שאלה לי אליכם: [ימין]

שאלה לי אליכם: [ימין]

לכל המשוררים ה"כבדים" מבניכם: אני מתכנן מתישהו בעתיד להוציא ספר. אני יודע שלהוציא ספר שירים בארץ, ועוד למשורר חדש זאת משימה בלתי אפשרית (אלא עם כן זה נעשה פרטי). אני רואה בפרסום ברשת מעין תחליף קטן לספר, כי זה זמני ולא הרבה רואים את זה, וגם אני מאוד דוגל בספרים (עט ונייר....). בגלל זה לא פרסמתי כאן טקסטים שלי. מה עוד שאני מבועת רק מהרעיון שטקסטים שלי יהיו מפורסמים ברשת וכל אחד יוכל להעתיק ולטעון בעלות (לא שאני נתן זך או משהו, אבל זה עדיין פחד) מה דעתכם?

more

New member
היי

לדעתי: אני לא חושבת שאתה צריך לפחד לפרסם. אם יגנבו לך יצירה אתה יכול לתבוע, כי יש זכויות של היוצר על יצירתו. אני בדרך להוצאת הספר השני שלי. אם רוצים יש הרבה דרכים להוציא לאור. לא צריך להיות אדם מוכר כדי לפרסם. צריך- לרצות בהצלחה

היי MORE

קודם כל לגנוב אפשר גם באינטרנט, ולתפוס יוזר מסוים שגונב ומציג את הדברים כשלו - אם בכלל תעלי עליו, יהיה קשה מאוד לתפוס אותו, שלא נדבר על לתבוע (ומחיר תביעה זה כמו בית..) שנית, אני אשמח אם תוכלי לפרט יותר - איזה ספר כתבת (שירה או סיפורת) ואיך הוצאת אותו, איזו הוצאה, עלות - בקיצור כל מה שמעניין. תוכלי גם לשלוח לי את זה אישי לתיבה או מייל או ICQ או כל מה שנוח לך (אם לא נוח לך לכתוב את זה בפורום החברתי) תודה מראש עט ונייר

more

New member
היי עט ונייר

נכון שאפשר לגנוב, אבל גם כאשר מפרסמים ספר אפשר לגנוב מהספר. לכן, מה שחשוב זה לפרסם. ותחשוב על זה, בצורה מעוותת מסוימת,אם גונבים לך יצירה אז זה הפידבק הכי אמיתי לכך שהיצירה שלך טובה, מחמאה:) מה שעשיתי זה הוצאה פרטית. דבר שני, כרגע מסתובבים ברשת "הוצאת שורות" שמאתרים יוצרים ברשת, ומוציאים אוספים של יוצרים צעירים ומוכשרים. אני שמחה שגם שיר שלי יהיה שם, באוסף השני שיצא בקרוב. ספר בהוצאה פרטית או שאינה פרטית, מתחיל בערך מלפחות 8 אלף. אבל אל תתן לכסף להיות המניע. כל המידע הזה מופיע באינטרנט. ואתה יכול לפנות באופן אישי לבתי דפוס או הוצאות לאור ולבדוק את המחירים. כי זה ממש תלוי בכמות העמודים, צבע, כריכה, השיווק, ועוד. בהצלחה.

קסנדרה*

New member
עט ונייר קיבלת את כל התשובות ../images/Emo13.gif

כשהיינו בגלות, אני רואה את עצמי כפטורה מלהשיב שוב
קסנדרה

רק חבל ש...

האתר לא עובד ואני לא יכול לגשת לשם ולהזכר במה כתבת לי... בכל מקרה יש עוד זמן... :)

למעלה