שאלה ליועצות

שאלה ליועצות

בוקר טוב לפורום הנחמד אני זקוקה לעזרתכם לפני כמעת חודש הגשתי בקשה במקום עבודתי להגדלת המשרה שלי .אך עד היום לא קיבלתי תשובה ואני עדין ממתינה רציתי לשאול:האם-3 חרבות יאפשרו -ירח לי-9 חרבות להגדיל את המשרה -העולם במקום עבודה x-5 מטות בחודש הקרוב-2 גביעים סיכום-3 מטבעות אשמח לשמוע את פרושכם ואם תוכלו להסביר גם מה אומר כל קלף בהקשר לפרוש . תודה מכל הלב

טורנדו1

New member
בוקר טוב חתול../images/Emo108.gif

3 חרבות מעידים על התסכול בו את נמצאת,והעיכוב של בקשתך.ירח:לא ניראה לי שההחלטה לגבייך תתקיים בקרוב למרות מצבך הכלכלי.9 חרבות:מעידים על הדאגות שלך לגבי המשרה שלך בעבודה,מישהו פועל נגדך שם?מישהו שקשור לעובדים ולא למעבידים.העולם:את בחורה כשרונית ועושה את עבודתך כראוי ואולי יש מצב על חילוף מקום או תפקיד.5 מטות:אין ספק שמישהו מנסה להכשיל אותך שם או שקיימת תחרות מסוימת בינכם.2 גביעים:תנסי להגיע להבנה עם צוות העובדים מפני שאת רצויה שם מבחינת המעבידים שלך,וכאן מגיע קלף הסיכום,3 מטבעות:הערכה של המעבידים כלפייך,והמוטיבציה שלך חיובית,אבל את פשוט צריכה להמתין שכל הענינים יתבהרו יותר.קיים סיכוי להגדלת משרה אבל לא כרגע.אשמח לתגובתך.

batgalim

New member
בוקר טוב לך חתול שחור לבן../images/Emo54.gif

את כבר יוצאת מנקודת הנחה שבקשתך תדחה, דואגת וחוששת, ולא נותנת מנוחה לעצמך מרוב מחשבות. הגדלת המשרה עבורך היא התגשמות של כל מה שאת מבקשת לעצמך כיום, ונראה שהמשרה בה את עובדת היא משרה טובה, משכורת מובטחת ומקום שאם עדיין לא קבוע, זה בטח יגיע בקרוב. בכל אופן - את רואה את הדברים מנקודת מבט שלילית, בטוחה שיענו לך בשלילה. לידיעתך - כנראה שיש ויכוחים ואולי אף מלחמות פנימיות במקום העבודה, יכול להיות שיש עוד מועמדים להגדלת המשרה, או שמנהל אחד חושב שכן יש להגדיל את משרתך והאחר חושב אחרת. בכל אופן הדברים לא הולכים חלק. בחודש הקרוב את צפויה לקבל חיזוקים ושיתוף פעולה. אולי לא תקבלי מיד את מבוקשך אך בהחלט נראה כי מעריכים אותך שם, וכי בתקופה המדוברת נפתחת עבורך האפשרות להתפתח שם. כבר לא יראו אותך כעובדת בתחילת דרכה, אלא שאת בשלב מבוסס יותר.

למעלה