שאלה לי אליכם

../images/Emo187.gif בדיוק חשבתי על זה היום...

איזה מוסיקה
אתם שומעים חוצ משייגעצ
אז אני יענה...
(עברי)
אביב גפן, היהודים, שבק"ס, יהלי סובול, אלג'יר, איפה הילד, גלעד שגב, עברי לידר
, ברי סחרוף, קספרים, פורטיס, שלום חנוך
, נמרוד שיקלר
, נעם רותם
, כנסיית השכל, בוטן מתוק בקרקס, סינרגיה
, ירמי קפלן... (לועזי)
פינק פלויד, הדלתות, ג'ים מוריסון, דייר סטרייטס, מטאליקה, גאנס אנד רוזס, ג'ימי הנדריקס, בוב מארלי, הביטלס...

שטיצה

New member
כל מיני.

> היהודים, > אביב גפן, > בוטן מתוק, > נמרוד שיקלר, > הקספרים, > אוונסנס, > לינקין פארק, > קצת גוד שארלוט.

No¥a

New member
אני שומעת

רוק ישראלי [אין לי כח לפרט כי יש המון להקות וזמרים] קצת מטאל ורוק כבד NIRVANA, COLDPLAY, SUEDE ויש עוד מלא..

רוק רוק ועוד פעם רוק ../images/Emo188.gif

היהודים, פינק פלוייד, מטאליקהההה!
בוב מארלי, ביטלס מידי פעם וגם ג'ימי הנדריקס מידי פעם, בליק 182, קצת נירוונה , קולד פלאי , ועוד מלא אין כמו רוק!!
חעחע

Hezi The One

New member
יש הרבה...אני אפרט רק את החשובים

ביותר שייגעצ כמבון וחוץ מזה... היהודים
,אוונסנס,אביב גפן,דודו טסה (פאק הוא טוב),ארכדי דוכין לפעמים,אבריל לאבין,מלך האריות (אני מכור לשירים שלהם!!!!!!!) ואממ אלה החשובים

מלך האריות../images/Emo7.gif

איזה סרט עצוב:[ כשסימבה אומר לאבא שלו" אבא קום אבא תתעורר"
יאהה שירים מתוך סרטים הכיפים

dsol

New member
גם אני ועוד דברים..

גוד שארלוט (האלבום הראשון יותר יפה מהשני לדעתי) GREEN DAY וכומבן איך אפשר בלי INFECTED MUSHROOM

אני->

עברי או יותר נכון ישראלי- מוניקה סקס, אביב גפן
,הקספרים,היהודים,usless id,אפה הילד,המכשפות,פאנקייק
|שליטה|,גלעד שגב, הדג נחש
משינה,בוטן,ברי סחרוף.... לועזי-(בעיקר Pאנק),בלינק 182
גרין דיי
|שליטה|,פינק פלויד,,רד הוט,ביטלס|חיפושית|SUM 41 ועוד'

קספר4

New member
../images/Emo80.gifהא! usless id!!

אני לא היחידה שמכירה אותם..!! סליחה. התפרצות לא צפויה.. הייתי חייבת

B182

New member
מסתבר שלא...

מישהו היה פעם בהופעה שלהם? זה פשוט בנזונה! הופעות פאנק בכלל זה בנזונה!

../images/Emo79.gifאומממ...אז ככה...../images/Emo9.gif

ישראלי:
♫אביב גפן ♫בן ארצי ♫גלעד שגב ♫דנה ברגר ♫ה-י-הו-דים ♫יוני בלוך ♫ירמי קפלן ♫מוניקה סקס ♫משינה ♫עברי לידר ♫שא"צ ♫יוסלסססססס
לועזי:
♫Blink 182 ♫Evanesence ♫GC [Good Charlotte] ♫Green Day ♫Hoobastank ♫Linkin Park ♫Maroon 5 ♫McFly ♫Nirvana ♫pApA rOACh ♫Puddle Of Mud ♫Red Hot Chilli Pepers ♫Ronan Keating ♫Simple Plan ♫Sum 41 ♫Take That [ז"ל] ♫The Blueberries [ז"ל] ♫The Calling ♫Westlife ♫YellowCard ♫Busted ואגב, נמש, הצטלמתי עם נעם רותם והוא נתן לי תמונה שלו..כי רציתי מפרט ולא היה לו..אז הוא נתן לי דף עם תמונה שלו. מותקק

yardenbm

New member
אני חייבת להגיד משו

אבריל היא לא רוק היא פופ והיא איכס היא חושבת שמי שמתלבש בצורה מסויימת הוא רוקיסט וזה אל ככה אתה צריך להיות רוקיסט בנשמה והיא כל כך לא כזאת היא כזאת איכסה ועוד משו רוק זה מושג מאוד רחב שמישו אומר רוק הוא קצת ניסחף יש מלא סוגים רמות וכו' קיצר תסבירו את עצמכם ואל תשמעו אבריל

למעלה