שאלה ליום רביעי בבוקר.

עציון

New member
שאלה ליום רביעי בבוקר.

היום כאשר שייטתי לעצמי בפקק מהגדולים שהייתי בהם, חשבתי, בין השאר, כמה מאיתנו היו מוכנים להתקע בפקק עם החמות במכונית? איזו סיטואציות היו יכולים להיות במכונית? תחשבו על שעתיים עם החמות במכונית סגורה. גשם. עננים שחורים. לא אחורה ולא קדימה. אני וחמותי... מה הייתם עושים? אני מוכן לענות ראשון. הייתי מבקש ממנה לקפוץ לקיוסק הקרוב להביא לנו שתיה ואיזה וופלה. כמו שאני מכיר את חמותי, היא היתה חוזרת למכונית בקיץ.....

jif

New member
חנקת אותי מצחוק../images/Emo6.gif

אצלי היו מתנהלות חקירות שאפילו השב"כ והמכס היו גאים בהן.

עדוש

New member
אני חושבת שצריך לאחד את חמותך

עם חמותי
, ואז אפילו המוסד לא יוכל עליהן, במיוחד אם גיסתי תצטרף אליהן

מנופ

New member
אני נתקעתי עם חמי וחמותי היום בגשם

בפקק וחוץ מלשמוע סיפורי אלף לילה ולילה הכל עבר בשלום.

הגנובה

New member
עציון... הסיטואציה הזו עולה

בסיוטים הגדולים ביותר שלי
... אמא´לה - שעתיים שלמות איתם
- אם היה אייקון של משיכה בשערות - הוא היה מופיע כאן עכשיו... אם - אבל רק אם - ואני מדגישה שוב - רק אם הייתי נמצאת איתם במכונית ומרחוק רואה שמץ של פקק... מרימה handbrakes שמה איתות חירום - יוצאת מהאוטו ואומרת להם שאני רצה להשיג עזרה - ולא חוזרת
- שיקחו את האוטו
- רק שיעזבו אותי בשקט

arem12

New member
הרגת אותי

אתה יודע מה היה קורה? היינו מוצאות ריב חדש ואנחנו לא רבנו מעל שנה.(כי אני לא הולכת אליה)

amitmom

New member
אמאלה..אתה לא רציני..דקה איתה זה

יותר מדי. אני בטוחה שהיא היתה מתחילה לחקור אותי על כל מיני דברים ואני הייתי מתעצבנת..מה לעשות לא אוהבת חקירות והתקרצצויות.

כמו שאני מכירה את חמותי../images/Emo6.gif

היא היתה יושבת מאחורה קפואה ולא מוציאה מילה. תמיד כשהיא נוסעת איתי היא שקטה מאד ומתוחה מאד. פעם היא אמרה לבעלי שלדעתה אני נוסעת מהר מידי קצת כמו משוגעת. אז היינו יושבות באוטו ואני הייתי מעשנת בשרשרת והיא היתה מעיפה את העשן ומסתכלת קדימה בעינים קפואות ולא אומרת מילה ובלב בטח אומרת תהילים. כבר אמרתי לכם שהיא מפחדת ממני. לדעתי להיות איתי סגורה באוטו בפקק שעתיים זה חלום בלהות בשבילה יותר מאשר בשבילי.

למעלה