שאלה לי אליכם.

שאלה לי אליכם.

אתמול היה ערב מגמת מוזיקה של תיכון גלילי. מישהו אולי זוכר איזה שירים הם שרו שם? כל מה שאתם זוכרים תשפכו בבקשה.. =] תודה רבה.

6gaia9

New member
אווי ואווי

אתמול שמעתי בערך 2000000 פעם איזשהו שיר שגל סדבון היה צריך ללמוד בעל פה לער מגמה ... וזה נורא ... כאילו אין לי משהו נגד השיר , ב5 פעמיים הראשונות הוא אפילו היה נחמד אבל ב200 האחרות הוא כבר היה מ-ע-צ-ב-ן !!! ואם את מאוד רוצה אולי אני יכולה לברר לך ...

חחחח =]

ת'אמת אני אשמח אם תבררי לי. ולא רק את השיר שלו, בכלל את כל השירים שהיו שם, זה באמת חשוב.
רבה רבה רבה

BritGirl

New member
טוב אז ככה:

Whishing i was there Johnny be good only when i sleep (עם חמש בנות כאלו שישבו) Sweet child o mine let's get loud גן מאיר אני רץ somebody to love purple haze iron lion zion ועוד כמה...

BritGirl

New member
חחח על"ד... איך הייתה ההופעה? וגם..

מה השיר שהכי הכי אהבתם?

ARMOR KING

New member
וואי קשה לבחור...

תגידי, את מהמגמה? הכי אהבתי את מחרוזת שיער... somebody 2 love U R just 2 good 2 B true ועוד מלא... אבל בעיקר אלה...

ARMOR KING

New member
טוב אני אוסיף...

פאנטום האופרה לוח וגיר מחרוזת שיער (hair, aquarious,good morning starshine,let the sunshine ועוד אחד שנראה לי קוראים לו manchester england) U R just 2 good 2 B true דמיונית ain't no mountain blackest eyes אהה, והשיר שגל סדבון היה צריך ללמוד היה בטח old and wise הייתי אמור להופיע גם, אבל הקטע ירד... ושכחתי את כל השאר :)

"עם חמש בנות כאלו שישבו שם"

מה את משחקת אותה? את היית אחת מהן. ואני מוכרחה לציין שהחלקים הכי מיותרים בערב מגמה ובכלל, היו החלקים עם הזמרות משכבת י'. פשוט היה משעמם- בלי להעליב כמובן.

ARMOR KING

New member
??

חלקים של הזמרות משכבת י'? הן הופיעו רק בקטע אחד......... וגם, אני חושב שהיה מצוין (אלא אם היית בערב, זה היה ארוך והסאונד היה גרוע)

אני מבססת את דעתי גם על המופע הקודם

הרבה מהזמרות נטולות כשרון ונטולות אישיות. מגמת המוזיקה אולי מפיקה הרבה כשרון, אבל מלאה בבנות מושתנות שאותן להרבה אנשים אין רצון לראות על הבמה. (כמובן חוץ מכמה שאני מעריכה באופן אישי)

דיברתי בעיקרון

על חמשת הבנות ששרו (חוץ מיוצאת מן הכלל אחת) את רוב הבנות במגמה אני מכירה (אם זה מקרוב או לא) ויש מספיק יוצאות דופן, אבל התחרותיות שם פשוט מגעילה. ככה שאני אישית מעדיפה לצאת לשירותים בזמן השירים שלהן. אבל זאת רק אני..

למעלה