שאלה לי אליכם...

שאלה לי אליכם...

יש איזה שיר של לינקין, שזה שנראה כמו יפני קצת שר, והשאר בסגנון של די ג´יי... אני חייב את השיר הזה, הבעיה היא, שאין לי מושג מה השם שלו או מילה כלשהי ממנו (ראיתי אותו ממש קצת)...

tchch

New member
אממממ...

עוד פרטים אם אתה יכול?... מאיזה דיסק...?

הפרט היחיד שאני יכול לתת לך...

נכון היה שלשום או לפני שלושה ימים איזה טקס של פרסים? (לא יודע איזה...) ולינקין זכו באיזה קטגוריה (שוב לא יודע איזה...) קיצר, הראו לרגע את הקליפ שלהם... כשהסיני הזה שר, והחבר´ה שלו מאחורי מכונות כמו שיש לדי ג´ייס כדי להשמיע מוזיקה במועדונים... זה הפרט היחיד שאני יודע ומכיר...

tchch

New member
אולי זה...

Points of Authority? או שזה... in the end? או... pts.of.athrty זה משהו מאלה שנתתי?

../images/Emo7.gif זה לא אף אחד מאלה...

השיר היה במין מועדון כזה, כשסיגנון השיר לא היה רוק אלא יותר לכיוון הראפ... לא ממש ראפ נטו, אבל יותר בכיוון... ועם אפקטים קוליים וויז´ואלים של יענו "תקיעה" במהלך השיר...

T LaDy ²°°²

New member
אני 99.9% בטוחה שאתה מתכוון ל..

It´s Goin Down של LINKIN PARK ו-X-ecutioners (שהם חבורה של די ג´יים למי שלא יודע) וה"סיני" הזה, אתה בטח מתכוון למייק... בקשר למילים תבדוק באתר הזה (ב"מידע") ואתה תמצא כבר: http://linkin.up.co.il/ מקווה שעזרתי

כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!

ייישששששששש איזה שיר יפהההההההה!!!!!
תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה אני מת על השיר הזה... כמעט משתווה לרמה של ה In the end... אבל יפה בזכות עצמו.

GoLdeN AsS

New member
השיר של לינקין

אני לא בטוח למה אתה מתכוון.... אבל בטח זה השיר הזה עם הסקרצ´ים וזה... X-Ecutioner Style זה השם שלו

למעלה