שאלה לי אלייכם...

little bony

New member
שאלה לי אלייכם...../images/Emo70.gif

בני כמה אתם
ואתם מכירים מלפני זה או משו..
הפורום הזה הוא תופעה שצריך לחקור

כRובי

New member
אז ככה... ../images/Emo13.gif

אנחנו בני 6 (כולם ביחד, עם מחברים את הגילאים ביחד, זה לזה) אנחנו לא מכירים ולא משו. בעצם, אפשר לומר שבמובן מסוים, MZ מכיר את הנשיא.

M.Z

New member
אכן אני והנשיא מכירים

לא רציתי שהכרוב יעשה לנושא ההיכרות שלנו אאוטינג אבל מכיוון שהוא כבר עשה זאת אין לי ברירה , אודה ולא אבוש, אכן אנחנו היינו ה"הנזל וגרטל" של מפעילי המקלחות בזמנו. תמיד שלחו אותנו למשימות מיוחדות כמו הפעלה בשעות הלילה המאוחרות כדי לגמור את הרכבת עד הבוקר , או ללוות קבוצות מטיילים ל"מכתש הקטן" ולחזור משם רק אנחנו ללוות עוד קבוצה. בקיצור, כן , אנחנו מכירים עוד "מאז".

Gixxer600®

New member
והסיפור האמיתי

שנת 1936 ערב דצמבר קריר אי שם באירופה הנשיא וMZ נשלחים למקלחת הנשיא הממולח זורק פיסת סבון על הריצפה ואומר "MZ ככה תיתן לסבתא לשכב על הריצפה?" MZ מתכופף ומאז הם מכירים

Gixxer600®

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif הלו חשיפה ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

יאללה קפוץ יא זבל יהודי

M.Z

New member
כולנו נצר לאותו מחנה ריכוז

ואם היית שמה לב למספרי הניקים שלנו, שהם תואמי מספרי היד שלנו , היית מבינה שאנחנו מאותו מחזור.

M.Z

New member
לא בדיוק

היה את יענקלה מירמאייר, שאם תזכור נכון, הוא היה המספר שביננו, הוא מאלה שלא ראו את המדרגה בכניסה למקלחות, ומת מהמכה שקיבל בראש ונסדקה לו הגולגולת.

כRובי

New member
אתה מסלף את האמת ופוגע בזכרו

וכבודו ! במו עיניי ראיתי אותך ואת הביץ' שלך (הנשיא), מתנפלים על יעקוב ומפוצצים אותו במכות כדי לקחת את תפו"א השחור שקנה מהקאפו בתמורה להשנה על אישתו שתכננה בריחה.. רוצחים !

Gixxer600®

New member
מכירים../images/Emo35.gif פחחחחח

תמרחי אותי בשמן תינוקות ותגררי אותי על מצע זכוכית שבורה ואני אכחיש כל קשר אליהם. אגב אני בן 16 גולש מאאגניב, אוהב ים כיף ושוש עטרי

למעלה