seelinewoman
New member
שאלה לי אליכם, חבריי
מה דעתכם על תקשור?
אני לומדת בשנים האחרונות לחוות כל מיני ענפים רוחניים,
ואני מודה שבחלקם, למרות שהתנסיתי בהם, יש משהו שאני מתקשה עדיין להחליט.
אני עומדת להתחיל ללמוד תקשור, השבוע, והתנסיתי עד כה בשלושה סשנים:
הראשון שהאמנתי לו כי הצליח להפתיע אותי,
שני שככה ככה,
ושלישי שנראה לי כמעט תלוש ומופרך.
מחר אתנסה בתקשור חדש לגמרי, ואני מצפה לו בכליון עיניים כי אני מוצאת את עצמי במצב שהייתי אמורה לזהות אותו מעברי ורק כעת אני מבינה.
חשבתי שאני מותשת ומנוקזת אנרגיות סופית, אבל מכיוון שלא הצלחתי אפילו לומר את הביטוי "מחוסרת תשוקה ומוטיבציה",
הבנתי שזאת לא הבעיה כעת, אלא כנראה ששוב הגעתי לשלב שבו אני צריכה ללמוד יותר כדי לקבל תשובות.
אני מנסה להבין למה אני נמצאת במקום שבו אני נמצאת, למה אחרי מה שביקשתי זה מה שקיבלתי, משום שלמרות שאני נלהבת מאוד ומודה
על כל מה שקיבלתי לאחרונה אני עדיין מתקשה למצוא בי את האנרגיה שמניעה אותי בדרך כלל להסתער על כל מה שאני עושה ולאהוב אותו.
אני יודעת שאני עושה את הדברים הנכונים במקומות הנכונים, ואני חושבת שהגיע הזמן לקבל תשובות בכלים נוספים,
ולכן אני מנסה גם תקשור מבלי להבין לגמרי מה זה עדיין.
אז, מה דעתכם על תקשור?
ואני יודעת שיש כאן פורום לזה, אבל אני שואלת דווקא אתכם.
תודה
מה דעתכם על תקשור?
אני לומדת בשנים האחרונות לחוות כל מיני ענפים רוחניים,
ואני מודה שבחלקם, למרות שהתנסיתי בהם, יש משהו שאני מתקשה עדיין להחליט.
אני עומדת להתחיל ללמוד תקשור, השבוע, והתנסיתי עד כה בשלושה סשנים:
הראשון שהאמנתי לו כי הצליח להפתיע אותי,
שני שככה ככה,
ושלישי שנראה לי כמעט תלוש ומופרך.
מחר אתנסה בתקשור חדש לגמרי, ואני מצפה לו בכליון עיניים כי אני מוצאת את עצמי במצב שהייתי אמורה לזהות אותו מעברי ורק כעת אני מבינה.
חשבתי שאני מותשת ומנוקזת אנרגיות סופית, אבל מכיוון שלא הצלחתי אפילו לומר את הביטוי "מחוסרת תשוקה ומוטיבציה",
הבנתי שזאת לא הבעיה כעת, אלא כנראה ששוב הגעתי לשלב שבו אני צריכה ללמוד יותר כדי לקבל תשובות.
אני מנסה להבין למה אני נמצאת במקום שבו אני נמצאת, למה אחרי מה שביקשתי זה מה שקיבלתי, משום שלמרות שאני נלהבת מאוד ומודה
על כל מה שקיבלתי לאחרונה אני עדיין מתקשה למצוא בי את האנרגיה שמניעה אותי בדרך כלל להסתער על כל מה שאני עושה ולאהוב אותו.
אני יודעת שאני עושה את הדברים הנכונים במקומות הנכונים, ואני חושבת שהגיע הזמן לקבל תשובות בכלים נוספים,
ולכן אני מנסה גם תקשור מבלי להבין לגמרי מה זה עדיין.
אז, מה דעתכם על תקשור?
ואני יודעת שיש כאן פורום לזה, אבל אני שואלת דווקא אתכם.
תודה
![](http://timg.co.il/f/Emo140.gif)