שאלה לי אליכם...

ares chosen

New member
שאלה לי אליכם...

ותהיו כנים ולא משוחדים (למרות שזה קצת קשה במקרה הזה) אם היה קרב בין זינה להרקולס מי היה מנצח? (השאלה לקוחה מראש 1) אני אישית חושבת שארס
היה מתערב באמצע ועושה מהשו שהיה שובר את החוקים... לאאאא סתם בצחוק.. אני אישית חושבת שזינה היתה מנצחת כי היא נלחמת באותה רמה של הרק עם הכוחות שלו, ומכירה הרבה יותר טריקים ממנו

canimal

New member
הוא כבר ניצח אותה - לא?

אבל לדעתי זה עלוב כי היא כל כך יכולה לכסח לו את הצורה. יש לה פי 20 יותר skills

ares chosen

New member
אני מדברת על קרב אחד על אחד...

בלי כל מיני דברים... בלי סיפורים ודברים כאלו... ממש חרב מול חרב...

*זינה*

New member
מה קרה לך אני גומרת עליו... ../images/Emo23.gif

ובכן... מן הסתם זינה!!! יותר שווה יותר מתוחכמת יותר יפה
, זינה

ענבר1

New member
אנשים אתם משוחדים ../images/Emo2.gif

ברור שהרקולס ינצח אותה הוא חצי אל!!!! ללא שום ספק שזינה הייתה נותנת לו קרב אמיתי ומתיש עד הסוף אבל הוא היה מנצח אותה לבסוף למרות שאני מאמינה שארס אהובי (שרון תקבלי את זה כבר) היה מתערב איכשהו אבל אם זינה הייתה הבת של חצי אל כמוהו היא הייתה גומרת עליו ללא ספק היא יותר ערמומית וכישרונית

ares chosen

New member
אם כך ענברוש´

אם ארס (אהמ.. אהמ..) היה מתערב אז אין ספק שזינה היתה מנצחת... עם כל הכבוד להרקולס שלנו אל שלם ותמותה כמו זינה עליו זה ניצחון ודאי לאל ולנסיכה הלוחמת...

blackwolf

New member
הוא כבר ניצח את ארס בעבר,

אם כל מיני טריקים אמנם, אבל הוא ניצח. אני חושבת שהרקולס היה מנצח, למרות שאני אישית בעד זינה ( של העונות הראשונות, לא האחרונות ). ובקשר לזה שהיא חצי אלה, לא היה איזה פרק עם הפיוריז שבו היא הוכיחה שיש איזושהי אפשרות שהוא אבא שלה? היא אפילו הראתה שהיא שווה לארס בקרה אחד על אחד ( הממ. אם היא שווה לאל, אז אולי היא כן יכולה לנצח את הרקולס... מחשבה מעניינת )

Dafi the Mighty

New member
בקשר לפיוריס.

יש כאלה שחושבים שהוא האבא שלה. בפיוריס, היא ניסתה להוכיח לפיוריס שהוא אבא שלה, כדי שהן יעזבו אותה. אני אישית לא חושבת שהוא האבא שלה, ואם הוא היה אבא שלה, זה היה יכול להיות דיי, הממ, מגעיל. מלבד זה, נא לא לשכוח שזינה גברה על אלים. אבל אני אישית חושבת שהם באותם כוחות, אי אפשר לדעת מי ינצח.

blackwolf

New member
אני גם לא רוצה שהוא

יהיה אבא שלה ( חס וחלילה ), אני בעד שהם יהיו ביחד.

Dafi the Mighty

New member
זה תלוי.

כזכור לחלק מאיתנו (למי שראה את הפרק השני עם זינה בהרקולס) זינה כמעט הרגה אותו אילולא הילד הזה שבא וגרם לזינה להרביץ לו... ואז הרקולס השתלט עליה. אבל הם שווים בכוחות, כמו שאיולאוס אמר: "הלוחם היחיד שאני מכיר שנלחם טוב כמוך הוא הרקולס." (או משהו כזה לפחות). אם שניהם ילחמו נגד זה, אי אפשר לדעת מי ינצח...

ares chosen

New member
אני חייבת להגן פה על ארס לרגע...

ארס לא ניצח את הרקולס עד היום בגלל שהוא (פחד זו מילה חזקה) חשש ממה שזאוס היה עושה לו... והפיורייז.... חלק אומרים שארס נתן לזינה לנצח... חלק מאמינים שהוא אבא שלה וכמו שדפי אמרה זה יהיה ממש ממש חולני לעשות דבר כזה אבל בהתחשב במיתולוגיה היוונית... הכל אפשרי ועוד עם ארס..
(אפרודיטה + ארס = קופידון) בכל מקרה הוא לא אבא שלה לפי דעתי ואני עדיין חושבת שהיא היתה מנצחת בגלל הכישורים שלה...

Dafi the Mighty

New member
כן, זה נכון.

ארס תמיד חשש מהתגובה של זאוס. לדוגמא, בפרק בהרקולס "יום הדין" סטרייף היה יכול להרוג את הרקולס אבל זאוס לא היה בא ועוצר את זה. גם בפרק God Fearing Child, ארס אומר שהוא תמיד ריחם עליו כי הוא חשש מהתגובה של זאוס.

ענבר1

New member
מחשבה מזעזעת ../images/Emo7.gif זינה וארס אב ובת

פשוט מבחילה אותי המחשבה

blackwolf

New member
אני לא חושבת שצריך להתחשב

במיתולוגיה. הרי כותבי הסדרה התעלמו ממנה לחלוטין. הדבר הכי ברור זה שבמיתולוגיה הרקולס הוא איש חזק וטיפש. אבל גם אם מתעלמים מזה, יש עוד מלא פרקים שלגמרי מבלבלים את המיתולוגיה. הפרק שהכי הרג אותי ( למרות שזה לא קשור למיתולוגיה ) היה פרק שבו זינה עוזרת לדוד לנצח את גוליית.

XenaBoy

New member
גם בסדרה זה ככה ... ../images/Emo19.gif

גם בסדרה הרק לא כזה חכם. טוב הוא חכם... אבל לא כמו זינה שלנו ! מתי אתם זוכרים שהייתה לו איזה תחבולה גאונית, או שהוא ידע לזהות התקפה מתקרבת. תמיד מפתיעים אותו מאחור והוא נותן לכעס ולצער שלו להשתלט על מחשבותיו ... ורק בסוף כי הוא חזק אז הוא מנצח. זו דעתי לפחות

canimal

New member
הם נותנים לו חוכמה של מתי ואיך

לעשות תדבר הנכון אבל סך הכל הוא אידיוט

blackwolf

New member
הסדרה הייתה יכולה להיות הרבה יותר

טובה אם לקווין הייתה טיפה של כריזמה, אבל הוא בכלל לא מעניין. הוא גם לא שחקן משהו.

xena 17

New member
לדעתי שניהם חזקים ולשניהם יש

כוח אבל כמובן שאני בעד זינה כי היא יותר מתוחכמת והיא מכירה יותר שיטות לחימה מאשר הרקולס. שני

למעלה