שאלה לילד חורף יש הבדל מהותי ב ין ספרי לימוד של 97 לספרים החדשים?
י ילד חורף New member 28/11/02 #2 מה? של קידום? אולי כמה שאלות בנושא גאומטריה אנליטית מאוד פשוטה אבל ההבדל העיקרי הוא בכריכה. בקשר לספרים אחרים הבנתי שגם אין כמעט הבדלים אולי חברי הפורום יכולים לחוות דעה?
מה? של קידום? אולי כמה שאלות בנושא גאומטריה אנליטית מאוד פשוטה אבל ההבדל העיקרי הוא בכריכה. בקשר לספרים אחרים הבנתי שגם אין כמעט הבדלים אולי חברי הפורום יכולים לחוות דעה?
ל ליאורהכוהן New member 28/11/02 #3 החלפת ספרים אני מעוניין להחליף ספרי קידום 2003 ו-4 מתכונות עם פתרונות מלאים בתמורה לספרי יואל גבע או אנקורי מעודכנים.למעוניינים צרו קשר-053937191 ליאור.
החלפת ספרים אני מעוניין להחליף ספרי קידום 2003 ו-4 מתכונות עם פתרונות מלאים בתמורה לספרי יואל גבע או אנקורי מעודכנים.למעוניינים צרו קשר-053937191 ליאור.
O OoלילךoO New member 28/11/02 #4 ../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif אין הבדל משמעותי בין מהדורות קודמות לבין הספרים החדשים (לפחות בספרים שאני בדקתי- קידום ו-HQ). יש רק מספר קטן של שאלות ששונות בין שתי המהדורות. זה הכל
../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif אין הבדל משמעותי בין מהדורות קודמות לבין הספרים החדשים (לפחות בספרים שאני בדקתי- קידום ו-HQ). יש רק מספר קטן של שאלות ששונות בין שתי המהדורות. זה הכל