שאלה לי...איזה שינויים אני אמורה לראות

b o t t e n

New member
שאלה לי...איזה שינויים אני אמורה לראות

אחרי לקיחת תוספים, ותוך כמה זמן, בערך.. אנחנו כרגע על אומגה 3 ואבץ.

JacobSk

New member
זה מאוד אינדיוידואלי

ולמה רק אבץ ואומגה 3 ו ד"א חשוב איזו אבץ ו איזה אומגה. מה עם שר הדברים בסיסיים?

b o t t e n

New member
כבר הגעתי למסקנה שיש לי אחלה אומגה

של גרמזה ואבץ שהוא פחות איכותי , אבל בלכסניות למציצה. ונראה לי שבינתייפ אני אשאר עם זה. מה זה שאר הדברים הבסיסיים?? ואם אפשר כן להגיד לי אילו שינויים אמורים להיות.

JacobSk

New member
הפרוטוקול הבסיסי הוא הרבה יותר רחב

ויטמינים מ קבוצות A B C D E אנטיוקסידנטים של CQ10 פרוביוטיקה חומצות אמינו מינרלים( חוץ מאבץ יש הרבה אחרים) טראפיות של מגדוז B6 ומגנזיום מגדוז של ויטמנן A TMG\DMG מוצרים לתמיכה במערכת חיסונית. אוד שאלה מזה גרמזה מה מינונים של אומגה 3 ילד מקבל וגם אבץ מה בדיקות שעושית לו?

b o t t e n

New member
לא עשיתי בדיקות, ואני גם לא מתכוונת לעשות.

גם לא בדיקות פשוטות. כי כל בדיקת דם מחרפנת לי את הילד לשבוע לפחות. וזה לא שווה לי את זה.

JacobSk

New member
לרז ותמי מה עם הקמונות למתחילים ורפוא

אלטרנטיבית. זה יעשה את הפורום שלנו הרבה יוטר מסודר בלי שאלות כאלה שחוזרות מדף לדף

כל אחד יכול להקים קומונה

מי שיקים - שייתן קישור ונשמח לשים אותו בפורום.

JacobSk

New member
אני חשבתי שזה יכול רק לעזור

לעשות פורום הרבה יותר אינפורמתיבים ו מסודרים. זה דורש גם הסקמה ו תאום איתכם כמנהלים לצורך סינון של הודעות שייחות לקומונות.

b o t t e n

New member
אם היו מאמרים בשפה קריאה ובהירה גם להדיוטות,

עם הסברים על כל מונח ור"ת. ושזה ךא יהיה סינית למי שמתחיל.. אז אפשר היה לוותר על שאלות שכאלה.

השינויים שאנחנו ראינו

זה היה בגיל שנתים וחצי היום הילד בן 5. עם האומגה- קשר העין מאוד התחזק,פחות ראינו שיפור בקשב וריכוז.אבל עד היום שאני עושה הפסקות עם האומגה קשר העין פחות טוב וכשאני חוזרת לתת את האומגה קשר העין חוזר להיות מצויין .אני משתמשת באומגה שיעקב מוכר (הסירופ). לגבי האבץ , בוודאות מאוד עוזר לכל הגריה באזור הפה.לפני שנתתי אבץ הבן שלי היה מרייר מאוד, היתי צריכה להחליף לו מספר חולצות ביום, הפסיק להכניס דברים לפה (שהם לא אוכל). היתי ממליצה לך להוסיף את הפרוביוטיקה שלדעתי היא מאוד משמעותית לטיפול בתור התחלה. בהצלחה

למעלה