שאלה לי אלייכם: אחרי איזה פרק אפשר לראות את הסרט השני? (את הראשון כבר ראיתי )
T the wild wind New member 31/5/05 #1 שאלה לי אלייכם: אחרי איזה פרק אפשר לראות את הסרט השני? (את הראשון כבר ראיתי )
מ מלפפון ים 1 New member 31/5/05 #2 *אהם*../images/Emo107.gif בפעם הבאה, תנצלש. נצל"ש, זה ראשי תיבות של "ניצול שרשור". זה פשוט מאוד- לך לשרשור אוף/שרשור של תפוז אנשים מודיע, תגיב להודעה ותכתוב בכותרת נצל"ש. תוכל להיות בטוח שיענו לך.
*אהם*../images/Emo107.gif בפעם הבאה, תנצלש. נצל"ש, זה ראשי תיבות של "ניצול שרשור". זה פשוט מאוד- לך לשרשור אוף/שרשור של תפוז אנשים מודיע, תגיב להודעה ותכתוב בכותרת נצל"ש. תוכל להיות בטוח שיענו לך.
מ מלפפון ים 1 New member 31/5/05 #6 אמ.. לא ממש.../images/Emo3.gif../images/Emo107.gif זה פשוט קצת מעצבן שפותחים הודעה חדשה סתם.. X:
D De-Panther New member 31/5/05 #4 לא צריך לנצל"ש על..../images/Emo23.gif דבר כזה זו שאלה עניינית אם כי באמת צריך לפתוח שירשור שאלות וזה יותר יתאים לשם
לא צריך לנצל"ש על..../images/Emo23.gif דבר כזה זו שאלה עניינית אם כי באמת צריך לפתוח שירשור שאלות וזה יותר יתאים לשם
T the wild wind New member 31/5/05 #5 סליחה ../images/Emo10.gif לא חשבתי שזאת שאלה שצריך לשרשר אותה... ואני בת