שאלה ליפתי(אין התאמה בין מה שאתה

1danidin11

New member
שאלה ליפתי(אין התאמה בין מה שאתה

אומר לחושב?!...) (השאלה תקפה רק אם אתה כתבת את השיר...) בדברים מוזרים יש שורה שאומרת: "יש משהו לעשן?,זה עוזר לאזן..." ולפני כמה זמן כתבת ב"יפתי סנט"שאתה נגד עישון לגמרי אז מה זה צריך להיות?...

1danidin11

New member
../images/Emo8.gifזה לא משנה על מי הוא כתב...

כשכותבים שיר בדרך כלל זה מביע את המחשבה/עמדה/דרך חשיבה של אותו בן אדם ומשהו פה מוזר שהוא אומר משהו אחד וכותב משהו אחר זה הכל... אבל זו סך הכל דעתי:]

בקטנה מאמי

זה כולה שיר כאילו.. כל אחד ואיך שהוא כותב.. נגיד דוגמא דניאל .ז. כתב תשיר בנות שאלתי אותו אם זה נכתב עליו או כל מישו...יענו הרי הוא כתב תשיר.. אז הוא אמר שסתם הוא הביא תמילים לא נכתב על רגשות שלו או משו.... לדוגמא כה? אז זהו נו לא חייב להביע רגשות בשיר או משו זה יכול לבוא סתם

תשובה...

קודם כל אני כתבתי את השיר... ואני חושב שזה שיר ענק! :) בכל מקרה השיר הזה אינו מייצג אותי באופן מושלם. השיר נכתב בתור דמות שמספרת סיפור. אני לא חייב להאמין במה שנכתב בדיוק, כמו שלא באמת קרה לי הסיפור עם הניידת אבל זה מצחיק בשיר אז השארתי את זה. אני אוהב להיסחף עם דמויות ולכתב שירים על כל מיני נושאים. לסיכום יש הבדל גדול לדעתי בין מה שאתה אומר\שר על עצמך באופן אישי בתור אדם לבין החופש שאתה מרשה לעצמך לנוע בו בתור אומן. מצער על החפירה...

dudig19

New member
שמעתי ממישהי

שחבר שלה כתב את השיר לפני הרבה זמן. יכול להיות שיפתי קנה אותו. הרבה זמרים מתחילים פורצים בשירים קנויים.

GalAsraf

New member
חחח לא נראה לי שהוא התעצבן :X

הוא דווקא ענה נורמלי לגמרי .. חחח =]

dudig19

New member
יפתי שים לב

דיברתי עם הבחור שאמר שהוא כתב את השיר והוא אמר שזה שאתה שר את השיר שלו זה באמת מחמיא לו ואתה לא צריך להתבייש בזה. שילמת על השיר וזה בסדר גמור. אבל הוא התעצבן שאתה לא נותן לו קרדיט. לא יפה.

אוקי...

לא לתת קרדיט למישהו שכתב את השיר זה לא "לא יפה" אלא "לא חוקי" ולכן אם זה היה נכון הוא היה צריך לתבוע אותי... אבל בגלל שהוא לא כתב את השיר (!!!) הוא כנראה לא יתבע אותי. שיהיה לו בהצלחה בכל מקרה :)

dudig19

New member
יפתי, אני ידבר איתו.

ואם זה באמת נכון, אז הוא יתבע אותך.

KatKat89

New member
איך את יכולה להאמין לזה??

הבחור הזה פשוט פתטי ואומלל... ואם את מפקפקת באמינות של יפתי, את לא ראויה להיות חברה בפורום הזה בכלל.

dudig19

New member
אופס כפול לך ועוד אחד ליפתי.

אופס... אחד באפריל.../tapuzforum/images/emo6.gif

למעלה