שאלה ליניב בענין Tx

שאלה ליניב בענין Tx

מתי סוף סוף תצא עברית מלאה למכשיר? היינו שמחים לדעת תאריך ולא משהו ערטילאי. תודה

יניב,מדוע אתה מתחמק ממתן תשובה../images/Emo4.gif

ניתן לראות בברור שאתה בקרת כאן אחרי שהודעה שלי נכתבה. כאחד שרכש אצלכם ישירות 3 מכשירים הייתי מצפה לפחות להתייחסות.

+++

לא שאני בא להגן על יניב, הראל, פילוק או מישהו מטעמם. לשאול חברה המשווקת תוכנה "מתי תצא הגרסא הבאה" זו שאלה שלא תקבל תשובה אף פעם. נסו לשאול את מיקרוסופט מתי תהיה ויסטה. נסו לשאול את אחת מכל יצרני תוכנות הניווט, מתי תצא הגרסא שמתקנת באגים מסויימים. נסו לשאול את פאלם מתי תצא מע' ההפעלה הבאה (קובלט או לינוקס). שימו לב גם כמה חברות שכן שיחררו מועד ליציאת תוכנה, גם עמדו בו והוציאו את התוכנה במועד שנקבע. נתונים אלו אף פעם לא קבועים. יש הרבה מאוד משתנים שמשפיעים על מועד שחרור גרסאות. כל תוכנה גם צריכה לעבור בדיקות וניסויים ואח"כ לחזור לתיקונים. ככה שאני לא ממש מבין מה הכעס על כך שאין תאריך ספציפי ליציאת עדכון. ושוב: זה לא שאני בא להגן או לסנגר על הראל (אני עדיין מחכה לעברית מלאה ל T3 שהובטחה לפני שנתיים לצאת אוטוטו, שלא לדבר על גרפיטי ל OS5). אבל הכעס על כך שיניב לא נותן תאריך, נראה לי קצת מוגזם.

ברצינות, אתה מחכה לעברית לT3?!

שנון... אני אסתפק בעברית שלא מתחרבשת אם מתקינים את המילון פעם שנייה (כבר שנה שהיומן מראה לי ג'יבריש בדף הראשי שלו)

ידידי היקר והאופטימי

כפי הנראה לא הבנתי אותי נכון. הכעס הוא שיניב לא מתייחס להודעה ולא שהוא לא נותן תאריך. כשנשאלת שאלה ישירה, לאדם ספציפי בפורום,בייחוד שאתה יודע שהוא ביקר בפורום,אתה מצפה ממנו לתשובה.בייחוד מאדם כמו יניב ,שעד היום לפחות,הצטייר בעיני כבסדר. הבעיה היא שכשאתה בא לקנות מכשיר מספרים לך שאוטוטו זה יוצא ושעובדים על זה.נותנים לך תחושה שעוד מעט זה מגיע. שנית,תסכים איתי שעברית מלאה למכשיר שיש לו כבר עברית לייט,איננה מצריכה בדיקות מעמיקות כמו שציינת. אני מאוד מקווה שהראל תעמוד בהתחייבות שלה להוציא עברית מלאה ולא תמסמס את הנושא.

צחי 67

New member
גרפיטי בעברית לפאלם

לגבי גרפיטי בעיברית לפאלם OS5, יש אפשרות להתקין גרפיטי בעיברית לפאלם (לא ע"י תוכנת teelscript) . הדבר נעשה ע"י 2 קבצים קטנים (ס"ה 52 kb) שהופכים את הגרפיטי המובנית, לגרפיטי נורמלי. הקבצים האלו עובדים בפאלמים זייר 72 וt3 עם עברית של כלנית ז"ל. בעברית של הראל זה לא עובד. בפאלמים החדשים (TE2 TX) זה לא עובד.

צחי 67

New member
החלפת הגרפיטי ב OS5

מצורף קובץ שמכיל את שני הקבצים שהופכים את הגרפיטי לעברית. הקבצים הם: Graffiti Library ו Graffiti Library_enUS לאחר שמעתיקים את הקבצים לפאלם עושים ריסט ואז הקבצים משנים את הגרפיטי. יש לי מכשיר זייר 72 ואני משתמש עם הגרפיטי הזאת כבר שנה וחצי בלי שום בעיות. כפי שכתבתי בהודעה הקודמת, זה לא עובד במכשירים החדשים (T5 TE2 TX) אבל זה עובד מצוין ב TE ZIRE71 ZIRE72 T3.

AYELET1

New member
הקובץ המצורף ימחק משום שיש עליו

זכויות יוצרים והפצתו בלתי חוקית.

מדיאל

New member
TX עסקה גרועה

כבר מזמן הבנתי שהפאלם TX הינו עיסקה גרועה-כל דבר טוב אינו עובד על מכשיר וגירסה זו

yaniv79

New member
אני לא יכול לתת לכם תאריך מכיוון ש.

כמו שנאמר, פיתוח תוכנה הוא דבר דינמי. מה שכן אני יכול לומר הוא שהנושא לא הוזנח ועובדים על עברית מלאה לLD, TX ו-Z22. עברית מלאה ל-LD נבדקה, יש תיקונים שעובדים עליהם ולהערכתי זה העידכון הקרוב מבין כל המכשירים. יניב

למעלה