שאלה לי אליכם (
)

שאלה לי אליכם ( ../images/Emo35.gif )

מה אתם חושבים על אביב בתור אדם? (או בתור חמור במחזור...) לפי דעתי השירים שהוא כותב יפים, אבל יש המון אנשים שכותבים וחושבים כמוהו (ואפילו שרים הרבה יותר טוב...) הוא הזמר הראשון שהיה לא ת´אומץ לשדר לכולם מה הוא חושב ולהביע ביקורת על דברים שמפריעים לו... זה לא אומר שהוא בנאדם יותר מדיי מיוחד חוץ מזה הוא גם סנוב... בייב גיב מי וואן מור טיים

איתי..

New member
לא מכיר אותו אישית

אני מסכים עם הדעות שלו אם זאת הכוונה

אז לדעתי

זה האדם הכי מיוחד שיש יש לו שירים ממש יפים(הוא מאוד כישרוני הוא גם מלחין אותם גם כותב אותם וכמובן שר אותם והכי חשוב זה שהם יפים) וגם מאוד עוצמתיים(והמבין יבין.......) אבל כל אחד והדעה שלו.....

xflil

New member
שכחת קצת

כותב מלחין מעבד ומנגן בשלוש כלים שונים תופים קלידים וכמובן גיטרה

*Michal-tuti*

New member
אז ככה:

לפי דעתי,אביב גפן יוצר מעולה. הכתיבה שלו יפה,מזכירה לי קצת פה ושם את הכתיבה שלי. אך למרות היופי בשיריו יש בו גם קיצוניות. הוא הראשון שהעז לפתוח את הפה ולא להתבייש ולהביא לאומה את "טרנד אור הירח". לפדעתי הוא גם מאוד נחמד,יצא לי פעם לפגוש אותו והוא היה ממש נחמד אליי ואני לא מעריצה,אני חושבת שאני אובייקטיבית Go Aviv!!

או קיי.. קצת יהרגו אותי פה אבל...

אני חייבת... שאלתם לא? אז או קי אני אענה טוב.... קודם כל.. אני חושבת שהבנאדם כותב מלחין שר מנגן הכל הכל הכל בצורה באמת יוצאת דופן ומדהימה... הוא כישרוני בטירוף זה אין בכלל וויכוח.. אבל הוא ממוסחר.. הוא בגד בכל מה שהוא הצהיר עד עכשיו.. והוא כבר לא אומר את כל מה שהוא חושב.. זה היה ככה.. מזמן היום כבר ממש לא היום הוא מפחד ממה שיחשבו עליו... היום הוא לא ישיר את מה שהוא באמת חושב כי הוא רוצה שהשיר שלו יגיע לכולם.. מה קרה לשימו זין על העולם !?!!? מה קרה לצבא הגנה למות !!?!?! תראו.... או קי זה חיים שלו והוא יכול לעשות בהם מה שהוא רוצה והוא הישתנה.. אבל.. עדיין זה הורס... ולא אל תחשבו שאני לוקחת את זה קשה מדיי כי אני באמת לא אבל הוא לא בנאדם כזה מושלם כמו שכולכם מתארים אותו.. הוא פשוט.. בגד בכל העקרונות שלו ואני לא מקבלת את זה! השתנה או קי.. אבל יש גבול לא בוגדים בעקרונות, עקרונות זה דבר שנשאר כל החיים !!! ו.. טוב זהו בעצם סיימתי להגיד מה שאני חושבת... תגיבו אם אתם רוצים ביייי אוהבת... נטע

או...

האמת שהתחלתי לשמוע ת´שירים של אביב גפן רק משנה שעברה... אבל אני מכירה הרבה שירים שלו מאלבומים קודמים, וזה נכון שהאלבום האחרון ממש איכזב הוא באמת קצת ירד מהעקרונות שלו, והוא באמת ניהיה ממש ממוסחר... אבל... הוא עדיין שר את שיריו הישנים שכן מוזכרים בהם עקרונותיו... אולי פשוט אין לו על מה למחות יותר?! והאמת שהקול שלו די מזעזע... אבל לא נורא מתרגלים :) "נייט נייט חרשו חרשו אידיסודה"

אמממ.. גם אני

התחלתי לשמוע אותו רק מיומן מסע בערך ודי זה לא משהו שאני גאה בו נא לא להסטלבט תודה |בלונדה| אבל.. עדיין לא יודעת או קי השתנה אבל אני לא מקבלת את הבגידה בעקרונות.... פשוט לא וחבל עליו.. בייי לאב... נטע

למעלה