שאלה לי אליכם

SpyKid

New member
שאלה לי אליכם ../images/Emo3.gif

[שאלתי את זה את החברים שלי וקיבלתי הרבה תשובות מעניינות. אשמח לשמוע גם את הרעיונות שלכם:] נניח ויש לכם חבל באורך 3 מטרים, עכבר, וכמות בלתי מוגבלת של ופלים. איך תפרצו בעזרתם לבית? נ.ב. אין פתרון מוחלט לשאלה, אתם מוזמנים להעלות כל פתרון מקורי, משעשע וכו'

עונה

1) לבנות מגדל מוופלים (בשיפוע כדי שיהיה אפשר לעלות עליו), עד שמגיעים לגובה החלון 2) לקשור את החבל לעכבר 3) לזרוק את העכבר בעזרת החבל על החלון הרבה פעמים עד שהחלון ישבר 4) לאחר שהחלון נשבר, יש לזרוק וופלים פנימה כדי שהעכבר יכנס ויבריח את כל מי שנמצא באיזור 5) לפתוח את הדלת מבפנים 6) אחרי שהדלת פתוחה, אפשר לאכול את הוופלים - זו המטרה לא ? כבר שכחתי
אוף אני רעב. תמות

Ziga

New member
אתה מצפה שהעכבר יחיה,

אחרי ששברת בעזרתו חלון? =O

BambaCreature

New member
אהההם...

1) להרים 50 ק"ג של וופלים כל יום במשך שנה, כדי להיכנס לכושר. 2) למעוך 80 ק"ג של וופלים וליצור עיסה דביקה ומגעילה, להכניס אותה לתוך לולאה, ואז להעיף אותה בחוזקה על החלון ולשבור אותו. כעת יצא בעל הבית מהבית, עצבני כולו. בינתיים אתה תתחבא ותשים את העכבר מולו. הוא יראה את העכבר ויתמלא כולו רחמים ויתחיל ללטף אותו. בזמן הזה תתגנב לבית ותגנוב שטיח פרסי רב ערך ותמכור להומלס אקראי ברחוב. או- 1. תקיף את כל הבית בקוופלים מבחוץ - הקירות, הגג, החלונות, הכל - בהרבה שכבות של וופלים. ככה הדיירים לא יוכלו לצאת וכעבור כמה ימים ימותו. 2. כעת שחרר את העכבר ותן לו לאכול את כל הוופלים. 3. בחר חלון חשוף ודחוף עליו את החבל. כעבור כמה זמן החלון ישבר ואתה תהיה בתוך הבית.

הממ

לפסל מפתח מוופל אם המפתח בתוך המנעול, אפשר להחליק וופל מתחת לחריץ של הדלת, לדחוף את המפתח בעזרת אפו המחודד של עכבר, ולמשוך בחזרה את הופל ועליו המפתח. לקשור את החבל לעכבר, להשליך את העכבר לאחד מהחלונות הפתוחים ולהשתמש בו כעוגן כדי לטפס. לקשור את החבל לעצמך. להשליך את העכבר לתוך הבית דרך אחד החלונות, להכניס את קצה החבל דרך חור המנעול כך שהעכבר יתפוס בו מהצד השני, ולבקש מהעכבר למשוך עם הרבה מאוד תנופה. לקחת ופל, להסיר את הרובד העליון שלו כך שהקרם יהיה חשוף, ולהדביק אליו עוד ופל. להמשיך להדביק עוד הרבה ופלים ליצירת לבנה קשיחה, להשליך אותה על החלון הקרוב, לשבור אותו, ולשלוח את העכבר פנימה שיפתח את הדלת. לקשור את העכבר בחבל ולצלצל בפעמון, וכשבעל הבית יפתח את הדלת לאמר לו שאתה עיוור עם עכבר נחיה. כשיוציא את ארנקו ויתחיל לחפש כמה מטבעות בשבילך, זרה בעיניו אבקת-ופלות, הכה בבטנו ובעט אותו אל מחוץ לבית.

אהה זה קל..../images/Emo69.gif

אני אשפוך כמות מטורף של ופלים בחוץ עד גובה חלון, ואזרוק את החבל פנימה. כולם יכנסו לפניקה כי יחשבו שיש נחש, ויברחו החוצה. שמה יחכה העכבר שכולם ילטפו. אז אני יכנס לדירה מהר הופלים. אקשור את חבל לדלת ואז יהיה לי מילוט בסנפלינג דרך המדרגות. יותר מאתגר זה כוס קפה קר נעל בית שלוש חתיכות חצץ וקונדום משומש.

Wing Chan

New member
הנה:

- אוכל כמה בפלות שיהיה אנרגיה. - אוכל את העכבר גם כן כי הוא ניראה טעים. - הולך ליד החלון של הבית ומתחיל לשיר בקול רם "ברל'ה ברל'ה צא החוצה, עמר ייתן לך בפלה" - בעל הבית יוצא לחלון ואני מושך אותו אליי, דוחף לו כמה בפלות בפה כדי שישתוק ואז קושר אותו בעזרת החבל. - נכנס לבית ומתכרע לו על המקרר.

הו יש לי!../images/Emo60.gif

אז ככה: בונים פירמידה לפני הדלת מופלים, בגובה של הדלת. את העכבר מרעיבים במשך יומיים-שלושה. ואז שמים אותו על הרצפה ונותנים לו להתחיל לכרסם לו חור במגדל. הוא יתחיל לכרסם, הוא יגיע אל הדלת, ובגלל שהוא יהיה כ"כ רעב, הוא ימשיך לכרסם דרך הדלת. אם הוא יכנס לדירה ולא יחזור, הכינו מראש לאסו שיתפוס ויחזיר אותו בחזרה. בכל פעם שיהיה חור בפירמידת הופלים, תתקנו בעזרת עוד ופלים, ותנו לעכבר לכרסם במקום אחר, עד שיהיה פתח בגודל אדם בדלת.

zigmond 69

New member
אוקיי,אני אנסה את כוחי...

לוקחים את העכבר,מפטמים אותו כמו אווז,עד שהוא ממש ממש שמן,ואז שמים וופל קשור לחבל ליד הדלת,ואת העכבר במרחק 20 מטר,נותנים לו לראות את הוופל,ואז,אחרי שהוא רץ מהר מאוד לכיוון הדלת,אתה מושך את הוופל ברגע האחרון,העכבר נתקע בדלת,מעיף אותה מהצירים,ואז אתה מיידה וופלים על בעל הבית עד שהוא מתעלף,נכנס לבית,ועושה בו שמות! (וואנדליזם זה כיף!)

Ziga

New member
פשוט מאוד.

בונים סוס מוופלים, נכנסים לתוכו ומשאירים אותו במפתן הבית. הריח יימשוך את הדיירים אשר יכניסו אותו לביתם. בלילה, כשכולם ישנים, יוצאים מהסוס ומחסלים אותם מבפנים! ומה עם העכבר והחבל? את העכבר מגדלים, כי הוא חמוד להחריד. או שמנהלים איתו רומן סוער עד שהוא מחליט לזרוק אותך, זה לא ממש משנה. והחבל, וול, הוא טס להודו, בטוח שהוא נחש. משעשע כשמנגנים לידו בחליל, אבל נמאסו כבר הנסיונות שלו לטרוף את העכבר..

Jerald_Admonds

New member
המממם

משתמש בכמות הלא מוגבלת של הוופלים כדי ליצור תאגיד ממתקים בינלאומי, בחלקיק קטן מהכסף שיהיה ברשותי אני יכול לחשוב על הרבה דרכים לפרוץ לבית.. אבל סביר למדי שהייתי- 1. משחד את המשטרה שלא יפריעו לי. 2. שוכר צבא של שכירי חרב שיפרצו לבית ויכבלו את הבעלים בעזרת החבל. 3. אכנס לבית ואבצע בו את זממי כאשר אני מלטף את העכבר וצוחק כמו רשע-על מקצועי.

SpyKid

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אהבתי את הרעיונות שהצעתם

למעלה