שאלה לי אליכם..

psaydack!

New member
שאלה לי אליכם..

מה הוא הפוקמון ההכי חמוד לא הכי מעודף עליכם אלא הכי חמוד לדעתי פסיידאק וולפיקס

טל16

New member
הכי חמודים:

ברור שג`יגליפאף ואיבי!!!!! וגם טוטודייל!!!!

rocket

New member
הכי מתוק הוא...

ג`יגליפאף האחד והיחיד!! חוץ מזה אני אוהבת גם את איווי, את וולפיקס, את פסיידק ואת ארבוק!!! לא לצחוק! אני חושבת שהוא ממש חמוד...

טל16

New member
ארבוק...

אני מתה עליו! אני בהלם ששכחתי להוסיף אותו לרשימה שלי... ואני אוהבת גם את אקנס!!!!!! את היית שרבתי עם זאת שאמרה שאני מוזרה כי אני אוהבת את ארבוק? (היא אהבה את העכברוש החשמלי הקרצייה...ואני מוזרה! go figure...) בכל מקרה שכחתי גם את איפי המתוק (אספיון) אז... טל נ.ב. זה לא יקרה יותר! מבטיחה!

Dragonite

New member
אצלי זה דיי ברור...

טוב, זה דיי ברור מי הפוקמון האהוב עלי, ולדעתי הוא גם בין הכי חמודים... למי שעדיין לא קלט, שיסתכל על הניק שלי; Dragonite!!! חוץ מזה אני חושב שמיו ממש, אבל ממש חמוד, אבל הוא לא מופיע בסדרה (גם דרגונייט הופיע רק איזה 5-6 פעמים)... חוץ מזה אני חושב גם ששלושת המתחילים (של RBY!) נורא חמודים, וגם ג`יגליפאף.............. אתם יודעים אגב שמיוטו ואולי גם מיו יופיעו בסרט הרביעי (והאחרון?) של פוקמון, שהשם שלו עדין לא ידוע...

pokegirl

New member
ללא ספק

רייצ`ו (!) וגם צ`ארמנדר... ואלי גם מיו (אפילו ש*הם* אומרים שהוא הרג את אמא של ג`סי...) לדרגונייט- גם לי אמרו שהוא יהיה האחרון... בקשר למתי יגיע הסרט החדש- קניתי וכבר הספקתי לראות את הקלטת של הסרט הראשון ושם יש פוסטר (של הסרט החדש) שבו כתוב שזה ב-21.12... באסה!!!

למעלה