שאלה לי אליכם

LO L I T A

New member
שאלה לי אליכם../images/Emo35.gif

בקצר ולעיניין... רוצה אני ללמוד על עריכה של צילום דיגיטלי (וידאו כמובן), אך איני יודעת איך ואיפו אוכל לברר על הנושא אם לקחת קורס או שיש איזשהו אתר, תוכנה,או איך אני יכולה לברר על זה... פניתי לפורום הזה משום שנראה לי שיש מבינים בעיניין! חשוב לציין שאני לא נמצאת בארץ, אני גרה כיום בניו- יורק אך נא לא לגחך
ולומר: "איך זה היא בעיר שיש הבה הכל"...אני חדשה כאן!! אני מודה לכל מי שיוכל לעזור לי בכל דרך אפשרית

ניו יורק... ../images/Emo99.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo16.gif

ברוכה הבאה לפורום! אני ממליץ לך לקנות כרטיס עריכת וידאו שבא עם תוכנה, בדיוק איזה זה כבר תלוי בדיוק מה את רוצה ומה התקציב שלך. בקשר לקורס- אני ממש לא יודע. אני אישית פשוט יושב ומנסה דברים חדשים. תוכלי גם לקנות ספר או משהו... ואיפה לקנות- B&H, חנות ממש גדולה לצילום וכל הדברים האלה. ממש לא זוכר איפה הם נמצאים... נראה לי שבאיזור רחובות ה-30. יש גם את J&R שנמצאים בגראונד-זירו, אבל לא זוכר אם יש שם גם מבחר גדול לעריכת וידאו...
ניר

NYFA

זהו קורס של חמישה שבועות, המחיר יחסית זול לשאר הקורסים שהם מציעים, אבל היתרון הוא שתתנסי גם בצילום, וזה חשוב לחשיבה של העורך בכל הנוגע לסידור חומר הגלם. NYFA

pinoki

New member
מה המטרה ללמוד עריכה../images/Emo35.gif

האם סתם בשביל שעות הפנאי, או כמשהו יותר מקצועי, כי אם זה לשעות הפנאי, אין צורך ממש להשקיע, אלא אם כן את רוצה, מפני שתוכנת פריימיר היא פשוטה וקלה, ותוכלי למצוא באינטרנט מאמרים על התוכנה ועל התיפעול שלה, או רק לקנות ספר הדרך לתוכנה.

לא מסכים איתך

אין כמו הדרכה צמודה והדגמה. יש הרבה דברים ונושאים שהספרים לא דנים.

Schnickelfritz

New member
ומה עם פה בארץ?

איפה אני מוצאת קורסים שילמדו אותי צילום ועריכה? (כאלה מקצועיים, לא חפיפניקיים..).

Schnickelfritz

New member
לצערי אני לא... ../images/Emo4.gif

לאן אני יכולה לפנות באיזור נתניה? (אף אחד לא מושלם...)

אריאללל

New member
לא צריך ספרים כדי ללמוד עריכה

אני למדתי עריכה מזה שסתם התעסקתי עם התוכנה PREMIERE כמה זמן בלי עזרת ספרים והדרכות ועכשיו אני שולט בה..מומלץ בחום

MaSTeRLou

New member
טכנית, אפשר ללמוד גם לבד

אבל עריכה זה לא רק משחק עם קטעי וידאו בפרימייר, אלא תורה שלמה. יש הבדל בין "עורך" לבין אחד שמחבר קטעים עם כמה דיזולבים. לכל סוג של עריכה (אם קליפ מוזיקה, סרטון פרסומי, חגיגת בר-מצווה או סרט בפורמטים השונים שלו) יש איפונים משלה, סכמת עבודה ועוד גומרים שמתאימים את העריכה לנושא, וגם בכדי שהיא תמחיש את הנושא/רעיון בצורה הטובה ביותר. כאלה דברים אפשר ללמוד גם עם הזמן בהתעסקות עצמית בנושא, אבל נדמה לי שבקורסים תתפתח החשיבה של העורך מהר יותר וליותר כיוונים, בהם לא בטוח ייפגש בעיסוקיו הפרטיים.

אריאללל

New member
אוף קורס...

אתה צודק שהעריכה זה לא כמה דיזולבים וזהו...זה הרבה הרבה יותר מזה ואם יושבים הרבה שעות אפילו בלי קורס אפשר להגיע לדעתי לרמות גבוהות. "יסודה של אומנות הקולנוע היא העריכה...כזב גמור לומר שסרט מצלמים סרט עורכים"(פודובקין)

דוגמנות

שלום! קוראים לי שלומית אני בת 17 והייתי רוצה לדעת מה צריך לעשות כדי להיות דוגמנית ואני אומרת לכם מראש שאני נראת טוב אבל אני לא יודעת לאן צריך ללכת ומה לעשות כדי להתקדם בתחום זה והייתי רוצהה לתעזרו לי. בתודה מראש שלומית!

moti80

New member
אמרנו שמרחיבים את הפורום לא? ../images/Emo8.gif

מבחינת מגוון הנושאים וכמות המשתתפים :)

כדאי לך להראות את עצמך כמה שיותר

ובכמה שיותר מדיות... כדאי שתתחילי בכרטיס האישי שלך פה בקהילות 'תפוז' - אולי מישהו עם השפעה יגלה אותך...

תגובה

אני מציע לך לפנות לכל סוכנויות הניצבים (!!!) והשחקנים. אם אין לך בוק תתייעצי איתם איך לעשות אחד. זאת התחלה תפני לסוכנות של רן תורג'מן ועובד מחפוד.... הם נותנים הרבה הזדמנויות לצעירים. אבל לא להתפתות לשלם כסף חוץ מבוק !!! תרשמי כמה מספרים: טייק 2 - רח' חפץ חיים 10 תל-אביב 03-6915392 רן תורג'מן - 03-6855525 סטטוס 2000 - ה' באייר 28 כיכר המדינה תל-אביב 03-6091202 אקסטרא - חשמונאים 100 תל-אביב 03-5617778

למעלה