שאלה לי אליכם הגשמים גשמי ברכה

סיסטאר

New member
שאלה לי אליכם הגשמים גשמי ברכה

איך זה שאלוקים אומר אם במצוותי תלכו ונתתי גישמחם בעיתם. ידוע לכל בר בירב שסדום וע מורה של פעם זה הקרוב ביותר למה שקורה היום. אז איך יורד כל כך הרבה גשם ? לפני כמה שנים היה בצורת ועלו 40 מקובלים עם מטוס לשמיים עם שופרות כדי להוריד גשם ומה ירד קדחת. אז מה התשובה לשאלות שלי? תשובות עניניות בלבד יתקבלו בברכה. ולא נורא אם לא תוכלו לענות. כי לעניות דעתי אין לכם שום תשובה לעניין אבל נסו נראה אותכם.

הגשמים זה בגלל ששינוי זכתה במנדטים

רבים. אלוהים רוצה לומר לכם שדברים טובים קורים כשהאנשים הרעים הולכים (המקרה שלנו, ש"ס הלכו, שינוי באו). הכל שכר ועונש משמיים.

תשובה אפשרית - על דעתי בלבד...

זוכר את משבר המים הגדול של נהר הוואזני ? לא זוכר ? אזכיר: אירגון חיזבללא החליט ל"יבש" את מקורות המים של ישראל המגיעים מלבנון, עקב כך הוקמה תחנת שאיבת מים בנהר הוואזני - נהר שממנו מגיעה כרבע מכמות המים השנתית של איזור גליל עליון. האיומים הישראליים הרקיעו שחקים - החל מראש הממלשה ועד לזוטרי קציני צה"ל, נשמעו הקולות כי אוטוטו - תמחק מעל פני האדמה תחנת השאיבה המסוכנת כל כך, למשאבים המדולדלים של משק המים הישראלי. כמובן שבפועל לא נעשה מאומה והסיבות לכך הן שונות ומשונות. עכשיו יש כלל נקוט בידינו: האלוקים יבקש את הנרדף" ברגע שחיזבללא הפך לרודף אחר מקורות המים שלנו - הוא למעשה שינה את הגזרות על מיעוט המים בשנים שעברו - וכתוצאה מכך אנו רואים שבע"ה הכנרת כבר עלתה בלמעלה מ 3 וחצי מטרים - ושלג צפוי לרדת מחר - ( סוף מרץ ! ) בהרי ירושלים - כאשר כמויות הגשמים הצפויות בוודאי יעלו את המפלס בעוד כמה עשרות סנטימטרים . כך, שכנראה התקיים בחיזבללא הכלל הידוע של כל שונאי ישראל: "בא לקלל ונמצא מברך". כל הנ"ל על דעתי האישית בלבד !

Gov e rn or

New member
אז, לדעתך בלבד, אחראית ההזיה

הנוירופסיכואלקטרוכימית שבין שתי אזניך בלבד, ל"פצוי" גרעון המים, והיא עשתה זאת עקב התנכלות חזבללה? אני יודע שהפאגאנים/עכו"מים/מסיונרים קלי רגל כאילה שלוחה וזריזים לנכס כל מפנה לטובה, ממש כשם שהם זריזים להצביע על כל פיד וליחסו לזעמה של ההזיה על ששרכנו דרכינו, אולם דומה שהפעם התעלית על עצמך...

ועוד קצת שאלות

כתוב מי שמחלל שבת ימות אז למה לא מתים מחללי השבת? כתוב שעושה מעשי סדום ועמורה ועוד מעשים חמורים ימותו אז למה הם לא מתים ועוד הרבה דברים על עונשים בתורה אז למה לא קורה למה צדיק ורע לו ורשע וטוב לו נתתי ללך עוד כמה שאלות לחשוב עליהם ואם יהיה לי זמן אנסה לענות כי עכשיו אני חייב ללכת יותר נכון לא אענה לך אלא אתן לך קישורים המדברים בנושאים אלו כי זמן זה חיים וחיים זה זמן וצריך עכשיו להציל את חיי היהודים שהם לפני מוות כתוב ששתי שלי שמהעולם ימותו 4000000000 כן ארבע מליארד עתידים למות ובתוכם הערב רב ועמלק וכן את מיש שסחפו העמלק על כל שומר מצוות מוטלת החובה להציל חיי יהודים שיזכו להגיע לגאולה שלמים ולא ימותו במלחמת גוג ומגוג לכן אין לי לצערי זמן לדון ולדוש אבקר פה עוד כמה זמן ואם תרצה קישורים אחפש ואכתוב לך אני אוהב אותך ואיכפת לי מכל יהודי באשר הוא לילה טוב ובכבוד רב העיקר שנהיה בשמחה ומוכנים לגאולה

uuuaaa

New member
למה יש לך טעויות כתיב ?

לא לימדו אותך בה.ל.ל לכתוב נורמלי ? אני מבין שאתה יוצא בשאלה. האם לא הספקת להשלים את פערי ההשכלה והכיף שהוריך מנעו ממך ?

מששה

New member
גוברנור למה אתה מתחמק

פה וביזוי כל מי שלא מסכים לדעתךכבר הספיקו כולם להכירך נשאלת בעבר על ידי כמה משתתפים והתחמקת באלגנטיות אז סיכמתי את השאלות ואשמח אם תענה עליהם ביושר (שלא כמנהגך...) 1) האם משלמים לך לפי הודעות או לפי שעות 2) האם על כל פורום משלמים לך תשלום בניפרד או כהשתלום הוא על כל הפרומים שאתה משתתף (פורום נטעים, אתאיזם ודת, ושאר פורומי תפוז וכן בפורומים של ידיעות אחרונות ושל נענ ושל עוד כמה) 3) האם המשלמים עוקבים אחרי הכשלונות שלך לשכנע אנשים בחילוניות ושאתה נכשל בזה נכשל פעם אחר פעם 4) האם זה לא מעייף ומתסכל לשבת מול המחשב כ- 18 שעות ביממה? האם העולם מבחוץ לא כל כך מעניין כמו הדיונים בפורום. נכון שצריך פרנסה אבל יש גבול כמה אדם מוכן לעבוד בשביל פרנסה 5) האם המימון של המעבידים שלך בא מכספי משלם המיסים או כסף פרטי של שונאי הדת והדתיים? 6) האם הם יפטרו אותך אם הם יגלו שיודעים שאתה מגוייס על ידיהם? אני יודע מראש שתאמר "אני אדם פרטי שכותב בזמני החופשי" (18 שעות ביממה...) אז אשאל אותך בבקשה: 7) האם תוכל להציג כאן לעיננו את תלוש המשכורת שלך כדי שנוכל לדעת את מידת האמינות של טענתך?

אני, Yahweh, הידוע גם כאלהים, יהוה,

אדוני, יי, אל עליון, וכנויים נוספים, כמפורט בחבור שלי המוכר בכנוי "תורה", מצהיר בזאת, בהתאם לתקנה 7/א'/8307 (שעות העבודה, המנוחה והנחלה, הוראת-שעה) תרפ"ה-פ"ו, (נסח מפוצל), כי אני מועסק לתקופת נסיון ע"י גוברנור, ואוכל מכף ידו הרחבה, הפתוחה, המשביעה לכל חי רצון, ועושה דברו ככל אשר יורה לי, בתום לב ובהשתדלות כדרך פועל הגון. לאור הצהרתי לעיל, ומכח היותי אדוניך ובוראך, מ(ח)ששה, אני מודיע לך כי מעסיקי מודה לך על שאתה מצהיל את רוחו בשטויותיך וגורם לו קורת רוח עמוקה, שעה שהוא טרוד בסיוע לבני יפת בבבל למגור צאצאי סנחריב. שא ברכה...

זה לא נראה לך

כמו התנהגות של ילד בכיתה ד'? כלומר, לצחוק על מגבלות כלשהם של אדם שאינך מכיר כלל ואינך יודע את הנסיבות של שגיאותיו? זה לא קצת כמו לצחוק על עיוור שנתקעה רגלו במדרכה והוא כמעט מעד? הרי אינך יודע מה הסיבה האמיתית של שגיאות הכתיב...

מששה

New member
כשגוברנור מזלזל בטעויות כתיב של

אתה שותק פתאום אתה מתעורר כשמשהו שאתה שונא כותב כך חשבת על הכפילות הזו פעם? או רק על האתר ה"מוזר" שלך על דילוגים שמעניין את הסבתא

האם אתה בוחן לב וכליות?

מניין לך מה אני רושם או לא רושם למי מחברי הפורום? אולי אני שולח לו הודעות פרטיות בנושא? אתה פתאטי.

erez zon

New member
שימו לב,שנאמר כי לאחר שנת שמיטה

השנה תהיה גשומה.שנה שעברה(השנה שאחרי שנת השמיטה) הייתה שנה יבשה לחלוטין.השנה הזאת,לעומת זאת גשומה ביותר....אז מה?הטבע לא פועל בדיוק לפי הספר....מה?!אני יודע,עכשיו תגידו שעם ישראל חטא ולכן אלוהים העניש אותנו בשנה שעברה.....נו,צפוי.

תשובה נוספת של גדול ישראל

מטעמים מובנים לא אמסור את שמו - אבל הוא אחד מגדולי ישראל. מסר זה נועד לציבור יראי השם - והוא משמש חיזוק גדול בעבודת השם יתברך. הסיבה לגשמי הברכה של השנה הם: ראש עיריית בני ברק !!! אכן כך, כך צוטט מפי גדול ישראל והסיבה לכך היא: השנה סוף סוף בהכוונתו של ראש עיריית בני ברק הרב קרליץ שליט"א, חוברו כל בארות המים של בני ברק לגנרטור שבת ! כלומר - כל ציבור יראי השם בעיר בני ברק היום - אינם משתמשים במערכת המים האזרחית המופעלת תוך כדי חילול שבת של עובדי מקורות.

תשובה נוספת של גדול ישראל

מטעמים מובנים לא אמסור את שמו - אבל הוא אחד מגדולי ישראל. מסר זה נועד לציבור יראי השם - והוא משמש חיזוק גדול בעבודת השם יתברך. הסיבה לגשמי הברכה של השנה הם: *** עליית כוחה של מפלגת שינוי *** אכן כך, כך צוטט מפי גדול ישראל והסיבה לכך היא: השנה סוף סוף בהכוונתו של הקב"ה ראו בני ישראל את השקרים של המפלגות החרדיות ! ממש כך.

erez zon

New member
חה חה..........

בגלל ראש עריית בני ברק........יאללה,תפסיקו לזבל בשכל.

למעלה