שאלה ליום שישי........

• פותח הנושא fila
  • פורסם בתאריך

fila

New member
שאלה ליום שישי........../images/Emo68.gif

לי יש מלא בשמים אני לא נעולה על אחד מיוחד למרות שיש לי פייבוריטים.... מה איתכן? מה הוא הבושם האהוב עליכן?

kisses

New member
בשמים ../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

הכי אהוב עלי זה זאן פול גוטייה השני זה BOSS והשלישי עדן

הילית*

New member
גם אני לא נעולה על אחד

יש לי NOA וקנזו תכלת וקנזו פלאור, פלומה פיקאסו ועוד הכי אני אוהבת את קנזו פלאור (דרך אגב לפני החתונה אח שלי הביא לי כזה מחו"ל ופתחתי אותו ממש לפני החתונה ואיתו בעצם הייתי באותו ערב)

שמופית

New member
לי אין בושם פייבוריט, וגם

אין לי אוסף של בשמים כי אני לרוב לא מתבשמת (מעדיפה ריח של שמפו, סבון או קרם גוף).

Ronnie*

New member
יש כמה...

אני אוהבת את White Musk של Body Shop האנגלי (אבל בשביל זה צריך שמישהו יטוס לחו"ל). קניתי ספריי-גוף כזה של אדידס כשהיינו בפראג לפני שנה, אני מתה עליו בתור בושם... וגם Volupte, וקצת את Intuition.

limor 2

New member
לי אין כבר בשמים. נתתי את כולם.

אני משתמשת רק בקרם גוף וזהו.

אתי@

New member
אוהו, יש הרבה ../images/Emo13.gif

Cerruti 1881 Lolita Lampicka Wish Joop (שכחתי איזה צבע הכי אהבתי, לא היה לי אותו כבר שנים...) Davidoff Van Cliff (זה עם הבקבוק בצורת חצי יהלום) Organza (למרות שקצת נמאס לי ממנו, הוא כבר) ויש עוד, אני כבר לא זוכרת... לרונן אני הכי אוהבת את Joop לגברים האדום.

אופה3

New member
ולי יש שלושה סוגים, אני כבר הרבה

זמן איתם. יש לי את האיסימיקי, ואת הגורגיו בוואלי הילס ועוד בושם , עם מכסה כזה של שמש, משהו שאני לא זוכרת איך קוראים לו. וזהו אני שמה בושם, רק בערב אחרי מקלחת או שאני יוצאת, בדרך כלל, אני יותר עם דאו´ ביי ושבת שלום האופה

מאי26

New member
לי יש כמה בשמים, וכמה מהם עוד

עטופים מהדיוטיפרי כי אני לא עומדת בקצב... הכי אני אוהבת את red של ג´ורג´יו ארמני (כבר לא מייצרים אותו והוא עומד להגמר) ואת poeme.

Ronnie*

New member
שאלה קטנה ולא קשורה לגבי בשמים...

אולי מישהי מכירה בטעות מקום שבו מוכרים עדיין את הבושם Wings לגברים, בארץ? אורי מת על הבושם הזה, וכמעט אי אפשר להשיג אותו כבר... (אבל אם לא נמצא נזמין דרך האינטרנט מחו"ל). תודה מראש...

רחלילי

New member
מש לא נעולה, ושאלה..

הנוכחי הוא HAPPY של קליניק. בנערותי אהתבי מאד את אניס אניס אל קשארל (כן זה היה מזמן) וככה מה שבא בא... לא מרבה להשתמש בהם, ואולי צריכה להיות יותר מודעת לזה... ושאלה: מישהי ממליצה על איזה קרם גוף שגם משאיר ריח וגם רעננות וגם הריח שלו לא מתוק וכבד מידי?

תוכי

New member
לי יש..........

לי יש את הבשמים GIO של גורגיו ארמניו ואורגנזה, פיפט אווניו, צירוטי,פואם. וקרם ידיים של אהבה חובה בתיק

Aאלינור

New member
בשמים

WHITE MUSK 212 HAPPY PREMIER JOUR ארומה טוניק של לנקום - למרות שלא ממש בושם אלה האהובים, אבל יש עוד המון שנחים על המדף מיותמים

ליגי

New member
היי בנות-בשמים-

קנזו-FLOWER דוידוף-COOL WATER קליניק-HAPPY איסימיאקי-של הגברים-מתה עליו-מכורה. קרם גוף-LIFE ידיים-אהבה. קרם פנים-של קליניק לא מחליפה אותו- קנזו של גברים.

fila

New member
הבשמים שלי

כהרגלי שאלתי שאלה ושכחתי לענות.... אז כרגע האהובים ביותר: MOSCHINO החדש עם הפקק הצבעוני.... NOA DALIFLOUR DUPONT FLOUR DE INTERDIT ויש עוד......

למעלה