שאלה לי אליכם

oketz1

New member
שאלה לי אליכם

איזה כרטיס רשת מבין הכרטיסים הבאים אתם מעדיפים CNET, 3COM או INTEL בבקשה נמקו את תשובתכם. תודה

קוריש

New member
3COM

ברטיסים אמינים, עובדים ללא דופי. (וזוהי רק דעתי) לדעתי הם הכרטיסים היותר יקרים. לאיזה צורך?

oketz1

New member
איך CNET לדעתך ?

האמת שגם אני חושב , אבל תגיד לי בבקשה איך CNET איך הם נחשבים היום בשוק לכרטיסים טובים ,ממוצעים ? או יותר מזה קיבלתי אותו כשהתחברתי לADSL ואני חייב לדעת אם קיבלתי משהו טוב או סתם זבל .

antidot

New member
--->

לדעתי INTEL לא יורדים מהרמה של 3COM. אני עובד רק עם שני הסוגים האלה ולא זכור לי שאי פעם הייתה תקלה הקשורה לכרטיס רשת. כרטיסים של שתי החברות מהירים ואמינים. היתרון של 3COM הוא התמיכה בסטנדרט של PXE BOOT (אתחול המחשב מהרשת) שנוח לרשתות על בסיס 2000 בשביל התקנות של מערכת הפעלה דרך הרשת. אבל למשתמש הביתי הנושא לגמרי לא רלוונטי. יצא לי לעבוד עם REALTEC ו CNET וללא ספק INTEL ו-3COM לוקחים אותם בגדול. Antid0t

dts

New member
סלח לי ANTI אבל

גם אני עבדתי עם כל סוגי הכרטיסים הנ"ל ואני לא מצליח ליראות איך אינטל ו 3COM לוקחות בגדול ואל תיתן לי דוגמא של רשתות גדולות ומורכבות. מיקרה פשוט יותר של רשת NT עם כ 10 תחנות

antidot

New member

duke4you

New member
אממ

מתוך הסיכום שהופיע בTom´s hardware For home users who want the best all around performance we would suggest the 3C905C-TX וגם For business and IT shops who are running Windows 95/98/98SE/ME the choice seems clear with the 3C905C-TX אכן כרטיס מעולה, יש לי 2 כאלה בבית. מומלץ. ותודה לantidot על הלינק.

למשל - כרטיס של CNET סירב להתעורר

מ- Stby, ועקב כך המחשב "קפא" מפעם לפעם מבלי שהבנתי מדוע. עוד דוגמא - כרטיס של Realtec פשוט לא הניח למחשב שלי לכבות את עצמו! ממש כך - המחשב היה תמיד מבצע Restart. רק כשהחלפתי (לגמרי במקרה) את הכרטיס -גיליתי שזו לא היתה בעייה בספק, וגם לא בלוח האם. אותו כרטיס של Realtec, שהיה אמור להיות 10/100, מעולם לא הגיע למצב של 100mbps אלא אם כן אילצתי אותו. Autosense היה תמיד מביא אותי למהירות מינימום של 10mbps/Half duplex. הכרטיסים של 3com ואינטל, בנוסף לכך שלא סובלים מאף אחד מהסימפטומים הנ"ל, תומכים ב- Remote Wakeup - שהיא תכונת חובה לכל מי שמעוניין לנצל את אופציית ה- Stby במחשב שלו. זאת בנוסף ל- Remote Boot שגם הוא חובה למי שמעוניין לשתף מערכת הפעלה אחת על רשת של תחנות עבודה "ערומות" לגמרי (אם כי אני אישית לא נתקלתי בצורך כזה).

למעלה