שאלה לי אליכם =]

Anomally

New member
שאלה לי אליכם =]

אז קניתי את הדיוידי. ראיתי את הקטע של הטיול אופניים.יש קטע שהם ליד מזרקה. ביום שראיתי את הדיוידי האלוהי לראשונה...קלטתי שעמדתי בדיוק איפה שהם נסעו.זה היה נורא ..ממ..מתסכל? P: תכלס,אני רוצה להעלות פה שאלה,איך הייתם מגיבים אם הייתם הולכים לכם בת'א להלהלהלה בום!!!!ברנדון בויד ושאר חברים!..?

fuckinGAL

New member
חחח כמה פעמים חשבתי על זה...

אין לי מושג, זה באמת מצב מתסכל כי זה לא שאני ארוץ אחריהם/אקרא להם. אני חושבת שהייתי פשוט משחקת אותה לא רואה ואז נתקעת בהם וגורמת להם לדרוס אותי, אחלה דרך למשוך תשומת לב וגם סיפור לנכדים
[איך הכרתי את סבא... חח סתם, לא באמת]

koko992

New member
זה מעבר לחלומות שלי..אבל..../images/Emo2.gif

אני לא יכולה לדמיין מה הייתי עושה..אבל אני מנסה לא לחשוב על זה יותר מידיי כי זה עושה לי צביטה בלב..
למרות שפגשתי אותם אישית בוי אי פי..הייתי גם חולמת לפגוש אותם ככה(את ברנדון בעיקר..
) איי..אני צריכה ללמוד להסתפק במועט.

Incubus Creep

New member
נממ

חשבתי על זה פעם, מה יקרה אם בטעות אני אתקל בברנדון או כל אחד אחר מהחבורה.. אם נגיד הייתי רואה את ברנדון הייתי מעמידה פנים שאני חושבת שהוא מישהו אחר שאני מכירה ואז להתחיל משם שיחהXD כי אם הוא יחשוב שאני סתם מעריצה מתלהבת (אני לא, למרות שאני די גרופית
), אני לא בטוחה שהוא ממש ישמח לדבר איתי..
אבל תכלס, אני לא בטוחה אם בכלל הייתי יכולה לדבר אם הייתי רואה אותו
אגב, תתחדשי על הDVD

אני הרבה פעמים חושבת איך זה../images/Emo223.gif

אם הייתי רואה אותם נוסעים באופניים לא נראה לי שהייתי מתחילה לרדוף אחריהם או משהו רק עד שהיה עובר ההלם יכול להיות שהם כבר היו נעלמים חח אבל אם סתם ככה לפגוש אותם ברחוב הייתי מנסה לדבר איתם או לפחות לבקש תמונה, למרות שאני לא אוהבת להתנהג כמו גרופית אבל בשביל הזדמנות של פעם בחיים...

למעלה