שאלה לי אליכם האם קורה מצב

kisses

New member
שאלה לי אליכם האם קורה מצב

שבו עשיתם משהוא לא כשורה או משהוא שאמרתם שלא מצא חן בעיני אמא שלו, ובמקום להגיד לכם ישירות שמה שעשיתם/אמרתם לא בסדר, הן בולכות לבן לשהן ואומרות לו בכדי שהוא יגיד לכם כי האמהת חוששות שהן יפגעו בכם?

סיגל2

New member
לא אצלי זה לא קרה עדיין, אולי כי

אני משתדלת שלא לפגוע באף אחד ואם זה קרה אני לא מודעת לכך בכלל.

kisses

New member
גם אני משתדלת שלא לפגוע באף אחד

אבל לפעמים קורה שעשיתי משהוא בלי אפילו לדעת ואמא שלו פשוט מפחדת להגיד לי מחשש שאני אפגע ואכעס עליה.

fila

New member
לא,אני לא ממש בקשר איתה../images/Emo13.gif

ככה שאני לא מבלה איתה זמן שאני יכולה לפגוע בה, חוץ מזה אני תמיד מאוד משתדלת לתת לה את הכבוד המגיע לה ונזהרת במילותיי זו הדרך הכי טובה בעיני

kisses

New member
חס וחלילה כניראה שמדברי אתם

מבינים שאני אומרת דברים שאני יודעת שפוגעים בה וזה לא המקרה. אני אתן לכם דוגמא: פעם לקחתי מטריה וכשחזרתי הביתה בעלי אמר לי שיותר לא אקח את המטריה כי יש לה ערך סנטימנטלי להוריו והקטע הוא שאמו ראתה אותי בבוקר הולכת עם המטריה ולא אמרה לי דבר. הבנתם עכשיו את השאלה?

שמופית

New member
הבנתי את השאלה ../images/Emo13.gif

למזלי זה לא קורה לי עם ההורים שלו. אבל אני חושבת שאם היא לא מרגישה בנוח להעיר לך ומעבירה את המסר דרך הבן שלה, אין בזה שום דבר רע. לדעתי, כשקורה דבר כזה, את צריכה להתנצל בפניה או להגיד משהו בנושא. תראי שהיא לא תגיד לך שום דבר רע, אלא תשמח לקבל את ההתנצלות (ובטח אפילו תגיד "זה שום דבר, באמת..." ואולי, עם הזמן, היא תרגיש מספיק נוח להגיד לך ישירות מה מפריע לה...

למעלה