שאלה לי אליכם..

McKoogel

New member
שאלה לי אליכם..

מה קורה עם האלה שדרסו את ההוא ( נו שנתן להם את הפלא וסיגריות) מה קורה איתם.? עונש מוות? 20 שנה? כלום?

cold fire1

New member
מה קשור עונש מוות?!

בארץ יש עונש מוות רק לנאצים ועוזריהם.. לא נראלי שהם מתאימים בגיל...

MoOsHoN17

New member
כן בזמן מלחמה...או מצב חירום

בהתחשב שאנחנו כבר 55 שנה במצב חירום...אז יש לעונש פוטנציאל אדיר הוא גם בוצע פעם אחת ב48 לדאבננו אותו נאשם, שהוצע להורג, נמצא חף מפשע אחרי מלחמת העצמאות....מאז אף שופט לא גזר עונש מוות על בגידה...

McKoogel

New member
עונש מוות היה בהגזמות..

שימוש בציניות ושאר ירקות...

הערה בנוגע לעונש מוות -

אין חוק במדינה שאוסר על הטלת עונש מוות או מאשר את זה. הכל תלוי בהחלטות הפרקליטות (והתביעה) הציבורית. אם יקום בארץ, חס וחלילה, פושע נבלה בדרגות שעוד לא נראו בארץ, והפרקליטות תראה לנכון להעמיד אותו לעונש מוות, היא תדרוש מבית המשפט להטיל עליו עונש מוות, וייתכן ובית המשפט בהחלט יטיל עליו עונש מוות. נהוג בפרקליטות הציבורית לבקש מבית המשפט עונש מוות רק במקרים חמורים, כמו רצח עם (כמו שעשה אדולף אייכמן)...

MoOsHoN17

New member
מאיפה הבאת את זה???

עונש מוות קיים רק בנוגע לנאצים ועוזריהם או לבוגדים בזמן מלחמה העונש לא תקף לרוצחים, עבריינים או אפילו מחבלים ...

MoOsHoN17

New member
למה ערסים??

הם לא יכלים להיות סתם דפוקים ולא ערסים? למה להכליל? למה סטריאוטיפים?

dilan angel

New member
מי עושה כאלה דברים אם לא ערסים?

הרי מזה ערס? אחד שעושה בעיות ע-ב-ר-י-ן מה אני לא צודקת?

cold fire1

New member
אמ... בעיקרון

ערס זה "סרסור" בערבית.. איכס שונא ערסים.. אם בערבית או לא..

cobainos

New member
צודקת

מה זאת אומרת "להכליל" ו"סטריאוטיפים" ערס זה לא גזע או עדה...זה כינוי לכל צואות-אדם שעושים בעיות ומציקים לאנשים,הם פשוט מתאפיינים בד"כ בכמה דברים כמו סוגי מוזיקה ותכשיטים יתר על המידה אבל זה לא קשור.

MoOsHoN17

New member
ערס, זו תרבות

ואם תשקיע קצת מחשבה תראה שזאת תרבות מרתקת ביותר...

cobainos

New member
תרבות,במידה מסויימת

תרבות של חוסר תרבות...של גועל נפש מה כל כך מרתק בזה? פעם אלו שהיו מכונים ערסים היו עם אלמנטים של צפון אפריקה(לבוש,מוסיקה וכד'...)היום זה סתם לוואי אגב,שום כוונה לגזענות,פשוט זה היה ככה.

למעלה