שאלה לי אליכם...

• פותח הנושא B182
  • פורסם בתאריך

B182

New member
שאלה לי אליכם...

למה בעצם אתם כותבים בפורום הזה ולא ברשמי של שייגעצ? כי יובל נגיד כתב שם היום שנה טובה וכאלה וכאן לא אז סתם חבל...בואו נתאחד כולנו יחד...

שטיצה

New member
אני לא יודעת על השאר, אבל אני..

לא מצליחה מסיבה כלשהיא לכתוב בהייד פארק
אני מעדיפה בהרבה את תפוז. וחלק מחבי הפורום הזה באמת חברים בפורום שבהייד פארק.

תות15

New member
תגיד מה שתגיד..

הפורומים של תפוז הרבה הרבה יותר נוחים מהייד פארק..

Hezi The One

New member
../images/Emo45.gif

הפורומים של היידפארק מעצבנים כאלה...בתפוז הרבה יותר קל

LiTtalTal

New member
אז ככה:../images/Emo123.gif

לא נוחמבהייד פארק! החבר'ה שם מעצבנים!!! החבר'ה שם מעריצים ותיקים וחושבים שזה הופך אותם לחלק מהמשפחה של יובל, אסף וכ'ו....... מוחקים לי הודעות (בלי להעיר לי אם כתבתי נכון או לא...)!!!! בקיצור אני שונאת את הייד פארקקקקקקקק!!!

Y M C A

New member
היידפארק לא נוח

התרגלתי לתפוז... אני אחיה גם בלי השנה טובה של יובל..

s h e y g e t s

New member
פשוט יותר נוח פה..

הפורום הזה יותר נוח! למרות שאני גם נכנסת לפורום שבאתר של שייגעצ אבל אני כמעט ולא כותבת שם.........

Lifes Music

New member
הרבה סיבות

קודם כל אני נמצא בפורומים של תפוז ב 2001 וזה הכי נוח לי.... האנשים בהייד פארק....הם איך נגדיר.....לא האנשים הכי סימפטים......בהופעות מתנהגים כמו חיות.....בפורום הם מדברים שטויות וכו'.....לא אוהב אותם..... וכי תפוז
שולט(למרות שתפוזנות)

LiTtalTal

New member
מסכימה עם כל מילה....

חוץ מזה שהייד פארק חושבים ת'צמם למי יודע מה בגלל שהם כבר שנה או משו כזה מעריצים את שייגעצ... הם חושבים שהם גילו אותם לפני כולם או משהו... יש ביניהם גם חבר'ה שהם רק בני 14 היום אני פשוט לא מצליחה להבין איך ילד בן 9 יכול לאהוב את שייגעצ, לא יעזור מה שתגידו לי...

B182

New member
מה????????

מה הפאקינג קשר לגיל שלך ולמוזיקה שאתה אוהב?! אני מכירה את שייגעצ מסוף כיתה ח'. היום אני בי"ב ואני ממש לא מרגישה עליונות על אף אחד אלא מצטערת בשבילכם שיש לכם פחות שנים של הנאה מהמוזיקה שלהם...

LiTtalTal

New member
הם דווקא יכולים להיות נחמדים...

לפחות החלק שהגיב להודעה האחרונה שלי שם... חיחיחיחי החלק השני... אמממ..... לא רק לא הגיבו אמממ... בן אמר את זה הכי טוב...

dado18

New member
סלחו לי אבל אתם מדבירם שטויות!!!

האנשים בהייד פארק הם אנשים נחמדים! ולא מוחקים סתם הודעות כנירא הייתה סיבה אבל לא משנה...אפ'חד שם לא מתנשא על מישהו בגלל שהוא "ותיק" יותר או או משהו כזה ואף אחד לא חושב שהוא "מהמשפחה של יובל אספיס שיקו ואבי.." קיצר אנשים אני לא'דע מה יש לכם נגד הייד פארק אני נמצא שם כבר כמה חודשים ממש טוב לי יש אחלה חבר'ה שכיף לדבר איתם ולהפגש!!! ומה זה הדבר הדפוק הזה "החבר'ה מהייד פארק מתנהגים כמו חיות בהופעות?!" קיצר שיהיה לכם המשך יום טוב! בואו היום להופעה בנתניה תראו ת'חבר'ה של הייד פארק!!!!

למעלה