שאלה לי אליכם.

SarcastlC

New member
שאלה לי אליכם. ../images/Emo3.gif

אני מעוניינת להתקבל למגמת קולנוע בבית-ספר לאומנויות. בשביל בחינות הכניסה, נדרש ממני להכין סרט קצר, באורך של דקה וחצי עד שלוש דקות. אני מעדיפה סרט שהוא לא עלילתי, אלא תיעוד של משהו. הסרט חייב להיות מקורי ויצירתי. מישהו מוכן לעזור ברעיון הכללי? תודה מראש.

alonnola

New member
כיוון

סרט שמתאר את ההתלבטות הזאת שלך....אולי בסגנון מוקיומנטרי, יענו דוקומנטרי, את מרואיינת שמספרת על הסרט שנתבקשת להכין, ועל רעיונות מהפורום, ולשלב על גבי הראיון איתך, ויז'ואלז שממחישים את החיפוש שלך, את הכתיבה שלך על המחשב לכאן אטסטרה... אלון

SarcastlC

New member
רעיון טוב.

הבעיה היא שאין לי אפשרות לערוך, כי אני חייבת להגיש את הסרט בקלטת וידאו רגילה. ובמערכת עריכה כזאת אין לי אפשרות להשתמש.

alonnola

New member
תוכלי גם ללא עריכה

עשיתי את זה פעם....השיטה היא להכין תסריט מדוייק, את יכולה לבקש מ"עוזר הצלם" שלך רק להפעיל מצלמה על חצובה, כאשר את בחרת את הפריים. אחרי קטע ראיון, כמה שוטים שמתארים את מה שאמרת, אולי שוטים ארוכים כשאת מדברת תוך כדי הצילום, חזרה אלייך "און קמארה" כלומר שרואים אותך מדברת )לא חייב להיות המשכי למקום הקודם בו ראו אותך( , בקיצור עבודה מורכבת טיפה, אבל התוצאה תכניס אותך לביה"ס, אני משוכנע...בהצלחה אלון

למעלה