שאלה לי אליכם...

luli pop

New member
שאלה לי אליכם...../images/Emo13.gif

נרגילה, פחות מזיק מעישון?! לדעת אם כדאי בכלל להתחיל... תודה מראש

ילדת גן

New member
אמרו לי שזה פחות מזיק.

לדעתי כדאי לך לנסות זה ממש ממש כיף!:) תהנה.....

רותמיקה

New member
אומרים שכן.. וגם אומרים שלא..../images/Emo29.gif

אומרים שזה לא מזיק כי זה 'אדים' של מים כביכול.. אומרים שזה כן מזיק כי אין פילטר, וכי אי אפשר לדעת מה באמת שמים בטבק. אבל לדעתי זה שווה את ה'סיכון'

Rubycon

New member
שטויות במיץ

הפילטר בנרגילה הרבה יותר מפלטר מהחתכה ספוג ששמים בסיגרעות. פילטר של נרגילה או באנג מפלטר 85-90% מהעטרן.

sgold666

New member
בטבק של נרגילה אין עטרן!

העטרן נמצא בסיגריה על מנת להחזיק אותצה דלוקה גם בתנאים של רוח או בכלל שלא יצטרכו להחזיק מקור אש כל זמן העישון בנרגילה אין את החומר כי יש תגחל ששומר עליו דלוק

Vindictively

New member
למה שזה ישפיע על ההחלטה

יעני "להתחיל" כאילו שתתמכרי לזה או משו. זה לא בריא. לא יודעת אם יותר או פחות. אבל זה מזיק, ואם חשוב לך מאוד העניין הבריאותי אל תעשני.

אני דווקא שמעתי...

או קראתי יותר נכון בכתבה בעיתון שנרגילה מסוכנת פי 4 מעישון סיגריות. אבל כמו שאמרו לך כבר, אל תיתן לזה להוות שיקול בהחלטה שלך. חייה את החיים:)

tamax

New member
נרגילה לא מזיקה

זה סתם קונספירציה של משרד החינוך והבריאות. לנרגילה יש פילטר יותר טוב מסיגריה. המים בכד משמשים כמעין פילטר. והעשן זה לא אדים של מים כמו שנכתב למעלה. העשן מגיע מהגחל ששורף את הטבק. וגם בסיגריה הניקוטין הוא הרבה יותר מרוכז ויש מ"ג לסיגריה מאשר חבילה של 50 גרם של נרגילה!

tamax

New member
אני בן../images/Emo150.gif

ואני מבסס את זה על שנתיים וחצי ניסיון מתוכן חצי שנה של מחקר

הדס100

New member
ומה בדיוק חקרת????

בדקת כל יום אם מתחילים לגדול לך סרטנים קטנים מתחת למיטה?????? מגעיל אותי!!!!!!!!!!!!!!!! יש לנו רק גוף אחד כמו שאכפת לנו איך אנחנו נראים מבחוץ צריך להיות אכפת לנו איך מבפנים,

sgold666

New member
העשן לא מגיע מהגחל

אלא מהטבק השרוף אפשר לחמם אותו גם עם כף חשמלית ויהיה עשן

sgold666

New member
נרגילה פחות מזיקה מסיגריות

אבל אני מאמין שכל דבר שמעשנים יזיק באיזשהו אופן

lizard

New member
הממ...דווקא לא ממש

נרגיעלה יותר מזיקה בגלל שאת העשן של הנרגילה לוקחים "יותר" לריאות. מאחר ומדובר בעשן "קל" יחסית אז בכיף אפשר למלא את הריאות כמעט לגמרי איתו. עם סגריה העשן יותר כבד אבל הוא לא ממלא את כל הריאות. אני מדבר על משתמש ממוצע כמובן. את המידע הזה נתנה לי רופאה ששאלה אותי אם אני מעשן ואז היא הסבירה לי למה נרגילה יותר מזיקה.

guitar lan

New member
נרגילה הרבה הרבה יותר מזיקה...

זיינו לנו (סליחה) על זה שנה בבצפר! מי שכתב שהמים זה בערך פילטר אז זה ממש לא המים רק מקפיצים את זה יותר! וגם בנרגילה אין לך ממש את האפשרות של לא לקחת לראות..

למעלה