שאלה לי אליכם, מאגיסטים משכילים,

Raidho

New member
שאלה לי אליכם, מאגיסטים משכילים,

במיוחד להילרים שבינינו. מישהו פה מכיר סוגי תה, שמשווקים בגאון, בעלי תכונות רפאויות ומאגיות מיוחדות? I mean something more or less outstanding, not just some green tea that is "good for calamity and inner peace"... Have no idea how to say it in hebrew אני מחפש בין היתר תה מסוים שאני זוכר רק לפי טעם, ריח וצבע העטיפה, אבל גם מידע כללי דרוש ביותר. רצוי להוסיף איפה זה ניתן להשגה באזור המרכז, אם מדובר במשהו נדיר יחסית. תודה לכולם.

PurpleFilth

New member
כמו שאמרתי בעבר,

מאגיסט הוא חייל המתמחה בשימוש במאג (=מאשין גאן).

ההגמון

New member
היי../images/Emo70.gif

גם אני כותב "מאגיסטים" למרות שלכלוך סגול מתעצבנת עלי בגלל זה.
תה מאניה דיפרסיה? -או "חמדת השקד" בלשון ויסוצקי... תה מנטה? איזה צבע של עטיפה? איזה ריח? פרטים, אחי, פרטים!

Raidho

New member
פרטים דודה.

חמדה יא שאקד אני יודע... מה בדיוק הסגולות של מנטה? עטיפה בצבע ארגמן-בורדו כזה, של וויסוצקי. ריח Dushistiy. זה כל מה שאני יודע להגיד עליו. ולא \, אין לי מושג איך אומרים את זה בעברית...

ההגמון

New member
צ'אי מסלה?

ואני לא דודה. מקסימום דוד. מנטה עוזר לנשמיה, להרגעה, לאנרגיה.. לא יודע. מילים כאלה של ניו אייג'.

Raidho

New member
דודה זה ביטוי

המבטא כל דבר באחד המקומות שיצא לי לגדול בהם. כמו כמה קללות ברוסית שכולם כבר מכירים. לא, זה לא צ'אי, זה גם גוון עמוק וחי יותר של אדום. דומני כי לא מיצרים את התה הזה יותר, לפחות לא וויסוצקי. ואני אבקש עוד פעם בצורה יותר ברורה: הסברים ל א של ניו-אייג'!! אני לא אוהב ניו-אייג', וההסברים שלהם גרועים וכושלים להסביר כל דבר!!! כולל לוח הכפל עד 3! תודה.

ebony

New member
יש צ'אי ורדים

שהוא בעטיפה בורדו אם אני לא טועה

תה אדום של ויסוצקי.

אני חושבת שלזה אתה מתכוון. אין לי זמן כרגע לברר בדיוק מה מו מי,אבל אני חושבת שזה הכיוון. ראיתי את זה פעם אחרונה במחלקת טבע בסופר פארם והתפתיתי לקנות בשל האריזה האדומה העזה.

Raidho

New member
The "Red Tea" is

brilliant הוא באמת מצויין, אבל זה אולי מכיל את אחד הצמחים מהתה שאני מחפש, אבל זה לא זה. התה האבוד נראה על ידי פעם אחרונה בשנת 2002 אני חושב. לא משנה. יותר מעניין אותי להתחיל להרחיב את השכלתי בנושא סגולות הצמחים, וביטוי הסגולות הללו באחד המשקאות האהובים עליי. ולגבי העצה של אלון - אני בהחלט מסכים עם הגישה, אבל אין לי את האמצעים כרגע, לצערי הרב. אבל אל תדאג, יבוא יום ואני אגיע למצב שמה שאני קונה בכסף זה הזרעים ואולי חומרי דישון טבעיים או משו... אם יש למישהו עוד מידע כלשהו, אני אשמח. תודה רבה לכל המגיבים.

PurpleFilth

New member
אז ככה

תה של וויסוצקי בעטיפה ארגמן בורדו (בנוסף למה שהזכירו עד כה): חליטת פירות וצמחים בצבע בורדו כהה, נוטה לחום. ורד הבר וההיביסקוס, בורדו וורדרד תה וורדים, בערך אותו צבע. חוצמזה זה יש להם תה אדום מיוחד, שנחשב יקר ונדיר. איפה להשיג? בסופר. זה כולה תה. ולא, אין לי מושג מה הסגולות של הצמחים האלה. אם כבר לעשות כישוף עם אוכל, תביאו איזה עגל.

gwizard

New member
למה "משווקים" ?

תכין אחד משלך, זה הכי כיף והכי יעיל. תערבב יחד במטחנה: נענע, רוזמרין ולימונית (טריים!!!) תטחן עד לקבלת מרקם אחיד תוסיף כמות זהה של תה ארל גריי כלשהוא (רצוי ליפטון עם ברגמוט) תערבב יחד שים כפית לכוס ותהנה
למשהו יוצא דופן במיוחד אני ממליץ להטעין כל מרכיב שאתה שם פנימה לפני שאתה מתחיל לטחון, ואת כל מה שיצא אחרי. מוסיף הרבה גם לטעם וגם לאפקטיביות.

ebony

New member
אפשר להשיג את צמח הברגמוט לחוד

ולטחון אותו או להשתמש בשמן ארומטי איכותי זה לפחות מה שאני עושה אני קונה שמן ברגמוט באיכות גבוהה מאוד ישר מלונדון ומוסיפה לתה

למעלה