שאלה לי אליכם

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
שאלה לי אליכם../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הי לכולם. עדיין לא הלכתי לישון ( אחרי 27 שעות רצופות בלי שינה). אני לא מצליחה להירדם. רציתי לשאול משהו. היום יצא לי סימן של מכה על כף היד ויש לי עוד אחת בברך. הסימן הוא צורה אסימטרית של שחור/חום ואני יודעת בוודאות שלא קיבלתי שם מכה. רציתי לדעת אם זה מוכר למישהו ממכם ומה זה? תודה, שירי

1ט ל י

New member
נשמע מוכר...

גם לי מידי פעם מופיעים סימנים כאלו משום מקום. הם בדרך- כלל מלווים בכאבים עזים כמו חבורות ועוברים תוך כמה ימים. אני לא יודעת אם זה קשור ללופוס, אבל כמו שאת יודעת, אני חדשה בזה.

סימנים כחולים

שלום לכן האם שוחחתן על כך אי פעם עם הרופא המטפל שלכן? אם לא, זה הזמן לעשות זאת, כי יתכן שזה קשור לקרישיות יתר בדם, ויתכן שזה לא קשור לכלום. אבל שווה בדיקת שם פשוטה, שניתן לשלבה עם הבדיקות השגרתיות שאנחנו עושות. הרבה בריאות ושבת שלום כוכי

ל3

New member
לכוכי

הי כוכי אני חושבת שלפני שנה גם היה לי סמנים כחולים ואז יצא לי בבדיקה של קרישות הדם ערכים קצת גבוהים אבל הראומטולוג לא כל כך התייחס לזה והסמנים חלפו. עכשיו יצאו לי שני סמנים אחד בברך ואחד על כף היד. הסימנים הם קטנים ולא מפריעים לי. את חושבת שבכל אופן אני צריכה לשאול? מה זה קרישות יתר? יש לזה טיפול? מה הקשר של זה ללופוס? סליחה שפוצצתי אותך בשאלות

למעלה