שאלה ליוסי מלמן

עמרקרפ

New member
שאלה ליוסי מלמן

איך אתם מתכוונים להאיר את מסלול הריצה? רובנו יסיימו את המירוץ בחשכה.

הצעתי בעבר כי יוצבו עמודוני תאורה

כל קילומטר. יש פנסי גז שמתחברים על מיכלים ביתיים, (כמו מחממים בתי קפה, רק פנס במקום..) צריך סה"כ חמישה כאלה... אני מוכן לעזור עם הטנדר , להביא ולמקם אותם. צריך לחפש מקום שמשכיר כאלה דברים, בטח יש... (אם לא יסתדר, נרוץ עם נרות חנוכה..)

liorsion

New member
שאלה נוספת

מה הסטטוס\חוקים בקשר לעזרה ברכיבה? ז"א, מעבר לבעיות רגילות (פנצ'ר וכו'), מה האפשרויות ולמה יש להתכונן עם בעיות רציניות יותר? לדוגמא האם אפשר לאחסן באיזה רכב גלגל חילופי? תודה

AmitEr1

New member
תשובה

הי ליאור, זוהי תשובתו של יוסי מלמן: "אפשר לאחסן גלגל רזרב ברכב מלווה של המארגנים. אבל כזכור רק כלי רכב מוסמכים של המארגנים יורשו לנוע במסלול"

AmitEr1

New member
תשובה (מאת יוסי מלמן)

רצ"ב התשובה מאת יוסי מלמן השמש תשקע בתחרות בסביבות חמש וחצי-שש. קרי. לפחות מחצית אולי יותר מרצי איש הברזל עוד ירוצו בין שעה לשלוש שעות. המסלול לא יואר כמובן. הרצים יצטרכו לסמוך על עצמם, על הירח והכוכבים ועל פנסי מכוניות ויהיו כאלה לא מעט -בוודאי ארבע חמש על מקטע של שבעה ק"מ - של מכוניות הליווי. אני מקווה שגם תחנותהמים יוארו אולי באמצעות תאורת חירום

רעיון נוסף...

חמישה כלי רכב שימשו סימוני ק"מ.. על כל רכב יודבק בגדול סימון הק"מ משעת החשכה, יופעלן 4 אורות איתות מהבהבים. אני מנדב ראשון את רכבי, חסרים עוד ארבעה ! נסו לדמיין, כמה נחמד לדמיין איך מתקרבים איך האורות המהבהבים ... חובה !! לודא ולהקפיד שלא יהיו עוד רכבים אחרים על מסלול שבעת הק"מ...

עמרקרפ

New member
ראובן ועמית

באמת כל הכבוד על רוח ההתנדבות, אבל המארגנים חייבים לתת פתרון בטיחותי לעניין.

עומר, הם נתנו.. לרוץ בחושך !!

אז לכן הצעתי, והרעיון לא נראה לי לא בטיחותי. דרושה רק הסכמה של המארגנים, והתחיבות שלא יהיו עוד רכבים על מסלול ה 7 . גם לא רכבי שרות של המארגנים. ואז הפתרון של רכב חונה בצד, ועליו סימון ק"מ, עם איתות 4 וינקרים, לעטמי הוא מעולה. (להבדיל בין אמבולנס (רחמנא לצלאן..) לרכב מאותת 4 וינקרים עדין נוכל תוך כדי הריצה , אני מקווה...).

עגלון

New member
../images/Emo62.gifLAZER STIK../images/Emo62.gif

מומלץ מאוד. לפזר לאורך מסלול הריצה כאשר המירוץ נכנס לתוך הלילה. מה שיהיה נחמד מאוד גם הוא , מוזיקה קצבית כמה שיותר על מסלול הריצה, זה עוזר מאוד להמשיך הלאה...

למעלה