שאלה לי אליכם...

שאלה לי אליכם...../images/Emo234.gif../images/Emo143.gif

אני כרגע בשלב של להגביר פעילות גופנית לצורך ירידה במשקל הייתי עושה ספינינג פעמיים בשבוע וכניראה שהגוף התרגל ואני לא יורדת כבר תקופה ארוכה ...עומדת במקום. מאוד מתסכל החלטתי להגביר פעילות ואמרתי "כל יום במכון כושר"!!!! 2 בשבוע שיעורי ספינינג 3 פעמים בשבוע שעה בהליכון הליכה מהירה + ריצה (מעט ריצה) 1 שיעור עיצוב וכוח שבת מנוחה. זה נכון לעשות דבר כזה? (כמובן בשילוב עם תזונה נכונה...) כמה פעמים בשבוע אתם תמאמנים בחדר כושר? כמה אימוני ספינינג בשבוע?
כמה כוח? האם כדאי עוד יום מנוחה לגוף בשבוע?
אם כן על מה לוותר? תודה וסליחה על החפירה...

shellka1

New member
אני דווקא הייתי שמה יותר דגש על התזונה

ובודקת מה קורה במישור הזה. אחרי ירידות גדולות במשקל (אם זה המקרה שלך) יש לפעמים עצירה, זה טבעי. את צריכה לבחון מה את אוכלת במהלך היום ומה המאזן הקלורי שלך - במילים פשוטות, כמה את מכניסה וכמה את מוציאה. את יכולה לבדוק את זה לאורך שבוע בו את רושמת כל מה שאת אוכלת. לפעמים מספיק לשנות דבר אחד קטן ופתאום הכל "משתחרר" והירידה ממשיכה. למיטב ידיעתי ואשמח אם יתקנו/יאשרו זאת יודעי דבר, אין בעיה עם פעילות אירובית בתדירות גבוהה, כל עוד לא תקרסי מזה ויש לך מספיק מנוחה. אני באופן אישי מתאמנת 3-4 פעמים בשבוע כאשר כל אימון כולל אירובי (ספינינג, הליכון, סקי וכו') ואימון כוח בסיסי שעובד על כל קבוצות השרירים. היו תקופות שהתאמנתי יותר מזה, אבל הרגשתי שזה יותר מדי ואני מגיעה עייפה וחסרת חשק לאימונים, אז הורדתי את התדירות. ואם כבר אני כאן, אז אנצל את זה לשאלה: האם נכון לומר משפט כמו "הגוף התרגל לספורט"? אם מבצעים פעילות מסויימת במשך תקופה ארוכה, ברור שיותר קל לעשות אותה, השאלה מה המשמעות וכיצד זה בא לידי ביטוי בגוף?

chosenspin

New member
פאי אגוזים....

מוכרחה לומר שזו פחות או יותר תוכנית האימונים שלי.... למרות שעכשיו שנשארו רק עוד 38 יום למנאייק אני מעלה הילוך.... נסי לשלב באימוני הכוח שלך אלמנטים אירוביים כמו: בין סט לסט 3 דקות ריצה על המסילה, קפיצה בחבל, איגרוף ע"ג שק אם קיים בחדר כושר. (בגדול אני מנסה תמיד להכניס גם את אלמנט הגמישות והיציבה באימוני כוח, כך זה מגוון את האימון ולא משעמם למדי) הייתי מוסיפה עוד אימון כוח כזה, ומנסה לרוץ יותר מאשר ללכת... אם אני מבינה הכון, את עובדת מאוד קשה אבל רואה עצירה בירידה במשקל. אני לא תזונאית, וגם לא מתימרת להיות. אבל לפעמים "יותר מידי דיאטה" גם גורמת לעצירה. נראה שהגוף שלך מוציא המון אנרגיה ואם הוא לא יקבל בחזרה הוא מפתח מייד מנגנון הגנה ושומר על עצמו. תמיד אני אומרת ומזכירה למתאמנים (וגם להורי הדביבונים
), דיאטה זו דרך חיים! לאכול הכל, מהכל! | במידה!!! לגבי האמרה "הגוף התרגל לספורט"- יהיה נכון לומר שהגוף התרגל לעצימות או מינון מסויים של ספורט. שזה בסדר וגם בדרך זו אפשר לשרוף ולעצב. אני מאמינה בהעלאת הסף בכל פעם. העלאת עומס, העלאת משקל, קצב וכו'.... יותר מאתגר, יותר בונה!!!

../images/Emo51.gif יש התפתחויות מעניינות!!../images/Emo45.gif

ירדתי 1.5 ק"ג השבוע!!! לא להאמין אבל המשקל מראה היום 65.3ק"ג התחלתי את השבוע 67.....(קצת מחזור קצת נוזלים...) עשיתי 4 אימונים ואכן שילבתי גם ריצה על המסלול. זה שיא של כל הזמנים....אף פעם לא עשיתי את זה.... אחרי שאסיים את החודש ניסיון שתמי המהממת נתנה לי....אני אעשה מנוי וגם אוסיף מאמן אישי שידריך אותי כי אני די חדשה בעסק.... תודה רבה על התשובה עזרת לי מאוד

chosenspin

New member
../images/Emo9.gif

בכל מקרה, אם תרצי כמובן... אני מחפשת פרטנרית לאימון בכל אחד מסניפי הרשת.

Tami661

New member
מותק... היא איתנו! ונדמה לי שיש לך (ולי)

מאמן אישי של "הבית" שיעזור לה להגיע ליעדים בצורה הכי נכונה, בריאה ויעילה שאפשר

כדאי לי לקחת מאמן אישי???../images/Emo12.gif

כשאני אעשה מנוי??? בנוסף לשיעורי ספינינג..... כמה פעמים בשבוע? הבנתי שזה לא זול....על איזה סכום מדובר פחות או יותר?

Tami661

New member
מאמן אישי זה לוקוסוס, אבל מאמן אישי טוב

חוסך לך דם, יזע ומעות (מעות... כן, לא דמעות
). את לא צריכה/חייבת לקחת מאמן אישי במסגרת מחייבת - אם את מכירה את עצמך ויש לך משמעת אימונים ומוטיבציה: מספיק כמה אימונים בודדים (וגם את זה נחכה שיהיה 'במבצע'
) כדי להפנים עקרונות וסדר של אימון נכון ויעיל (ניצול מקסימלי של זמן האימון העומד לרשותך בהתאם ליעדים שהצבת לעצמך) ותביני את ההבדל. את אותו מאמן, את יכולה לבקש בלי שום תשלום נוסף (כחלק מן המנוי) שיעשה לך את העדכון התקופתי של תכנית האימונים. מחירים של אימון? המממ... לא כל כך מתמצאת אבל יש כל מיני מבצעים כל הזמן ו'חבילות' למיניהן (אני צריכה לבדוק... נדמה לי שבין כל הכרטיסי מתנה' ששוכבים לי בתיק יש לי גם עיסויים ואימונים אישיים למיניהם. אני אפילו לא בודקת את ה'מתנות' האלו
)

המלצה לי אלייך פאי יקרה../images/Emo140.gif

תטעמי מהכל, תתנסי בכמה שיותר מדריכים וסיגנונות, תקשיבי לגוף ולעצות של מנוסים (יש לך את תמי וזה יתרון) לגבי הקרן הזאת... אממממ אין צורך להגיע 4 שעות לפני ויש סיבה מאוווווד מוצדקת

הבנתי אותך....ושמעתי גם מעוד אנשים....

אז אין מצב להתלונן ולהחליף את אותם מדריכים לא מוצלחים אם הקהל מבקש...?

מגן רן

New member
היי פאי אגוזים (למרות שמה ששובר אותי דווקא)..

זה פאי לימון.... לעצם השאלה- מחקר שהשווה 200 ד' אירובי בשבוע (60 ד' X שלוש פעמים בשבוע) מול 400 דקות אירובי בשבוע (60 דקות X שבע פעמים בשבוע) לא הראה הבדלים מהותיים בירידה במשקל. הגברת פעילות גופנית וע"י כך הוצאה אנרגטית גדולה יותר לאו דווקא מביאה לשינוי המיוחל. הרגלי התזונה חשובים הרבה יותר מעוד אימון או שניים בשבוע. לגבי המלצות- ברור לך שמתן מרשם דרך המחשב אינו רציני מכיוון שישנם פרמטרים רבים המשפיעים על בניית התכנית האידיאלית עבורך אבל ב-ג-ד-ו-ל: א) 3-5 אימונים אירוביים בשבוע (אם ביכולתך לרוץ- ותרי על ההליכה. אם לא, בצעי אינטרוולים משולבים ריצה- הליכה בזמנים שווים) ב) כ-3 אימוני התנגדות בשבוע בחד"כ. ג) בקרי אצל תזונאי לתפריט מאוזן. נ.ב שאפו על הירידה השבוע!

תודה תודה תודה../images/Emo45.gif

מבטיחה לעדכן. ועליי פאי לימון אחרי ירידה של עוד 14 ק"ג חחחחח

למעלה