שאלה לי אליכם..מעריצי....

crimso

New member
שאלה לי אליכם..מעריצי....

מעריצי גרין דיי נכבדים ! (וגם לאלה שלא....) ויכוח סוער התנהל היום בחצר בית הספר ביני לבין חברתי - נופר - בנוגע לסגנון של גרין דיי. אני אמרתי שהם Fאנק והיא אמרה שהם Pאנק. מי רוצה להוכיח לה שאני צודקת ? האמ. תודה מראש למי שיענה. ה-נוגה.

ּpine appleּ

New member
טחחחחחח

FUNK? ממש ממש לא הם גם לא ממש פּאנק..... הם פּאנק-רוק/פּאנק-פופ.... לא יודעת משהו בסגנון תשאלו בפורום פּאנק הם ידעו להגדיר את זה יותר טוב ממני זה מה שבטוח

פופ????????????????????????????????

פופ? גרררררררררר איטס נוט פופ, איטס פאנק רוק! ר-ו-ק-! Dפנה

ּpine appleּ

New member
....

פופ פּאנק לא אומר שהם פופ (אגב הם קרובים לזה) פופ פּאנק זה סגנון, יש הרבה להקות לא ממוסחרות שהן פופ פּאנק

Bazooka Joe

New member
אויש נווו

כל אחד שם בטח איזה גאון חדש שממציא את ההגדרות שלו... זה כ"כ מגעיל שאנשים מנסים להגדיר סוגי רוק-פאנק-מטאל (זה גורע מהמוזיקה, באמת) אנשים שעושים את זה לא מתלהבים מהמוזיקה עצמה, אלא מעצמם כמה זיוני שכל אפשר לסבול. אוליי נקרא לגרין דיי פשוט... גרין דיי רעיון יפה, לא? מממ.... מה לא?! כן!

NeTa G4

New member
לא זה ולא זה..

סאם 41 הם למשל fאנק ובלינק הם pאנק גרין די, הם שילוב של רוק אלטרניטיבי ורוק קלאסי...

אני חייבת להסכים עם נטע../images/Emo41.gif

היי דפנההההההההההההההההה
תחיי סטיקי-פינגרס!!!
-נעמי-

ּpine appleּ

New member
טחחחחחחחח עוד יותר גדול

אין קשר בין punk to funk!!!!!!! dont u get it???? לא יודעת להגדיר לכם מה זה פאנק וגם לא ממש אכפת לי זה משהו כמו נראה לי ג´נט ג´קסון או משהו! שירה(ס) תסביר לכם היא יותר מבינה בזה לא? sum 41&blink שניהם מין פּאנק רוק וגם green day

carousel182

New member
הסבר

בלינק גרין דיי וסאם הם Pאנק(יותר נכון סוגים של פאנק) Fאנק זה בכלל מוסיקה שמשולבת בג´אז או במוסיקה שחורה לפעמים

craper

New member
לא הכרח....

Fאנק.. זה יותר הקצב והפריטה (למי שמבין בגיטרות) זה בסגנון של רד הוט צ´ילי פפרס, (יש להם המון שירים עם גיטרות Fאנק)... זה כאילו אתה פורט רגיל עם המפרט, אבל משחרר ולוחץ את האקורד תוך כדי, כמה פעמים... מהבחינה הזאת גרין דיי, ממש לא Fאנק... אבל גם קשה להגדיר אותם כPאנק רוק, או סגנון אחר של Pאנק, בגלל שהסגנון שלהם מיוחד ויחודי...

Sexy me

New member
אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

די! אתם לא מבינים כלום ב-Fאנק! אז סתמו! איזה בולשיט אתם אומרים! Fאנק קשור למוסיקה שחורה, לא גיטרות ולא נעליים! די! אתם לא יודעים - אל תגידו כלום!

Sexy me

New member
וגם לא זה!

הנה הגיעה המבינה!!!
צ´מעו, Fאנק זה בכלל קשור למוסיקה שחורה! אין קשר בין סאם/גרין דיי/בלינק ודומיהם ל-Fאנק! אין קשר! קיצר - למתחיל/ת השירשור - החברה שלך צודקת... לילה פוט!

בנים שרואים לחיי האהבה

הם דפוקים. שלא נדבר על הבנות שרואות לחיי האהבה. סליחה. מצטערת. הרשו לי להביע דעה

HandsomeDevil

New member
אני יודע,

אבל, כמו שהסברתיח לך באיי.סי.קיו, זאת לא אשמתי, זאת התמכרות

למעלה