שאלה לי אליכם

שאלה לי אליכם../images/Emo13.gif

יש לי איזושהי בעיה, ומישהו העוסק במאגיה, הציע לי עזרה עם כישוף לבן. רציתי לשאול: אם אני נענית לעזרת הכישוף הלבן - ובעתיד אני מעוניינת להפסיק את אותו ענין - האם הכישוף מתבטל? האם הוא ממשיך להשפיע עלי לתמיד? האם הוא יכול לפגוע בי באיזושהי דרך? האם מותר לבצע כישוף לבן? אשמח לתשובותיכם!

RainBird

New member
האם בעולם המציאות פעולה שמתבצעת מתבטלת? התשובה היא לא. כל פעולה משאירה חותם. אין דבר כזה "לתמיד" בשום בצורה- הכל משתנה וזה גם תלוי במקרה ובטיב הלחש. אם תספרי יותר נוכל לתת תשובות יותר בהירות. ארדן.

Swicca

New member
לא יודע..

אישית אני מעדיף מאגיה סגולה עם נצנצים.. >> אבל רק היא מנצנצת. ועכשיו ברצינות, לא הייתי מקבל עזרה ממישהו שקורא לעצמו מאג לבן, שחור, או כל צבע אחר. (ומדבר ברצינות) למאגיה אין צבע.. בלה בלה.. *מחפש סכין בשביל לחרוט את זה על גבי הפורום*

PurpleFilth

New member
=]

אין על מאגיה סגולה! בייחוד עם נצנצים. אבל אני בספק עד כמה היא יעילה בשבילך. <מושיטה לך סכין. הניצב שלה נראה עשוי מאבן שחורה, לא מעובדת, אבל הפאטרן הראנדומאלי שלה מדוייק להפליא, ומי שמעז להסתכל מקרוב מספיק יראה את כל צבעי ההקשת מנצנצים מתוכה. הלהב שלה, באורך כף יד בערך, נראה אלגנטי, ללא שום קישוט מיותר, וחד כמו שמש הצהריים במדבר. כשתאחוז בה, זרמים של חום וקור יתפשטו בגופך.>

Swicca

New member
*לוקח את הסכין ומתחיל בעבודתו*

אל תדאג ארדן, זה רק לטובת הפורום. ^^

gwizard

New member
תשובה

כנאמר לפני, למאגיה אין צבעים וכפתור הפעלה שניתן לכבות מתי שרוצים. לכל פעולה שאנו עושים יש השלכות ועל כל אדם לקחת את האחריות למעשיו ולהיות מוכן להשלכות. מי שלא - שלא יתעסק במאגיה בין אם במישרין או עקיפין (דרך מישהו אחר). כאשר את פונה לעזרת אדם אחר בביצוע פעולה כלשהיא זה עדיין לא פותר אותך מאחריות על מעשיו. חשוב להיות מוכנים לתוצאות של כל מעשה ולדעת שברגע שאמרת משהו, המילים עזבו את פיך ואין לך יותר שליטה בהן. כמובן שתמיד אפשר לעשות כישוף נגדי שינסה להסיר השפעה קיימת, אך ההצלחה אף פעם לא מובטחת כי זה כמו ללבוש סט נוסף של בגדים כדי להסתיר את הקודם. הבגדים עדיין יהיו, רק מתחת.

../images/Emo51.gif לכולכם!

קראתי את דברי החכמה המנוסים שלכם והחלטתי לא להתעסק בזה. נשאיר את השתלשלות העניינים בידי הגורל והקוסמוס. מה שצריך להיות - יהיה. בכל מקרה - שמעתי שיש כישוף לכסף בעזרת נרות מזהב, בין היתר. מי מכיר?

arafell

New member
נרות מזהב

אני חושב שהכישוף הולך כך: המס את נרות הזהב ומכור אותם, תקבל הרבה כסף. למי שיש נרות מזהב אין בעיה כספית. זה בדיוק לומר שיש כישוף לכסף שבמהלכו אתה צריך לשרוף 5 שטרות של 1000$ ערפל

ערפל יקירי: יש אייקון של נעלבת?)-:

ברור שהנרות בצבע זהב ולא אחרת. בספר המאגיה שמצוי אצלי יש כישוף למשיכת כסף (ואל תשלח אותי לכספומט!) סה"כ רציתי לדעת, אם פועלים לפי הכתוב - האם זה מספיק, שמא דרושים "כוחות" אלו ואחרים?... לא לכעוס עלי, חברים..

InvisibleBeast

New member
אולי נרות בצבע זהב ולא מזהב

בכל מקרה, זה לא משנה באיזה נרות משתמשים, לא בנרות העניין. הנרות לא יגרמו לכלום, הכוח האמיתי הוא במכשף עצמו, הוא נעזר בנרות בתור סמל. נרות בצבע זהב עלולות לסמן כסף למישהו... אצלי אישית כסף זה צבע ירוק, אז אני הייתי משתמש בנרות ירוקים ולא בנרות בצבע זהב.

arafell

New member
ירוק מקובל עלי ומקובל על עוד

כמה שאני מכיר מקבל ערפל

למעלה