שאלה לי אליכם??

• פותח הנושא sy15
  • פורסם בתאריך

sy15

New member
שאלה:

בגלל שיש פה חובבי מסע בין כוכבים יש לי שאלה אליכם: באיזה אתר אני יכול להוריד את הסרטים של מסע בין כוכבים? (נכון השאלה הזאת לא חוקית אבל אני רוצה בכל זאת תשובה) תודה

mushi mushi

New member
שאלה לי אליכם??

סתם שאלה, אתם אוהבים את הסדרה בבילון 5? כי לדעתי היא קצת יותר מעניינת ממסע בין כוכבים וחלל עמוק שאגב גם סדרות מעניינות, חבל שיש פה את כל הפורומים בעולם אבל אין פורום של בבילון 5!!!

אני חצי מסכימה

בבילון 5 זו תכנית מצויינת שמגיע לה פורום אבל בטח אין כי אין אותה יותר ובטח שלא פרקים חדשים-תודה לאל!!! העונה החמישית הייתה כ"כ כ"כ מיותרת.

marlo

New member
מסכים עם כל מילה לוליטה...

באמת עונה אחת יותר מידי....

Esmena

New member
נסה באורט .

יש שם פורום מסע בין כוכבים ובבילון 5. משום מה, אף אחד לא מדבר שם על בבילון, אבל אתה תמיד יכול להתחיל
.

jerri

New member
בבילון וסטר טרק מאד שונות, לי בכל

אופן תמיד היתה תחושבה שבבילון הם מעתיקנים שפשוט תפסו פוזה אינטלקטואלית.

Daniela11

New member
לדעתי..

בבילון זו לא סדרת מדע בדיוני, זו עופירת סבון שמתרחשת בעתיד.. זה הכל, סידרה נחמדה, אבל אין מה להשוות. בעיקר מלחמות, אין את הפילוסופיה ואת ההבדלים בין המינים שיש ב- ST. ומעל הכל, אין את ההתעמקות בפרטים שיש בST!! בכל מקרה היה נחמד, אבל אני מסכימה מאד עם הטענה שהסדרה היתה צריכה להיגמר עונה קודם..

הלדין

New member
אתה בטוח שאתה לא מתבלבל...

ההבדלים בין המינים ב-"בבילון 5" הגדירו סטנדרטים חדשים בתחום. בהשוואה ל-"בבילון 5", ST רדודה מאד(רוב האנשים עדיין תוהים איך מנוהלת הפדרציה? איך נבחרים האנשים לתפקידיהם השונים? ולמה סקלת העל-חלל משתנה מסדרה לסדרה). "בבילון 5" עקבית ואין בה הרבה חורים בעלילה. יש להודות שאני מסכים בנוגע לפילוסופיה אבל השטויות של מס"ב לא ראויות לכינוי פילוסופיה! היו מלחמות והיו מלחמות- העובדה שהיה ל-"בבילון 5" דגם מסודר ומס"ב כל הזמן אילתרו לא צריכה להירשם לזכותה של הראשונה?

rdaffi

New member
ואפרופו פארסקייפ (או"ט)

בתור מי שהתחיל לראות רק מאמצע העונה הראשונה, הייתי רוצה שמישהו יעשה מאמץ נואש להסביר לי למה בדיוק האיזורים הבלתי ממופים הם בלתי ממופים אם ממילא זה נראה כאילו חצי מהצבא של הפיסקיפרס נמצא שם?

Larik

New member
../images/Emo58.gif

אז ככה! המושג האזורים הלא ממופים הוא מושג שמשתמשים בו ה PEACE KEEPERS להגדיר את האזורים בחלל שהם חקרו(ועשו מפות), שמין הסתם את האזורים הלא ממופים הם לא חקרו(ואין להם מפות עליהם), ואין להם מושג מה נמצא בהם
(אולי לא לכולם, קח למשל את סקורפיוס שהקים בסיס גאמאק באזורים הלא ממופים)
. העובדה שהאזורים הם לא ממופים לא מפריעה להם להיות באזורים האלה. חוץ מזה הייתי רוצה לדעת יותר על איזה פרקים אתה מדבר שבהם ראיתה את כל הפיסקיפרס האלה באזורים הלא ממופים!

rdaffi

New member
בוא נבדוק... (ספויילרים אפשריים)

קרייס והספינה שלו, סקורפיוס (קודם על הגאמאק בייס ואח"כ על הספינה של קרייס), יחידת ההחזרה בפיקודה של אמא של ארין, ובפרק שבו אנחנו רואים פלשבקים מהעבר של סקורפיוס אז גם הקפטן שהוא פגש בו ואני די משוכנע שיש עוד.. אה, ותודה על ההסבר :)

Larik

New member
(ספוילרים)

אחי, מה שאתה מדבר פה זאת העונה השלישית! אני אסביר לך מה בדיוק הספינה של קרייס עושה בשטחים הלא ממופים! ממש בתחילת הסדרה (הפרק הראשון) כאשר קרייטון מגיע עם החללית צעצוע שלו (בהשווא למויה) לאמצע החלל הוא מתנגש בטעות בסייר של האח של קרייס, ומאז קרייס שונא את קרייטון! היה עוד פרק בתחילת הסדרה בה מויה מגיעה לאיזה כוכב בעל אוכלוסיה מדולדלת, שנשלט על ידי מכשף רשע שקוראים לו מאלדיס (מופיע בעוד מספר פרקים מאוחר יותר) והוא ניזון מכאב. המאלדיס הזה כולא את קרייטון במצודה שלו (הנשמה שלו או מה שזה לא יהיה) וגם את קרייס (גם הנשמה שלו, כאשר הגוף נמצא על הספינה שלו) הם נאבקים, מאלדיס נהנה, זאן קוטלת אותו, וכולם נפרדים בשקט, רק הבעיה היא שקרייס התבאס מזה שהוא לא רצח את קרייטון, ומכיוון שקריטון ברח ממנו לשטחים הלא ממופים הוא מחפש אותו שם!

Larik

New member
בסיס גאמאק של סקורפי הוא בסיס

סודי ולכן הוא נמצא שם!

marlo

New member
יש הבדל אדיר בין 2 הסדרות

ממש לא דבר חכם להשוות בין 2 הסדרות.מס"ב באופן ברור עוסקת בכל פרק בנפרד,ואין העלילה תלויה בפרק זה או אחר.למעט DS9. בעוד שבבילון בנתה את העלילה לאורך כל העונות עד לקרב הסופי. וזה גם מסביר את העונה האחרונה הממש מחפירה.למעט גריבאלדי המצחיקול,העונה היתה משעממת. בקיצור אין מה להיתפלסף,כל המשווה בין שני הסדרות חוטא לעיקר,שהוא מדע בדיוני טוב וטהור...וכו´ וכו´ וגומר.....
בכל זאת אוסיף ואומר שבבבליון יש הגזע המדהים מכולם,הכי מרשים בכל סדרות המדע בדיוני שראיתי איי פעם ,,והם כמובן הוורלון. החלליות שלהם פשוט מדהימות.כל פרק שנגע ולו במקצת בוורלון היה מרתק. היה אפילו פרק מענין אחר שבו ראינו אדם כלשהוא,ומסתבר שהוא ממש כמו וורלון.בקיצור לבבילון יש את הזמנים הטובים שלה.

marlo

New member
איפוא שרק תירצי

קאזה וחבר מרעיה.דהיינו כל התוכנות השיתופיות מאגדות בהן מעריצים נלהבים של טרק בפרט ומד"ב בכלל.שם תמצאי את אשר חשקה נפשך

למעלה