שאלה לי אליכם

לימונדה

New member
שאלה לי אליכם

אוקיי אז השאלה הראשונה שלי- מישהו יודע מה תאריך הלידה המדוייק של אסף? השנייה- למישהו יש מושג באיזה תאריך יוא הגילוי מצבה ובאיזו שעה? והשלישית- אני מניחה שגם אם מישהו יודע הוא לא ייתן את זה סתם באינטרנט ובכל זאת- למישהו יש מושג מה האימייל של משפחת רמון או אחד מבני משפחת רמון? תודה רבה לכם מראש!

r o n i1

New member
אז ככה...

הגיל של אסף 15 תאריך אני לא יודעת.. סורי גילוי המצבה אין לי מושג ולא נראה לי שיכניסו.. נראה לי שעדיין הם צריכים פרטיות בקטע כזה וזו תהיה חוצפה לבוא כי הם הקדישו את השבעה שאנשים יבואו ואפשר לבוא גם בימים אחרים. איימיל שלהם יש בפורום אילן רמון בוואלה יש באיזה הודעה איימיל של המשפחה.

new Love

New member
../images/Emo4.gif

אני לא מוצאת את הפורום בוואלה, את יכולה לשים פה קישור בבקשה? תודה מראש.

אל תכעסו אבל . . .

נ ס ח פ ת ם ! ! ! אתם לא חושבים שזו חדירה לפרטיות לכתוב לאי מייל האישי של המשפחה?!? אם הם היו רוצים שיכתבו לכתובת הזו הם כבר היו דואגים לפרסם אותה. נו באמת!!! ולגבי תאריך גילוי המצבה... תספרו 30 יום מיום הקבורה כולל יום הקבורה אבל שוב פעם... בשביל מה? כדי לנסוע לשם? אתם לא מבינים שזה האבל הפרטי שלהם?!? כי בשורה התחתונה הם אלה שימשיכו בלעדיו ולא אף אחד אחר כי בסופו של דבר אנחנו המשכנו בשיגרה שלנו עם כל הכאב והצער. הם צריכים את הזמן הזה לעצמם. ותעזבו את אסף בשקט. מה זה?!? פתחתם פה מועדון מעריצים?!? בשביל מה אתם צריכים את התאריך לידה שלו? אולי גם תבדקו את המידת הנעליים שלו?

ריילי

New member
אני מסכימה איתך ב 100 אחוז!

דיי תעזבו אותם! הם לא בחרו להיות "באור הזרקורים" הם לא רוצים פרסום הם רק רוצים להתמודד! תנו להם! ובאמת תעזבו את אסף! דווקא שלו הכי קשה להתמודד תראו מה אתם עושים!

r o n i1

New member

אתה צודק אבל מה לעשות שיש אנשים ואני בינהם שיותר קל לכתוב לאנשים בגילך.?? זה לא שאני אכריח אותו לענות ךלי או משהו פשוט אני ככה מוציאה רגשות.. זה לא שאני אשב ולא אעזוב ת'מחשב עד שהוא יענה לי.. אני מבינה שהוא באבל הפרטי שלו וצריך שקט.. זה לא שאני מתקשרת/ באה אליהם כל הזמן.. לכתוב לא הורג! אבל עדיין אתה צודק.

לימונדה

New member
טוב תשובות להאשמות הנ"ל

* לא, אני לא מתכננת לבוא לגילוי מצבה- אני מודעת לעובדה שזה אבל פרטי שלהם. מאחר ואני גרה מאוד סמוך לבית העלמין, אני רוצה ללכת לשם ולשים שם מכתב לפני גילוי המצבה (זו הסיבה שאני צריכה לדעת תאריך ושעה). *לגבי אסף- אני פשוט רוצה לדעת אם הוא בכתה י' או ט' זה הכל! זה לא שאני מעריצה שלו או משהו בסגנון... *לגבי האימייל- כן, אני רוצה להראות להם שאכפת לי, ולא אני לא חושבת שלשלוח תנחומים נחשב לחוצפה. תודה ויום טוב.

למעלה