שאלה לי אליכם

bar167

New member
שאלה לי אליכם ../images/Emo8.gif

אני לא צופה קבועה של הישרדות ואף פעם לא הייתי פה בפורום למרות שראיתי את עונות 7-8-9 וחלק מ10 כי אז באמצע עברתי להוט. בכל מקרה היום ראיתי בהוט את הסוף של פרק 6עונה 2 והראו שם שמפנים מישהו בהליקופטר והם בוכים שם. ולא הספקתי לראות מה קרה לו?! תוכלו להסביר לי בבקשה אני סקרנית
תודה.

NamelessGirl

New member
בטח

המפונה שמו מייק, והוא ישב ליד האש ואכשהו שאף עשן והתעלף ואז נפל לתוך האש...היו לו כוויות די רציניות בידיים ראו כזה לפני שפינו אותו את כל העור שלו פשוט נפרד מהבשר פשוט דוחה...וכמובן שהיו לו גם נזקים של שאיפת עשן שזה לא הדבר הכי בריא חח אז קיצר בא מהר צוות רפואי ופינה אותו והוא לא חזר לתוכנית..

marceloros

New member
מנהל
הלו שכחת את הסוף

אפשר להירגע, בפרק האיחוד הוא סיפר על השיקום שעבר ובסופו הוא בריא ושלם.

NamelessGirl

New member
אה ברור שהוא בסדר בסוף..

לא נראה לי שמישהו חשב שהוא ימות או משהו..

marceloros

New member
מנהל
בזמנו

לפי הפרומו שלהם, ליח היה ברור שתנין טרף מישהו. לא לשכוח שעונה 2 שודרה בערוץ 2 כמעט במקביל לארה"ב.

בנוסף למה שרשמו

אכן הוא פונה בהליקופטר לטיפול רפואי אבל זה הדבר הכי פחות מדאיג שקרה, כאמור היה אמור להתבצע אתגר חסינות, והשבט שלו - ק'וצה היו על גל נצחונות מדהים, והיו הפייבוריטים לנצח באתגר הקרוב, ופה, כמו שעידכנו אותך - הוא נשרף באיזור הידיים ברמה 4, ובאיזור הפנים ברמה 1 (רמת שריפה). השבטים היו אמורים להיות אחרי האתגר הזה, בהנחה שקוצ'ה אכן היו מנצחים 6 מול 4 והיו אמורים להדיח את חברי שבט אוגקור אחד אחרי השני. כי בנוסף לגל הנצחונות האדיר שלהם, קוצ'ה היו ממש מאוחדים (בניגוד לשבט השני). המצב שינה את המשחק כולו ואיפשר לאוגקור להשתלט על המשחק בחזרה ולנצח בכך ששני מתמודדים מהשבט היו בפיינל 2.

למעלה