שאלה לי אליכם:

שאלה לי אליכם:

מה הריקוד שמצא חן בעיניכם ביותר השנה? (זוגות ומעגל) אני אהבתי מאד את "אודה אודה" במעגל. בזוגות מצא חן בעיני במיוחד הריקוד "בדם אהבתי" אשמח לשמוע את הבחירה שלכם. חג שמח!

תיקון: במחשבה שניה אני מעדיפה

את "חבקי אותי" בזוגות. מצטערת על בלבול המוח

avigal23

New member
אוי קשה...

אם.... מעגלים-תקוותינו זוגות-קשה קשה...גם אני אוהבת את חבקי אותי....אולי יהיה יותר קל אם שלושה מכל דבר....? אז בזוגות-שלושה דברים חבקי אותי הדרך וצימאון סתיו,שום בלבול מוח,זה באמת נורא קשה לבחור... אבל אני אוהבת גם את(פחות חדשים)-קוראסון בבוסתנים וסומבררו...סתם הישנים שאני אוהבת... אח...קשה לבחור...בדרך כלל אני אוהבת את החדשים אבל הריקודי זוגות האחרונים שכתבתי-חמודים...

roieal1

New member
ואני אומר...

זוגות אני לא רוקד לצערי, אבל במעגלים יש מנצח ענק. אמנם תקוותנו ממש יפה וטוב, וכנ"ל אודה אודה, אבל דבש וחלב...תענוג!!
) ומתאים לראש השנה...

mosbar2

New member
הבחירה שלי

במעגלים - הלהקה .שיר נהדר וריקוד מצוין מתוך הסרט הישראלי שאני הכי אוהב וראיתי אותו עשרות פעמים. בזוגות - לא לקחתי ללב של שלמה ארצי.

אני מאד אוהבת...

(לא כל כך חדש)את לי את אהובה ושיר מכל הלב(זוגות) מעגלים: תקותינו-למרות שאני עדיין לא הצלחתי ללמוד את כולו.

kerenhanoh

New member
הריקודים שאהבתי השנה

בזוגות תמיד אוהב את זמן לילה ובמעגלים דווקא אהבתי את אור חדש

האהובים ביותר

במעגלים: השמש תזרח לאהבה, מחול לשלום בזוגות: בבוסתנים, בדם אהבתי, יום חולין, בלב כבד

אז נכון לעכשיו שמתי לב שע"פ הסקר

הקטנטן שלנו הריקוד הפופולארי ביותר כריקוד מעגל הוא תקוותינו ובזוגות-צמאון. האם צדקתי?

avigal23

New member
כן,אני חושבת שאת צודקת...הריקודים

היחסית חדשים....

למעלה