שאלה לי אלייכם...

זיהו.. אני מנבסה לעלות פה תמונה...

אבל זה לא עולה.... אז ככה: מה דעתכם עם תלמידים בישראל יילכו לבושים כמו טאטו... כאילו חצאית סקוטית חולצה לבנה.. ועניבה... לדעתי זה יהיה ממש טוב... מי שרוצה ללבוש חצאית תלבש חצאית ומי שלא מכנס... אני אנסה לעלות תתמונה עוד כמה ימים...

O Boy

New member
חצאית סקוטית...

עניבה לדעתי זה בעעע, חצאית סקוטית לבנות זה יהיה מה זה שווה
לפי מה שהבנתי (או יותר נכון קראתי) היו הצעות כאלה לבתי-הספר אך הרעיון נכשל מכיוון שלדעת המחליטים חצאיות סקוטיות הן לא "ארצישראליות".

לא לא ולא!

זה מוגזם!!! אני לא צריכה לראות את כל הפרות שיש לי בשכבה עם חצאיות סקוטיות קצרות...

נו זהו מה שאמרתי...

לא לכולם מתאים... למי שמתאים חצאית תלבש ולמי שלא תלבש מכנס..... ושלא צריך יהיה להגזים לכול הבנות.. כאילו לקצר תחצאית וזה שיהיה באורך אחד לכולן וזייהו... אבל למשמעת של תלמידי ישראל לא ממש מתאים בגלל שהבנים פה ממש ילדותיים והם כול שנייה ירימו תחצאית ויצחקו ובלה בלה בלה...

לדעתי.....

אני קצת מלאה ולדעתי זה רעיון טוב דווקא אבל שזה לא יהיה ממש ממש מיני שיעשו את זה נגיד טיפונת מעל הברך (שלא נהיה חרדים), ושתהיה אפשרות להעריך לאלה שלא רוצים ולדתיות למיניהם....

or 343

New member
תלוי למי ! ../images/Emo67.gif

תחשבי על בנות עם גוף לא כ"כ יפה, זה לא תמיד מחמיא...אני למשל בחיים לא הייתי הולכת עם חצאית סקוטית (במיוחד לא לבצפר...) כי זה ממש ממש ממש לא יחמיא לי . חוצמיזה זה נראה לי שובניסטי שבנות יילכו לבצפר עם חצאיות ובמיוחד אם הן קצרות כמו שטאטו הולכות. בישראל זה בטוח לא יקרה, מ-ק-ס-י-מ-ו-ם החולצה המכופתרת בצבע תכלת תחזור לבתי הספר, כמו שההורים שלנו היו לובשים ...

למעלה