שאלה לי אליכם..

סמייילי

New member
שאלה לי אליכם..

חשבתי לי, ממתי יש לזינה את ארגו? בפרקים של הפלאשבקים לא רואים את ארגו, ובפרק הראשון של זינה כן רואים. אבל לפעמים כן ולפעמים לא, יש איזה פנסיון סוסים שזינה אוהבת להשאיר בו את ארגו כל שני וחמישי? ומה זה מיינדטקסט? -סמיילי

X-na GIRL

New member
לזינה יש את ארגו מתחילת הסידרה

מתי היא בדיוק מצאה אותה לא ידוע עדיין, ואני מתארת לעצמי לזינה יש פשוט אחלה בייביסיטר לסוסים כי היא באמת משאירה את ארגו לבד הרבה מאוד פעמים!!! מיינטקסט לא מיינדטקסט, הוא סאבטקסט מוחצן אם אפשר להגיד, זה כשהסאבטקסט הופך למרכז העלילה וזורקים לך אותו בפרצוף בלי שאתה תנחש, במקרה שלנו הסאבטקסט היה האם זינה וגבריאל מאהבות? האם זינה לסבית? ובפרק הזה הכל יצא החוצה! אני אישית אהבתי את הפרק אבל חכו לשני הפרקים הבאים, הם ממש טובים (0;

מה בדיוק יצא החוצה? ../images/Emo58.gif

שהיתה rheinmaiden שהיתה מאוהבת בה? זה לא אומר כלום על זינה ובטח לא על היחסים שלה עם גבריאל. בקשר לארגו, אם זה לזמן קצר, היא שמה אותה באורווה (תזכרו את BEEN THERE DONE THAT, ANIMAL ATTRACTION ועוד הרבה פרקים), אם היא צריכה להשאיר אותה לזמן ארוך, היא משחררת אותה באחו שבו היא מצאה אותה (IN SICKNESS AND IN HELL).

אף אחד לא אמר שיש קשר בין ../images/Emo58.gif

הריינמיידנס לגבריאל. מה שאמרתי זה שהמיינטקסט הוא בין הריינמיידנס לזינה, כלומר, שלא מחביאים בכלל את העובדה שהריינמיידנז לסביות.

למעלה