שאלה לי אליכם

קאריני21

New member
שאלה לי אליכם

תגידו, גם לכם קורה שאחרי הרבה זמן מול מאוורר או משהו נתפס לכם הצוואר או כואב לכם השכמות? או שזה רק אצלי??

gaia20

New member
זה קורה לי, אבל

לא רק כשאני עומדת מול המאוורר, אלא בכלל שאני נמצאת במקום ממש קר הכאבים בשכמות זה סיוט... אני משתדלת לא לעשות את זה לעצמי, אבל אני חייבת מזגן, אני פשוט נמסה בימים האלו, ממש חם לי... בכל מקרה- לא רק אצלך....

קאריני21

New member
הכי מצחיק ש ...

אף פעם זה לא קרה לי. רק היום .... ישבתי כנראה יותר מידי זמן עם מאוורר מכוון לעורף שלי ... ופשוט הגעתי הביתה עם צוואר תפוס וכואב, וכאבי ראש
במזגן זה לא קורה לי בד"כ. אני אוהבת מזגן. החום הזה רק הורג וקוטל אותי. ככה שאני .... כמו הגברים
חייבת מזגן!!

gaia20

New member
החום...החום...../images/Emo178.gif

אמרת מזגן- קנית אותי.... הימים האלו, במיוחד הלחות הזאת, זה גומר אותי, אני יושבת בבית שעות עם מזגן, אני ממש מתבאסת לצאת החוצה...

קאריני21

New member
אוף!

אוייי הלחות הזו ... מעוררת אצלי את הכאב בברך
ההורים שלי קמצנים
לא רוצים מדליקים מזגן ... בעעע..... אז סובלים קצת את החום .... או אם אני יוצאת ... אני מנסה להיות כמה שפחות בחוץ ויותר במקום ממוזג. אין מה לעשות ... מזגן על קור, זה החיים שלי
אה כן, אני גם אוהבת את החורף!!! (למרות שזה עושה לי כאבי ברכיים)

gaia20

New member
חורף

אני כבר מחכה לחורף, אני כל כך אוהבת את החורף... בגדים ארוכים... ושמיכת פוך מגניבה כזאת... לפי החום שהולך בחוץ, אפילו בשעות האלו, נראה שיש לי עוד זמן לחכות... ד"א, לא רק ההורים שלך קמצנים במזגן... אמא שלי לא יכולה לראות מזגן דולק מעל 4 שעות.....

ל3

New member
אני דוקא

מעדיפה את החום- אל תכעסו. החורף הוא אפלולי מדי בשבילי. אני אוהבת שמש, חום , ארטיקים, אבטיח. מבחנתי קיץ כל הזמן!

ל3

New member
למרות ה-../images/Emo42.gif

היוקדת- יש הרגשת חופשיות, שמחה, קלילות ( לפחות זה אצלי) ואת השמש אני מנסה לחוות מרחוק בלבד ואם אפשר רק דרך החלון אבל זה האור שהיא מפיצה, האור...........

קאריני21

New member
מי זה אוהב ../images/Emo42.gif פה?

תצאי בחוץ! עויין
אבל אבל אבל .... חם בחוץ! מזיעים! מסריחים! הזיעה נוטפת מכל מקום בגוף...זה פוי ... זה מגעיליישן ... אבל אם שירי שלנו אוהבת
... אז
גדולי לשירי! קטע מהסרט "סבבה" : "יש לי פטור משמש" "מה זה??" *מבטא פרסי* "פטור משמש" "אתה עושה צחוק משם שלי? מה אתה חושב שאני עשוי מגלידה...רולדה..." *מבטא פרסי*

gaia20

New member
הכי נוראי....

זה לצאת מהמקלחת... סופסוף מריחים כמו פרחים.... 5 דקות אחרי המקלחת המגניבה, שוב מזיעים...דביקים.... ואז...שוב מקלחת.... לפני חודש עשיתי שיא של 4 מקלחות ביום אחד... מה תגידו על זה???? שירי, את לא נשרפת? אני תוך 5 דקות בשמש הופכת לעגבניה מהלכת.......

ל3

New member
האמת שכן

וגם בגלל ששתינו בהירות. אבל האושר שהשמש גורמת לי שווה הכל!

gaia20

New member
השכן שלי צחק עלי

לפני כמה ימים הוא אמר שאני מסנוורת את הקירות, ואם אני יעמוד ליד הקיר במשחק מחבואים, אני בטוח אנצח.....

קאריני21

New member
../images/Emo6.gif

אוייי מצחיקולות!!
שם שלכן מצחיק אותי מאוד! אני גם לבנה ... אבל יש לי מאין פיגמנט כזה ... שאפילו אם אני מורחת קרם הגנה, אני אומנם לא אשרף, אבל אני אתפוס צבע.

למעלה