שאלה ליפתי

שאלה ליפתי

בנוגע לשיר הלילה יעבור ... אז למה לבכות תמיד אפשר לנסות אם תנגבי ת'דמעות אני פה אז נדבר על הכל, פתאום הזמן יעצור ואת תראי שהלילה יעבור כי כשרוצים באמת, פתאום יש דרך לתת ואת תראי שהלילה יעבור| איך מדגישים פה לעזאזל?!! לא חשוב התכוונתי למשפט הזה: פתאום הזמן יעצור ואת תראי שהלילה יעבור השאלה היא כזאת.... איך הלילה יעבור אם הזמן יעצור?

1נועהה

New member
ילדהה

שלא תעזי לזלזל באיכות כיתבתו של יפתי אהובי. הזמן יעצור כי הם יחד! הלילה יעבור כי הם מזדיינים ונהנהנים ולא שמים לב שהזמן עבר ברור לך מוצ'צ'ה? ואת הדם של הפציעות שלך תשאירי במקום אחר! באיי.

אמאלה גם פהההה?

גם פה יש פרחות שלא סיימו תגן?! מה לא ברור לך? כתבתי שאלה ליפתי! לא לך אז אל תעני לי מובן?! ותשמרי על הפה שלך פה זה מקום מכובד לא בית טוווווווו מוצ'צ'ה אחותך.. מחכה לתשובה עדיין...

1נועהה

New member
פרחהההה

תקראי לאחותך הפיתקית הרקובה שתקועה בכותל!!!1 יפתי אמן ויוצר ומלך על כל עם ישראל ואני לא מוכנה שכאילו יאווווו יעליבו את היצירה שלו ככה עכשיו תחפפי מפה כי אני המנהלת של הפורום ואני דורשת ממך ללכת

1נועהה

New member
פחיחוה אחותך!

לכי תישעני על הכותל אולי תבוא ישועה מבורא עולם ישתבח שמו לעדדד אדוווווווושם .

בנות להרגע.... הכל בסדר.

הזמן יעצור בגלל שאנחנו מדברים. כשמדברים ונפתחים ויש גילוי לב אמיתי יש תחושה שהזמן נעצר, אצלי לפחות. ויש רגע נורא אמיתי ואינטימי. ההמשך של הלילה יעבור מתכוון למובן הכללי. שהלילה כולו, שמייצג את הריב, יעבור. ונתגבר על זה.מקווה שהבנת:)

amir haddad

New member
אח אח השיר הזה כל כך מושלם!

יפתי קח אותו ממני חחח הוא ממכר אותי! יו אתם הורגים אותי בשעות שאתם פה,אני רואה תגובות בארבע,חמש לפנות בוקר איך העייפות לא הורגת אותכם?!

למעלה