שאלה לי אליכם

RM43

New member
שאלה לי אליכם

אז אחרי שנתיים שאני עם מישהו ( גרים ביחד הכל טוב ויפה ) פתאום אתה מגלה שמי שאתה גר איתו הוא לא בדיוק מי שחשבת שהוא ,והוא בוגד בך עם החבר " הסטריט " שלו ושיקר לך. זה קרה לי בגיל 23 אחרי קשרים קודמים שהסתיימו רע , חשבתי שמצאתי את האחד והיחיד אבל מסבר שהאחד הזה אינו קיים מה לעשות? מצד אחד, גם אני יודה באשמה ויגיד שבתחילת הקשר ( בחודש השני לחברות ) בגדתי והודתי בכך ונשכח ונסלח ומאז עשיתי הכל כמו שצריך כדי לפצות ( לגור ביחד ,לצאת מהארון בפני המשפחה ) והכל טוב ויפה עד שיום אחד אתה מבין מיהו באמת ! החבר שלי ( או לומר אקס ) מכחיש שהוא היה עם אותו האחד אבל האינסטקים שלי אומרים לי שכן , וגם תספתי אותו בכמה שקרים והכחשות. אז מה לעשות עכשיו?????? אין לי מושג והנורא מכל:כמו אידיוטים קימנו יחסי מין בלתי מוגנים ואין לכם מושג באיזה פחד אני חי עכשיו

Liroy25

New member
קודם כל ברוך הבא! ../images/Emo98.gif

לפני הכל בדיקת איידס! ולו בכדי להוריד את החששות מהלב. דבר שני - צ´מע, אין לי תשובה חד משמעית לתת לך, אבל עושה רושם שמשהו במערכת היחסים שלכם לא עובד טוב. אתה בוגד בו, הוא בוגד בך עם החבר הלכאורה סטרייט, תפסת אותו בשקרים..לא יודע, לי זה נשמע כמו תסריט גרוע של טלנובלה סטייל "רמת אביב ג´". מה שכן אם אתה מרגיש שלא טוב לך, שאתה לא בוטח בבן הזוג שלך, תחתוך את זה בהקדם. כן כן..זה קל להגיד אני יודע..אבל מאיך שאני רואה את זה קיימות שתי אפשרויות: א. להשאר בקשר שלא עושה עושה לך טוב (ותחושת בטן אומרת לי שגם לו היא לא בדיוק תורמת). ב. לחתוך בצורה יפה ולעבור הלאה.

.m

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

בהחלט מצב לא נעים... אבל בוא נפרק את המצב לחלקים: 1. אתה בגדת בו 2. הוא סלח לך, והמשכתם הלאה לשנתיים של זוגיות 3. תפסת אותו משקר לך 4. אתה חושד שהוא בוגד בך עם חבר סטרייט 5. היה לכם סקס בלי קונדום. שכחתי משהו? לא? יופי, אז בוא נמשיך - 1. לא יפה מצדך. 2. כל הכבוד לו, יש כח. 3. שקרים זה דבר מכוער, אבל האם אתה יכול לומר בכנות שלאורך כל השנתיים לא שיקרת לו ולו פעם אחת? אתה יודע, נגיד איזה שקר "קטן" "לבן"? בכל אופן, העובדה שהוא שיקר לך, לא מוכיחה שהוא מזיין מהצד. 5. לך תיבדק, ליתר בטחון... and don´t let it happen again! 4. אתה לא יודע שהוא בוגד בך. אתה חושד. אולי אתה צודק, ואולי לא - אני באמת לא יודעת. אני כן יודעת שאם לא תשאל אותו, לא תקבל תשובה. וכמו שכתב amet בני זוג צריכים להיות מסוגלים לדבר על ה-כ-ל, אחת יש שם בעיות עמוקות וגדולות יותר מסקס חיצוני. בכלל, נוצר אצלי הרושם שאתה מחפש דרך החוצה, כי לא טוב לך. זה מאוד בסדר לומר "צ´מע, זה לא עובד בשבילי יותר, סורי" וללכת, גם בלי להאשים בבגידה. שיהיה
mai

old crow

New member
לא מסכים עם מאי

(ובעקיפין עם amet) על "בני זוג צריכים לדעת לדבר על הכל" - צריך לדעת לא לדרוך אחד לשני על היבלות וצריך כבוד הדדי, השאר בא מעצמו - ובינך לבין בן זוגך הלך הכבוד ונשארו יבלות עם קצפת בדיקות איידס (נא לחזור על הבדיקה בעוד שישה חודשים). תחתוך.

Revolution kid

New member
../images/Emo8.gifברוך הבא...../images/Emo70.gif

טוב, קראתי את מה שכתבת וקראתי גם את התשובות של ידידיי המלומדים. מה אני אגיד לך.. אני חושב ששימוש בביטוי "תחתוך" לא כ"כ במקום, לא יודע, לא שמעתי את כל הסיפור, לא שמעתי את הצד שלו. העניינים נראים גרועים ממה שכתבת, אבל שוב, אני לא יכול לתת חוות דעת כ"כ חותחת (טוב. אתם יודע למה התכוונתי
) ממקום כ"כ רחוק. אני חושב שכדאי שתתיעץ עם אדם אוביקטיבי שקרוב לשניכם.. והוא יתן לך תשובה יותר מאתאימה מתשובה שתקבל בפורום

Liroy25

New member
אין דבר כזה "אדם אובייקטיבי

שקרוב לשני הצדדים". עצם הקרבה שלו לשניהם מבטלת את האובייקטיביות. אני כן חושב שהמילה "תחתוך" היא במקום כאן. הבחור מספר שסך הכל לא טוב לא במערכת היחסים, הוא מרגיש שזה לא זה מבחינתו אז מה זה משנה מה הצד השני חושב? אין ספק ששיחה טובה יכולה לפתור הרבה דברים, אבל אם למרות זאת הוא מרגיש לא בטוח בבן זוגו אז למה בכוח?

Revolution kid

New member
לא רוצה לעסוק בספקולציות אבל..

לפי דעתי זאת טעות לזרוק כזאת מערכת יחסים ארוכה, צריך לשבת ולדבר אולי העניין פתיר. חוץ מזה לדעתי קשה לתאר את מה שוקרה שם בהודעה בפורום, כך שזה מידע מועט מידיי, שוב לטעמי, כדי לייעץ לו עצה חותכת.

Yaniv-DC

New member
שכחת מילה.

צריך להיות "מערכת יחסים ארוכה של שקרים" ולא כפי שנכתב.

guy1974

New member
הפרדה...

כל אחד יכול להביע את דעתו ולזרוק לך עצות.... אז גם אני יעשה זאת... מה הלב אומר??? האם אתה מסוגל לסלוח ולשכוח לו? (כמו שהוא סלח לך בהתחלה-למרות שאני מבין שיש הבדל גדול-אז זה היה רק תחילת הקשר) אני חושב שהנושא שקיימתם יחסי מין ללא קונדום הם כרגע נושא נפרד לחלוטין - נכון זה מלחיץ אבל לפי דעתי הוא לא קשור לנושא הבגידה (מילה כבדה) ורק בדיקה תשחרר אותך מהפחדים (שלא נדבר על הפחד מהבדיקה עצמה
) תבדוק עם עצמך אם אתה חושב שתוכל לסלוח? האם תוכל לתת בוא את האמון מחדש? האם אין בך רגשות "נקמה"? (אני גם יבגוד עכשיו = נקמה מסוימת) האם אתה חושב שיש מקום לפתוח שיחה רצינית ועמוקה על מהות הקשר, רצונות של כל אחד מהקשר ומהמיניות שבו ולראות לאן הדברים יובילו, אני חושב שאחרי שנתים אומנם זה מאוד פוגע ואם יש מקום כן לסלוח זו החלטה שלך והאם להעלות את הנושא לשיחה... בכל מקרה שיהיה בהצלחה. גיא.

RM43

New member
תודה לכולכם על העצות הכנות ועל

מילות העידוד אז אתול ישבנו עם "גורם שלישי " שגרם לי להאמין שבאמת הוא לא בגד בי ולגבי הקטע שהוא שיקר לי הוא התנצל 70 פעם ואומר שנהג בטיפשות. אבל זה עדיין לא מספיק יהיה קשה ( עם בכלל ) לאחות את הקרעים
הסכמנו על כך שבשבוע שבועיים הקרובים ניתן אחד לשני יותר ספייס ( לא מבחינה מינית )אלא חופש ללכת לאן שרוצים עם החברים שלנו ויהיה לנו זמן להתגעגע האחד לשני. נקווה שזה יעזור והכל יסתדר. עד אתמול חשבתי לוותר על הקשר -ואני עדיין לא שלם לגביו אך אני רוצה לתת את הצאנס האחרון כי בכל זאת יש כאן עדיין אהבה.

Liroy25

New member
מאחל כי תצליחו לאחות את הקרעים

ואת הפצעים. בכל מקרה תזכור שאנחנו כאן בשבילך!

amet

New member
אני חושב שזה הדבר הנכון

לעשות, אומנם כן זה יהיה לא קל, וקצת קשה, אבל אתה מכיר אותו ואני מאמין שאתה יודע למה הוא מסוגל, ובכל פעם שיעלה בך בקול השלילי תאמר לו את החיובי זה יעזור לך לא להכנס לפחדים מהדברים הקטנים, שמופיעים לנו במחשבות בלי שנשים לב, אבל אני מאמין שתצליח האהבה מביאה אהבה בהצלחה

למעלה