gif../images/Emo140.gif../images/Emo22.gif

שלום וללייצ'יק ולכולם
מאוד התרשמתי מהחלום שלך, מלא חיים, מלא שאיפות וגם מלאי יחסים טובים עם הזולת. הנה כלתך מוכנה לעזור לך, המשפצים בשיא הפעילות, מראים, שואלים רוצים לעבוד. וגם התינוקת שלך כמה חיים יש לה לתת לך וכל כך חכמה, זה ממש חלום טוב שמצביע על חשיבה חיובית. אני לא יודעת אם שמעתם אך יש ביהדות חלומות שאם אדם חולם אותם הוא צריך לצום באותו יום. ואלה המקרים: אחד: אם כל שיניו נשרו בחלום (בתנאי שלא היה אצל רופא שיניים או שלא עומד ללכת) שניים:, אם התקרה בביתו נפלה. (בתנאי שאינו עושה שיפוצים) והשלישי: אם נופל לו ספר תורה מהיד. ואם חלם ביום שישי בלילה הוא צם בשבת (אסור לצום בשבת פרט אם זה יום כיפור) ואפילו שאסור לצום הוא צם, ואחר כך באמצע השבוע הוא שוב צם כדי לכפר על הצום של שבת. תאמינו? אוהבת יעלי

נֵנָה

New member
יעלי ../images/Emo24.gif עשית לי טוב על ה ../images/Emo23.gif

ואני כבר הייתי מודאגת
מילא שיפוצים ... אנחנו מדברים על זה כבר הרבהההה זמן ומתכננים באמת לעשות זאת לקראת האביב. אבל מה פתאום תינוקת? ועוד שכחתי לאמר שהיא היתה מאד דומה לתינוקת של צעיר הבנים שלי
אז, אם את אומרת שזה סימן טוב, אני שמחה מאד
. מזל שאינני צריכה לצום כי לא הייתי יכולה לעמוד בזה, מה גם שאישי היקר הפתיע אותי היום עם מבחר עוגות אישיות, בדיוק כמו שאני אוהבת
כל כך התלהבתי שצילמתי אותן. אנסה להקטין ולהעלות אותן לכאן ואם לא אצליח אעלה אותן לכאן אחרי שאעבור לחלונות 98 שלי, כי רק שם יש לי את התוכנה הרגילה שבעזרתה אני מקטינה תמונות ... יופי לפגוש אתכם שנית, נראה לי שמהבקר עברו כבר יומיים
ושוב תודה לאממי על השירים היפים שהביאה

נֵנָה

New member
ואם כבר העליתי את השרשור, אוסיף

ואציין, כי יש לי הסבר בקשר לתינוקת ... אני חושבת שזה נבע מרוב געגועים לנכדה הפעוטה שלי שנמצאת כל כך רחוק ממני

bimbo.

New member
לייצ'יק, אני מתארת לעצמי שהחלום

נתן לך מרץ לשיפוצים. אז שיהיה בהצלחה!!!

נֵנָה

New member
בימבו, מה קורה לך, את נחבאת ../images/Emo98.gif

ופתאום נגלית ...? זהו, שהרצון והתיכנון ישנם רק המרץ עוד לא הבשיל ... מקווים שבתחילת האביב נבצע את השיפוצים, כי הבית באמת זקוק לזה נואשות, כמעט כל הדלתות שלי וגם חלק מהקירות מגורדים מצפרני הכלבות ... עכשיו כבר נמצא לזה פתרון הולם (נדביק על הדלת לוחות פורמאיקה דקים בצבע זהה עד לגובה המפתח) כדי שזה לא יחזור על עצמו ... ורק אז אפשר יהיה לחשוב על חידוש ריהוט וכו' ואוכל להזמינכם לחנוכת בית מחודש

למעלה