שאלה לי אליכם חברים

pompii

New member
שאלה לי אליכם חברים

אני מתחילה מחר קורס ברמנים בזמן אמיתי סתם רציתי לקבל חוות דעת למי שעשה שם קורס, איך היה לו=] ועוד שאלה, אני מראשון לציון, מישהו יודע איך אני מגיעה לשם? (תל אביב רחוב אילת 22) תודה
דרך אגב יש לכם פורום נפלא נפלא!

nunimon

New member
בחירה מוצלחת... ../images/Emo45.gif

את הולכת להנות זה קודם כל...
מעבר לזה - כל חוות דעת שתקבלי תסתמך על ניסיון אישי, והכי טוב זה הנסיון האישי שלך. אז בחרת את אחד מבתי הספר הטובים בעיר - ואני מאמין שצוות ההדרכה, המקום המקצועיות והברמנים הצעירים סביבך - יעשו את עבודתם נאמנה.. עכשיו רק נשאר לך להשען אחורה ולהנות מהחוויה
אגב, לגבי הגעה למקום - את יכולה לראות את הדרך כאן, פשוט תקלידי את הכתובת... בהצלחה
אורי

pompii

New member
הסתכלתי שם...הבעיה היא ש...

אני מגיעה באוטובוס אמרו לי ש83 מגיע, אבל זה לא בדיוק כי מאיפה שהוא עוצר יש דרך ללכת...אז אולי אם מישהו יודע על אוטובוס שעוצר ממש קרוב..אני אשמח!

T r a i n e r

New member
את יודעת איפה..

היה פעם הגוטה/גורקי? ומועדון הלמון? אז במקום לפנות ימינה פשוט תמשיכי טיפה ישר.. באיזור של רוני-פול והאומן 17,את תראי תחנת דלק תעברי את הכביש והגעת. שיהיה בהצלחה!

גם 85

לא תמצאי קוים יותר טובים... שעה נסיעה. תרדי בשדרות ירושלים 27 (התחנה השלישית שלו לרחוב הזה), משם תמשיכי ישר וימינה לרחוב אילת, 10 דקות הליכה בערך.

דבר ראשון באמת אחלה בחירה

מזל טוב מקווה שתצליחי בגדול דרך אגב אנשים - סיימתי את הקורס!!!! שיהיה לי מזל טוב! עכשיו מה שחסר זה הבר ובקשר לשאלתך... היו אצלי בקורס אנשים שהגיעו הרבה יותר מרחוק וגם מראשון והם הסתדרו... יש אוטובוס 46 ו 44 מהתחנה המרכזית ואוטובוס 40 מר"ג, עזריאלי וכאלה...

pompii

New member
תודה ברמנים../images/Emo13.gif

הגעתי בשלום עם 83 היה שיעור ראשון, כיף לגמרי טעמנו כל מיני וודקות למינהן ואחלה אנשים תבלו היום תשתו הרבה=]

למעלה