שאלה לי אליכם, חבריי

seelinewoman

New member
שאלה לי אליכם, חבריי

מה דעתכם על תקשור?

אני לומדת בשנים האחרונות לחוות כל מיני ענפים רוחניים,
ואני מודה שבחלקם, למרות שהתנסיתי בהם, יש משהו שאני מתקשה עדיין להחליט.
אני עומדת להתחיל ללמוד תקשור, השבוע, והתנסיתי עד כה בשלושה סשנים:
הראשון שהאמנתי לו כי הצליח להפתיע אותי,
שני שככה ככה,
ושלישי שנראה לי כמעט תלוש ומופרך.
מחר אתנסה בתקשור חדש לגמרי, ואני מצפה לו בכליון עיניים כי אני מוצאת את עצמי במצב שהייתי אמורה לזהות אותו מעברי ורק כעת אני מבינה.
חשבתי שאני מותשת ומנוקזת אנרגיות סופית, אבל מכיוון שלא הצלחתי אפילו לומר את הביטוי "מחוסרת תשוקה ומוטיבציה",
הבנתי שזאת לא הבעיה כעת, אלא כנראה ששוב הגעתי לשלב שבו אני צריכה ללמוד יותר כדי לקבל תשובות.
אני מנסה להבין למה אני נמצאת במקום שבו אני נמצאת, למה אחרי מה שביקשתי זה מה שקיבלתי, משום שלמרות שאני נלהבת מאוד ומודה
על כל מה שקיבלתי לאחרונה אני עדיין מתקשה למצוא בי את האנרגיה שמניעה אותי בדרך כלל להסתער על כל מה שאני עושה ולאהוב אותו.
אני יודעת שאני עושה את הדברים הנכונים במקומות הנכונים, ואני חושבת שהגיע הזמן לקבל תשובות בכלים נוספים,
ולכן אני מנסה גם תקשור מבלי להבין לגמרי מה זה עדיין.
אז, מה דעתכם על תקשור?
ואני יודעת שיש כאן פורום לזה, אבל אני שואלת דווקא אתכם.

תודה

ינוקא1

New member
מבחינתי זה "סוס פרא".. .

תקשור זה כלי נהדר מצד אחד , יכול לפתוח אותך למקומות מדהימים.

מצד שני , תקשור גם יכול להפוך את האדם ל"חולה שליטה" , מרוב רצון כל הזמן לדעת "מה יהיה ?" ולהסתבך עם עצמו "למה פעם התקשור מצליח ופעם לא" ועוד ועוד.

כדי ללמוד תקשור ולקבל את התקשור נכון , דרושה "יציבות נפשית".

לדעת גם לחיות "ללא התקשור" , לא לגרום לתקשור להשתלט על החיים.

לא להיהפך להיות מה שאני קורא לו "נרקומן של מסרים
"
. . . לא לגרום לעצמינו "שעבוד" למסרים וחוסר יכולת ופחדים לזוז מבלי לקבל מסר.

היתה תקופה שאני התלהבתי מתקשורים וחיפשתי תקשורים , אך בהדרגה ראיתי כי הרבה מהמתקשרים המצויינים אליהם הלכתי , לא היו להם חיים יותר טובים משלי.
רובם ככולם היו אנשים טובים , אך חלקם היו חרדים מאוד , מתוסבכים , ו"נרקומנים של מסרים".

וגם אני למדתי תקשור , ובחודשים הראשונים הייתי דוגמה לאדם מתוסבך , רק בהדרגה למדתי "לאזן" את הכלי הזה.

חשוב להבין : אם העולם הרגיל שלנו הוא "עמוס" וממלא את המוח בפטפוטים , לאחר שלומדים לתקשר כמות הפטפוטים הפנימיים פשוט גדלה פי 2 !!!

לכן כדי להגיע ליציבות ואיזון חיוני ללמוד לעסוק בפעילויות שמשתיקות את הדיאלוג הפנימי.

פעילות גופנית כמו "הליכה" היא מאוד מאוד חשובה. כנ"ל שהיה בטבע ליד עצים.

רצוי מאוד גם לעסוק באומנות כלשהיא.
מוסיקה , ציור , ריקוד , לא משנה מה . .. עיסוק באומנות גורם להרמוניה של האנרגיה.

סרינה5

New member
לינוקה1

טיפול מגע גם בו יש תקשור,חשים היכן יש חסימה אנרגטית ,בעיה בריאותית ועוד.

ינוקא1

New member
אני עובד כך במקרה

אך לא כל מי שאני מכיר עובדים כך. יש הרבה מטפלים במגע שהם "טכניים".

ואני גם לא קורא לזה תקשור , אלא "חוש" - חוש לזהות חסימה אנרגטית לפי תחושות הידיים - זה בדרך כלל לא שבאות ישויות ולוחשות לי באוזן "כאן יש חסימה".

(למרות שלפעמים גם זה קורה
)

תקשור...

את דרכי לתקשור עברתי דרך עצמי.
תקופה די ארוכה רציתי לתקשר לשם ריפוי.
ידעתי שהתקשור יגיע אליי דרך התרגולים שאני עושה. שהפתיחה שלי ליקום ,תביא לי את ה"גורם" הנכון לי, לתקשר איתו.
במשך תקופה ארוכה פנו אליי כל מיני ישויות, מכל מני סוגים וניסו לתקשר איתי. חלקן אפילו העבירו אותי תהליכי ריפוי, מנטאלים וגופניים.
את כולן דחיתי, משום שלא הרגשתי נכון, לא הרגשתי נוח ונעים. ידעתי שהישות שמתאימה לי אמורה לעשות לי טוב, לתת לי תחושה של פתיחה, בטחון ונינוחות.

באחת הפעמים, לפני כמעט כשנה, עברתי מחלה פשוטה אך קשה
ויחד איתה עוד המון דברים מאתגרים.
בשלב מסויים הגיעו שתי ישויות והתחילו להעביר לי מסר. עיקרו...ריפוי. הן גם הסבירו לי שכל מה שאני עובר, הוא חלק מתהליך הריפוי וההכוונה העליונה אליה אני נפתח.
הגשתי בתוכי שאכן כך.
מבירורים הבנתי שאלו ישויות אור, בדיוק כמו בכותרת של פורום "תקשור וריפוי עם ישויות אור".
לא הכרתי את הפורום הזה לפני שפגשתי אותן.
ב"מקרה" ינוקא שם קישור לפורום הזה בפורום מדיטציה, כמה ימים לאחר שהתחלתי לתקשר איתן.
ב"מקרה", ומבלי שהתכוונתי, לחצתי על הקישור.
ועוד יותר ב"מקרה", בדיוק אז, מנהלת הפורום העבירה מסר מישויות האור המסבירות מה הן. במסר היא תיארה בדיוק את מה שאני חוויתי.
אותן ישויות לא מעבירות לי ידע טכני ומידע על העתיד, אלא עוזרות לי בריפוי ובהעברת מסרים במקרים של אנשים אחרים.
בי הן רק תומכות אנרגטית. אני מרגיש את התמיכה תמיד. כל חיי הרגשתי שיש לי תמיכה עליונה, אבל מאז שאני מתקשר איתן, יש פאן נוסף ומוחשי יותר לתמיכה.

אני חושב, שכל עוד התקשור משאיר את האדם עם דעת עצמית ועם בטחון בלב שלו, התקשור נכון לדעתי.
אני מכיר מתקשרים שמאבדים את האישיות הפנימית שלהם, למען התקשור ולמען ה"כוח" שהם מקבלים ממנו - ידע נסתר. כנראה שזה נכון להם, אני אישית, לא הייתי שם את עצמי במקום כזה.

בהצלחה.

למעלה