../images/Emo12.gifאוקיי אז ככה...(זה ארוך)../images/Emo178.gif
*באתי בשליחות המנהל* חחח
מה נחשב הערצה בעיני
להעריץ בנאדם זה להעריך כל צעד שהוא עושה לא משנה אם זה לטוב או לרע. להתאהב בהכול... בקול, בהתנהגות, בלבוש, ושירים.
האם אפשר למדוד הערצה לזמר מסוים
(ובתוך התשובה הארוכה הזו נמצאת גם התשובה לשאלה- מה הם הגבולות שלכם
) לא חושבת. יש אנשים שלדעתם הערצה לבנאדם כלשהו זה טיפשי ופתטי אז אם הם יראו מעריץ שהולך ברחוב עם חולצה (לדוגמא-) של בריטני ספירס זה יראה להם 'מעריץ פנאטי' ובשביל אנשים שללבוש חולצה של מי שהם אוהבים ברחוב לא נראה כזה 'ביג דיל' יבינו שלובש החולצה אוהב את דמות החולצה אבל חולצה לא יכולה להשפיע. בקיצור הסתבכתי עם עצמי בקטע הזה
הכול תלוי כמה זמן ומאמץ משקיעים להערצה. יופי! זה משפט המחץ שלי בכל הזיבול שכל הזה. הערצה נמדדת על ידי השקעה של זמן ומאמץ לאהוב ת'בנאדם
איזה סוג מעריצה אני
אני לא מעריצה פאנטית, קודם כל לשם הרקורד- אני מעריצה את כריסטינה אגילרה
ואני קונה דיסקים שלה, DVD, חורשת על השירים, יודעת חלק בעל פה, יש לי המון פוסטרים שלה אבל אני לא תולה אותם בחדר... אני אוהבת להדביק בקלסר שלי וכאלה
ואני לא מעריצה ש-קונה חולצות שלה
,וכל פעם שאני שומעת ת'שיר שלה באיזה ערוץ מוזיקה אני מתחרפנת
, וגם אם יצא לי לראות אותה במציאות אני לא מאלה שיתעלפו חח.. אני אנסה להתנהג כמה שיותר בטבעיות, לא אצרח ולא אקפוץ עליה, ולא אפחיד אותה בכל דרך אחרת שמעריץ פאנטי היה עושה
כלומר אני אוהבת אותה-מאודדדד אבל במידה מסוימת של שפיות
עד איפה אני מוכנה ללכת עם ההערצה שלי
אוקיי זו שאלה קשה. ניסיתי לשכנע ת'הורים שלי שיטיסו אותי להופעה של כריסטינה (וג'סטין טימברלייק- בימים אלה!!!) כי טיסות לא עולות לנו כסף... וזה רק ללילה אחד... אבל זה גם עולה מלון ואוכל וכרטיס להופעה וזה דורש המון כוחות ואני גם לא יכולה לטוס לבד ולהסתדר בארץ זרה אני כולה בת 14... לכן זה היה רעיון מוזר ומטורף מצידי בכלל לחשוב על אפשרות שיסכימו לי. אבל תמיד טוב לנסות. (נראה לי שזה הדבר הכי רחוק שקרה לי עד עכשיו)
בקשר ל-האם אתם חושבים שזה נכון שאומרים שהערצה לפעמים לאדם מסויים נובעת בגלל שאנחנו לא מסוגלים.. ואין לנו אומץ "ללכת על זה"
אמממ אני יודעת שהערצה שלי לכריסטינה אגילרה לא נובעת מהסיבה הזו. אני לא אוהבת אותה כי לי אין קול יפה ואני לא מסוגלת "ללכת על זה" אני לא רוצה ללכת על זה. אני לא בקטע של שירה בכלל. אני אוהבת לשמוע אותה שרה וזהו
הערצה היא סתם דבר שקשור לפנים יפות קול סביר בלי שום עניין אישי מעבר..
ממש לא
זה בהחלט עניין אישי ולא רק קול ופנים יפות. עם הזמן אתה מתחבר לסלבריטי שאתה מעריץ. תומך בו בהחלטות שהוא מקבל בחיים. משתתף איתו בצער או בשמחה אפילו אם הוא לא יודע את זה, וזה ממרחק של כמה שעות טיסה נחמדות... העניין הופך לרגשי ומשמעותי. וככול שהערצה למישהו מתגברת, ככה ההערצה יותר אישית ומיוחדת.
מי שקרא את כל זה מקבל צל"ש אישית ממני