שאלה לי אליכם!

שאלה לי אליכם!

לא מזמן התפרסמה כתבה בעיתון "לאשה" שישנם גברים שעדיין חושבים[גבר חושב? מה זה מדע בדיוני?...]שאישה שנכנסת עם גבר למיטה אחרי קצת זמן או בדייט ראשון הן,אם לא זולות במקצת אז מיועדות לקשר על בסיס סקס בלבד,כי ככה הם הכירו אותן ולא היה זמן להכרות של אופי ואישיות. כלומר נשים ששוכבות עם הגבר בתחילת הקשר,הקשר לא יאריך זמן ולא יהפוך למערכת יחסים,כי הגבר קיבל רושם שהאישה לא מתאימה לו מסיבות אלו ואחרות לזוגיות. יש לציין שהגברים שמחזיקים בדעה הם מעטים[לפי מה שאני מכירה והבנתי] והם ממש לא מדגם מייצג של הגברים ב-כלל. שאלתי היא לגברים שביננו...האם גם אתם חושבים ככה?! נו טוב אני אשמח גם עם אחיותיי לפורום יענו.

דבר ראשון....

מה זה גבר חושב מדע בדיונייייייייייייייייייי????????????????????????? חוצפנית... אבל אני יענה... אז אני חושב שאולי זה לא יפסול אצלי את הבחורה למשהו רציני.... אבל... ויש אבל גדול.... אני יצטרך לתהות עם מי ועם מה יש לי עסק.... וזה גם מוריד מהחשק קצת... אז אני הייתי מעדיף קצת יותר אש קטנה בהתחלה לפחות עם אחת שאולי אני ירצה איתה משהו רציני... קיצר יהיה טוב אל תדאגי... רק אל תיכנסי לשירותים באיזה מועדון ואחרי זה תבואי תגידי שלוקחים אותך לא רציני...... ובקטע האחרון סתם צחקתי... זה לא אישי... קיצר מקווה שהשכלת מכל הזיוני מח שרשמתי פה...

אתה חמוד אתה!!!מאת עוזי כהן

אה...אז עכשיו הבנתי למה לוקחים אותי ברצינות...חחח אויש דל פיירו אתה באמת תותח[ולא זה לא מדע בדיוני]. אני שמחה שענית בכנות,גם אני חושבת כמוך.רק שהשאלה לא הייתה על מנת להשקיט את דאגותיי,סמוך עליי אני מנהלת את "הבאסטה" שלי כמו שצריך. זה היה יותר בכדי לדעת מה דעת הגברים והנשים כאן. ד"א אתה יודע שישנן בנות ישנן בנות שגם נעלמות מחוסר עיניין אחרי שהן "מקבלות" בתחילת הקשר,כי זה איבד כבר את הטעם[תרתי משמע]. אז נשים אתן מוזמנות לענות,זה סתם מעניין אותי.

בלגנה

New member
יש בזה משהו.....

מניסיון שלי ושל אנשים מסביבי, לא מומלץ להתחיל ככה קשר אם רוצים שזה יתפתח למשהו רציני. אפילו הגברים הנאורים ביותר, אפילו להם יש איזו פינה במוח שאומרת להם שזו בחורה לא רצינית ומי יודע עם כמה גברים היא כבר שכבה... אבל, לא תמיד זה ככה. ואם בחורה מוצאת חן בעיני בחור, והוא מספיק חכם, הוא יישאר כדי לבדוק ולהכיר אותה, מעבר לצד הפיזי. אבל שוב, עדיף שלא להתחיל ככה קשרים.

למעלה