שאלה לי אליכם..

FluffY

New member
שאלה לי אליכם..../images/Emo66.gif

אני שחקנית.. ואיך זה כשאני על הבמה, לא יוצא לי לגמגם? חשבתי על זה.. ואולי זה בגלל שיש לי טקסט מוכן? כאילו.. שאני יודעת מראש מה אני אמורה להגיד-ומתי.. אבל.. זה לא הקטע.. גם לפעמים אני צריכה לאלתר מה להגיד, וגם אז- לא יוצא לי לגמגם.. ואני מאוד אוהבת להופיע ולשחק
שמרית

shuky63

New member
שמרית,האם כשאת משחקת את משנה

את טון או צורת הדיבור שלך כיאם כן זה יכול סיבה לשטף. יכול להיות גם שאת נכנסת לדמות שאת משחקת וזה כבר לא את אז אין גימגום. את לא הראשונה שאני שומע ממנה את זה ובדרך כלל זה בא יחד עם שינוי טון או קצב הדיבור במשחק

I am a freak

New member
"ואני מאוד אוהבת להופיע ולשחק"

גם יכול להיות שבזכות זה שהיא עושה משהו שהיא אוהבת יש לה ביטחון יותר מאשר "סתם" שיחה רגילה, הביטחון הזה, לפחות אצלי, גורם לירידה משמעותית בכמות העצירות. יכול להיות שזה גם מה שעוזר לה. יום טוב,

FluffY

New member
באמת זה יכול להיות ש..

הביטחון הזה על הבמה- נותן לי דרך אחרת.. בטחון עצמי.. חשבתי על זה.. שמרית

FluffY

New member
בקשר למשחק שלי..../images/Emo26.gif

לא.. כשאני משחקת אני לא משנה את טון הדיבור שלי.. אבל כשאני משחקת בתפקיד שאני דווקא כן צריכה לשנות את טון הדיבור- זה תמיד הולך חלק.. בלי קטיעות.. וכן!! חשבתי על זה הרבה.. כי.. כאילו כשאני על הבמה, זאת לא 'שמרית', אז, פסיכולוגית-אם זאת לא שמרית, אין שום סיבה שהיא (אני) תגמגם
. ככה זה עובד אצלי לפחות.. שמרית

paraglider

New member
בואי אוסיף לך משהו קטן

הייתי קצין בצבא , אני מלמד תקשורת וקריינות , היתה לה תכנית אירוח ברדיו האזורי , אני מקליט פרסומות לרדיו ובכל זאת - אני מגמגם ! איך זה ? אגב , ישנה שחקנית ששמה אודליה . . . (לא זוכר את שם משפחתה) והיא מגמגמת אך לא על הבמה. מכירה ?

FluffY

New member
מה באמת?..

וואו..ועוד ברדיו.. על זה עוד אני מתפלא..
אודליה? השם מוכר הסיפור- לא
שמרית

FluffY

New member
מה פתאום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חס וחלילה זילזול
שמרית

paraglider

New member
חוץ מזה ש

גם שאנו מחקים דיבור של מישהו או שרים (ראה מקרה יהודה פוליקר) לא מרגישים בגמגום.

למעלה