שאלה ליצירתיים

שאלה ליצירתיים

(או לכל אחד אחר בעצם) אני קונה לא מעט אלבומים,וכדי שיהיה לי יותר נוח אני שם את כל הדיסקים בקייס, ואת הדפים עם המילים אני תוקע איתם, ככה שנשארים לי האריזות של האלבומים עצמם. אין בהם הרבה, רק כיתוב מאוחורה, אבל אני לא יכול לגרום לעצמי לזרוק אותם. עכשיו הם מתחילים כבר לתפוס מקום רציני על השולחן שלי וליצור בלגן אמיתי (כלומר, יותר מהבלגן שיש שם בדר"כ...) ... למישהו יש רעיון יציתי לעשות בהם משהו מועיל?

osn

New member
קודם כל,

תוציא את הדפים האחוריים ושמור אותם יחד עם החוברות של המילים. בקופסאות עצמן אתה יכול לשמור דיסקים צרובים או משהו...

נראה לי

שאתה לא מבין נכון את כמות האריזות האלה שיש לי. חוצמזה, בשביל להוציא את הדף האחורי, אני צריך להרוס את האריזה, ואז לא יהיה אפשר לעשות איתן כלום.

לאחר בדיקה קפדנית

מסתבר שאפשר להוציא את הדף בלי להרוס כלום, אבל ביננו זה לא נותן הרבה. ברוב המקרים כל מה שיש שם זה רק רשימה של השירים, מה שלא מעניין יותר מדי... חוצמזה לתקוע שם דיסקים צרובים זה לא בדיוק מקורי...

S h A b i T

New member
נראלי שהדרך שאתה מאחסן את הדיסקים

לא בריאה להם כל כך.. הם לא נשרטים?

אה... לא

למה שישרטו? ממה שאני יודע, רוב השריטות מגרמות לדיסקים לא מצורת אחסון שגויה אלה מכוננים פגומים ושימוש לא נכון (לגעת בהם במקומות שלא אמורים) אולי חשבת שאני מדבר על תקליטים?

NoaHK

New member
מיחזור!

אפשר להכין מהם מסגרת לתמונה, או לתת אותם למישהו שכן צורב בכמויות (למטרה זו או אחרת) או לשמור את חלקם בשביל מיקסטייפים מדליקים שתכין לחברייך (הוירטואלים ואחרים),אפשר לשמור בתוכם גלויות או תמונות או לבנות מהם חממה קטנה. ואם אתה אוסף בולים אז בכלל זכית.

"לבנות מהם חממה קטנה"...

הממ.. לזה יש פטנציאל.... בקרוב גידולי עגבניות מהחדר שלי!

sonic_green

New member
כמו שכבר נאמר פה

חבל על הדיסקים אח שלו... מה שאני עושה זה קונה את האלבום וצורב אותו... משתמש רק בצרוב ואם קורה לו משהו אני צורב שוב... הוצאה והכנסה של דיסק לקייס גורמת לו לנזק מצטבר שאתה לא שם לב אליו בהתחלה... באסה אם פתאום תגלה רצועה קופצת... זו דעתי ואני ממליץ לך לעשות מה שאני עושה.

לא שזה קשור

אבל השיטה שלי היא לעשות ריפ ואז לשמוע את האלבומים בMP3. ככה שגם אצלי הם לא יוצאים וחוזרים מהקייס באופן קבוע. אבל זה לא משנה כי: 1. זה עדיין משאיר אותי אם השאלה מההתחלה. קייס זה דרך נוחה מאד לאחסן דיסקים ואני בטוח שלפחות 95% מהפורום משתמשים באחד, ככה שקיוותי שאולי יש למישהו רעיון מוצלח לשאלה מה לעזאזל עושים עם האריזות אחר כך (אגב, גם תשובות הומוריסטיות יתקבלו בברכה) ו - 2. אני מוכן להתחייב לך שכל שריטה שיש על הדיסקים נגרמת הרבה יותר מהדיסקמן\מערכת\מה שלא יהיה שאתה משמתמש בו מאשר מקייס, זה בהנחה כמובן שאתה לא מתעלל בהם כל פעם שאתה מכניס ומוציא אותם מהקייס. סמוך עלי בנושא הזה.

Forever NemeSh

New member
אז תפנה איזה מדף ושים שם...

בטוח שתוכל למצוא לעצמך איזה מדף או מקום להניח בו את עטיפות הדיסקים ע"מ שלא יהרסו

<sigh>

לפנות מדף? זה הכי טוב שהצלחת? נו באמת, זה המחשבה המקורית ביותר שלכם? קדימה פורום להתעורר! חוץ מאחת, לאף אחד פה לא היו רעיונות מקוריים לבעיה, וביננו, כמה עטיפות כאלה צריך בשביל חממה לחדר? חמש - שש גג, ומה עם השאר? בבקשה, אתם לא חייבים להתייחס אלי ברצינות (אני יודע שאני בקושי מתייחס אלי ברצינות), אבל גם לא צריך להפוך את זה לדיון על אופי אחסון הדיסקים אצלי או דרכי סידור חדר חדשות. אני מצפה לשיפור מיידי ברעיונות שלכם! הרעיונות ה טובים ביותר יזכו את שולחיהם בתהילת עולם!!! חבל לפספס!

NoaHK

New member
אוקי, הבאת לי רעיון!

הנה הרעיון. נראה שאתה בחור יצירתי וחובב מוזיקה אמיתי עם מעט זמן פנוי, נכון? אז תשב עם מלא עיתונים ומגזינים, תגזור תמונות מגניבות וצבעוניות ותדביק בבפנים של הדיסק. אחרי שיש לך מלא מלא כאלה בצבעים פחות או יותר תואמים או משתלבים, תדביק אותם כמו מרצפות בשירותים! או באיזה קיר בחדר שלך. (אני מרגישה כמו בתיה עוזיאל)

אני לא מבינה משהו

הרי כבר גילית שהדף נשלף ואפשר לעשות זאת בעדינות מבלי לפגום בקופסה של הדיסק. למה אתה כל-כך מתעקש לשמור על האריזות?? תן אותם לאיזה חבר שמשוגע על מחשבים, הוא בטח ימצא לזה שימוש. לדעתי אתה פשוט צריך להוציא את כל הדפים האלו (ואני מאוד מבינה אותך בקטע שאתה רוצה לשמור עליהם ולא לזרוק אותם למרות שיש שם מידע מועט יחסית, אבל הערך הרגשי שלך אליהם בטח עצום), ואם יש לך זמן פנוי אז תכין לעצמך קלסר עם ניילוניות ובכל ניילונית כזו תוכל לאכזן כמה עטיפות של דיסקים ואולי אפילו את השירונים שלהן. מה אתה אומר? אם הן בתוך ניילוניות (נו, השקיות השקופות האלו ששמים בקלסרים), אז הם בטח גם יישמרו טוב . בהצלחה

אההההההההה, הבנתי

קטעים, איך לא הבנתי קודם. טוב, לדעתי, אם יש לך כמות כזו עצומה פשוט תחלק את זה בין החברים שלך. אתה יכול להשקיע ולקשט כל עטיפה ולכתוב עליה דברים מצחיקים ובפנים או לשים דיסק שצרבת עליו משהו לאותו חבר/ה או לגזור דף בצורה של דיסק ועליו לכתוב ברכה. בטח לא תיפטר ככה מכל העטיפות, אבל אתה יכול לנסות לתת את זה לכל מי שאתה מכיר ולראות עם כמה תישאר בסופו של דבר. האמת שחשבתי שאתה יכול לנסות לתרום את זה לאיזו עמותה אבל לא עולה לי בראש שום עמותה שעוזרת לאנשים שיש להם מספיק כסף כדי להחזיק מחשב או קומפקט דיסק בבית ! הכי טוב שתמשיך לאסוף בעצם, אולי ככה תיכנס לספר השיאים של גינס (אתה ועוד כמה חבר'ה, כי לבד נראה לי שהסיכוי די קלוש ואל תיעלב)

Forever NemeSh

New member
אוי, היה לי מישהו בבסיס שעשה משהו נחמד..

הדביק על הקירות את הקופסאות, והכניס לתוכן כל מיני תמונות, עשה מזה כמו לוח מודעות נחמד, במקום לוח שעם או משהו כזה, הכניס לשם פתקים, דפים חשובים, תמונות וכד', אפילו כמה מזמכים מקופלים שהוא היה צריך לשמור ולשמר.. בכל אופן, זה היה ממש נחמד, הרבה תמונות, הפלסטיק שמר עליהם וזה היה מאוד יפה

למעלה