שאלה לי אליכם

lidiush

New member
שאלה לי אליכם../images/Emo9.gif

לפני שבוע עשיתי ספטום...והממ אני מטפלת בו ממש טוב (כמו שהרופאה שלי אמרה....כן כן, אני מעדיפה לטפל לפי איך שהיא אומרת לי כי זה תמיד יותר טוב, ויש לי אלרגיות למלא דברים אז זה הכי בטוח...) בכל אופן, זה נראה כאילו שהחור ממש החלים, כי הוא לא כואב, כשאני מסובבת ת'עגיל ובכלל (ואני מסובבת אותו המון במשך היום כי בבית אני מכניסה אותו פנימה לרוב)...וזה נראה לי מוזר שז יחלים תוך שבוע,זה מהר מדי, ואני מתה להחליף עגיל...אז הממ... אני יכולה כבר עכשיו? או לחכות בכל זאת? ומה אם אני אחליף אותו עכשיו נגיד, אבל אחטה את העגיל ואת האף טוב והכל,אז בכל זאת זה לא טוב? או שזה אפשרי-בלי שיווצר לי איזה זיהום או משהו? תודה מראש.. צירפתי תמונה של הבייבי שלי!

killu15

New member
בובע

לא יודעת מה נסגר עם הספטום שלך, הייתי ממליצה לחכות עוד קצת בכל אופן אבל זה לא מה שרציתי להגיד.. את מהממת

GoneWithTheSin

New member
לפי מה שהיה אצלי,

עוד מעט אמורות להתחיל לך ההפרשות, ואז זה יכאב, רק אחרי השלב הזה אני חושבת שאפשר להחליף. ככה זה היה אצלי, אל תתפסו אותי במילה.

lidiush

New member
איך יכולות להיות הפרשות אחרי שבוע?

מאיפה? יענו הוא לא נפוח בכלל ולא כלום...אז איך יווצרו ההפרשות... נגיד בטראגוס שלי-הוא היה נפוח ואז אחרי כמה זמן היו ההפרשות ונפיחות ירדה (הנפיחות הייתה כי היה שם איכסה)...

IceCold 3000

New member
יכולות..

לי בהליקס שלי אחרי יומיים חשבתי שהוא החלים, כי לא כאב ולא כלום. אחרי משהו כמו שבועיים התחילו כל ההפרשות וההחלמה בכלל לוקחת המון זמן ולא שבועיים כי יש גם את ההחלמה הפנימית של תעלת החור, אז תחכי להחלמה מלאה אני לא זוכר כמה בדיוק היא לוקחת. אבל בטאגליינס יש מילון מונחים ושם תמצאי על ספטום.

../images/Emo207.gif../images/Emo141.gif שאלה../images/Emo26.gif

בקשר לאנדרגראונד... יש שם איזה משהו שפירסר יכול לפגוע בו? יענטו וריד או משהו חשוב
או שזה סתם חלק קטן ולא משמעותי מתחת ללשון

AWF

New member
../images/Emo203.gif פירסר מקצועי

יודע בדיוק איפה לחורר ולא לפגוע בשום דבר מסוכן

Koston

New member
שלום ילדה..../images/Emo199.gif

אני ממליץ לך לחכות לפחות 3-4 שבועות. זה נשמע הרבה אבל זה עובר מהר, אני גם הייתי לחוץ על להחליף עגיל וחיכיתי. כמו שכתבו כבר מעלי תחכי ליראות אם יהיה הפרשות או לא כי גמלי אחרי שבוע היה ניראה מחולם אבל אז התחילו ההפרשות שאצלי אני חושב שזה התבטא בגולה שגדלה טיפלתי בה וזה עבר ועכשיו [4 חודשים אחרי wow הזמן טס] הכל בסדר איתו. והכי חשוב תחדשי...

eddies gun

New member
חכי עד החלמה מלאה

יש לך עכשיו פצע בגוף, אז נכון נדמה לך שהוא החלים הוא לא כאב, אך לא תמיד הכאב הוא המדד הנכון להחלמה מלאה. חכי עוד קצת, זה בסך הכול עגיל?למה את מתכננת להחליף ,חישוק לחץ? עוד כמה שבועות לא ישנו לך את החיים. הוא עדיין יהיה שם והוא יהיה אפילו יותר בריא.

eddies gun

New member
דבר נוסף

איפה עשית? סתם מתוך התעניינות. מעניין מה הפירסר אמר לך בקשר להחלפת העגיל .

lidiush

New member
בסטודיו בחולון...ואני לא שאלתי אותו

לגבי החלפת העגיל.... היום חשבתי על זה שבא לי להחליף אותו נורא.(וכן לעגיל לחץ)

היי

קודם כל- למה את לחוצה להחליף עגיל כבר אחרי שבוע? למה לא התחוררת עם העגיל שרצית? אם החור עכשיו לא נפוח וללא הפרשות, שבוע בלבד אחרי עשיית החור, כנראה שהחור עוד לא התחיל אפילו להשתקם. לא רוצה לבאס, אבל תכףיתחיל החלק הכואב. הנפיחות, ההפרשות, האדמומיות ומה שאת לא רוצה, רק אחרי שהם יעברו החור יהיה בריא לגמרי. ורצוי שעד אז לא תחליפי עגיל.

lidiush

New member
כי בהתחלה רציתי פרסה...

ועכשיו כבר בא לי עגיל לחץ...אבל אני אחכה, אם אתם אומרים שזה מה שאמור להיות אז אני אחכה לזה...

Pink Pig

New member
../images/Emo41.gifאיזה תמונת מייספייס ../images/Emo6.gif

חכי עם זה ותנסי כמה שפחות לשחק עם זה, החור עלול להתרחב לך. כן מסתבר שגם ספטום מתרחב אם משחקים איתו.

eddies gun

New member
ככה בעצם

כול עגיל שנמצא בתוך מה שנקרא עור, לא? סחוס לא יתרחב ..אבל העור כן כמו בתנוך.. נכון?

Koston

New member
ספטום לא עושים בסחוס...

אתה רוצה שבן אדם יראה שחור עם כוכבים בזמן העשייה?

lidiush

New member
אני אישית גם ככה ראיתי כוכבים בזמן

העשייה חח..צרחתי ובכיתי:p אבל אולי אני מקרה מיוחד...

למעלה