שאלה לי אליכם......

צוחה

New member
שאלה לי אליכם......

שאלה זו פונה יותר למי שיש את המאטריקס על DVD בסוף הסרט רואים את ניאו מדבר עם מישהו בטלפון הציבורי..... עם מי הוא מדבר ? בהתחלה אני חשבתי שהוא מדבר עם בן אדם, כמו שמורפיוס דיבר איתו, אבל אז שמתי לב למה שהוא אמר (im going to show people a world wothout you) אז עם מי הוא מדבר ? מכונה ? האיש שבנה את המאטריקס ? עם מי ??? נ.ב זוכרים את הילד הקירח שכופף את הכפית ? (there is no spoon.....) אתם יודעים איך קוראים לו בכתוביות ? Spoon Boy היהיהי

IC4

New member
פאק רשמתי לך הודעה

ואין לי כוח לרשום שוב אז בקצרה: הוא מדבר אל המכונות השאלה שלך לא פונה למי שיש לו את הסרט על DVD , יא סנוב :) והילד שהשתמש יותר מדי במרכך שיער - תבדוק ב IMDB.COM

S__A

New member
למה רק אלו שיש להם ב-DVD ??

יש לי גם בוידאו וגם למחשב בפורמט VCD ובשניהם רואים את ניו מדבר בטלפון, אני אישית חושב שהוא מדבר עם הסוכנים. I didn´t come here to tell you how this is going to end. I came here to tell you how it´s going to begin. במחשבה שניה הוא יש אפשרות שהוא גם מדבר אל הצופים [שימו לב להדגשה שסימנתי בציטוט]. ועוד משהו נחמד, בסקריפט המקורי שהורדתי מהאתר של The Matrix Online בסוף של הסרט אחרי שניו עף אל השמיים, כתוב בתסריט שילד אחד אומר לאמא שלו : Mom, its a bird, a plain, its nio. אז לכותבים יש חוש הומור ?

S__A

New member
ההדגשה היתה אמורה להיות על ->

I came here to tell you

RedStorm

New member
..........סוכנים סוכנים...

I know you´re real proud of this world you´ve built, the way it works, all the nice little rules and such, but I´ve got some bad news. I´ve decided to make a few changes. לא מהגירסה המקורית

למעלה